iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.10.02.

Dátum | 2014. 10. 02.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Far Cry 4 - központban a fegyverek Jó alapos betekintést nyerhetünk az ágyúkba, gránátvetőkbe, gépfegyverekve és nyílpuskákba a Far Cry 4 legújabb előzetesében.
Nem túl elégedett a Microsoft az Xbox One japán eladásaival Nem meglepő, hiszen annak idején az Xbox 360 sem volt különösebben sikeres az országban, de azért valamivel jobban ment, mint jelenleg az Xbox One. A megjelenés óta kevesebb, mint 25 ezer példányt tudott eladni Japánban a Microsoft, amivel Takashi Sensui, az Xbox helyi főnöke nem kifejezetten elégedett. De nem is adják fel a dolgot: "Reméljük, hogy minél több visszajelzés érkezik a konzollal kapcsolatban, és olyan tartalmakat tudunk ajánlani, amit mindenki élvez. Továbbá tudjuk, hogy több emberrel kell megismertetni az Xbox One-t. Az előző konzolgeneráció is elég hosszú volt, így jelenleg is egy hosszabb távú tervez fektetünk le, és arra koncentrálunk, hogy több publicitást kapjon a konzolunk. Mindenesetre megtettük az első lépést, innentől már a legjobbat kell kihoznunk magunkból". Quan Chi is benne lesz a Mortal Kombat X-ben Mindenki kedvenc (?) gonosz varázslója is tiszteletét teszi az új Mortal Kombat részben, és ahogy a többi karakternek, neki is három variációja lesz: warlock, summoner és sorcerer.
Nomura haraggal készíti a Kingdom Hearts 3-at Az eddig a Final Fantasy XV-ön dolgozó, majd a stafétabotot Hajime Tabatának átadó legendás designer, Tetsuya Nomura szívében kiolthatatlan harag ég valamilyen oknál fogva - legalábbis ő így számol be magáról. "A szívemben lakozó dühöt használom fel arra, hogy alkossak. Az éppen készülő Kingdom Hearts 3 is ilyen projekt, szinte szétrobban a haragtól" - nyilatkozta a mester. Nomura így tudja belobbantani saját lelkesedését, és így tud beleadni 100%-ot a játék elkészítésébe. "A játékban nagyon sok kihívást kell majd legyőzni a főhősöknek, de sikerülni fog nekik. Én sem tudok veszíteni a való életben, és ők sem fognak". Oldschool irányítással bővült az Oddworld: New ‘n’ Tasty Egy javítócsomag keretein belül került be az új Oddworldbe a lehetőség, hogy a játékosok visszaváltsanak a klasszikus, régi Abe's Odyssey-ben megszokott irányítási metódusra. Ezt azt jelenti, hogy a régi sémát aktiválva Abe nem az analóg karral fog futni, hanem a bal ravaszt kell nyomva tartanunk hozzá, illetve az előre ugrás is egy gombnyomásra került át. Dátumot kapott a next-gen The Walking Dead Xbox One-ra és PS4-re is október 21-én jelenik meg a játék mindkét évada. Az első évad rögtön tartalmazni fogja a 400 Days néven futó DLC-t, és egyébként mindkét szezon 29,99 euróba fáj majd. Assassin’s Creed: Unity - Arno bezárva Drága főszereplőnk egy kellemetlen párizsi börtönben köt ki, miközben az utcákon éppen eldurvul a forradalom. Kellemetlen, de biztos megoldjuk majd a helyzetet a végleges játékban.
Patchcsel került be a medence a The Sims 4-be Good guy EA úgy döntött, hogy néhány nagyon hiányolt dolgot ingyen és bérmentve, patch formájában helyez el a The Sims 4-be. A folt ma meg is érkezett, és két dolgot tesz be, amit ténylegesen is hiányoltunk: a medencéket és a szellemeket - utóbbiak ráadásul annak megfelelően viselkednek, hogy milyen halált haltak. Ezen kívül - nagyon fontos - bekerültek még a Star Wars-jelmezek is a játékba, így ugyan továbbra is alapvető hiányosságokkal küszködik a játék, de legalább Csubakkának öltözve bosszankodhatunk ezeken a hiányosságokon.
Dying Light - hogyan zombulj be? A Techland új játéka egy aszimmetrikus multiplayer móddal érkezik, melynek keretén belül - kicsit a Dark Soulshoz hasonlóan - megszállhatjuk más játékát zombiként. De nem akármilyen zombiként: a játékosok által megtestesített Night Hunterek nagyon erősek és veszélyesek, így jól meg lehet szivatni vele bárkit. A készítők szerint ez fontos része lesz az élménynek, így minden platformon már az első naptól kezdve elérhető és kihasználható lesz.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Asagrim
2014.10.03. 00:35
"good guy EA"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. sensorprim...
2014.10.03. 09:46
Takashi Sensui nincs hálás helyzetben
a szart kell eladnia
és ilyen kijelentésekkel magára vállalja a bukást és hogy leváltják ha továbbra se fog menni a bolt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Ereshkigal
2014.10.03. 22:01
Quan Chi nagy kedvenc.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!