iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.10.15.

Dátum | 2014. 10. 15.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Autótestreszabás a The Crew-ban Ahogy arról már mi is írtunk bétatesztünkben, egy autóhoz többféle "alapbeállítás" érhető el (street, performance, dirt, raid, circuit), melyek jelentősen megváltoztatják a járgányok viselkedését. De persze ezen kívül is akad egy rakás állítgatnivaló a The Crew-ban.
Tíz játék lesz ingyenes a hétvégén Steamen Good guy Valve úgy döntött, hogy a hétvégén 10 játékot ingyenesen kipróbálhatóvá tesz, ráadásul le is akciózza őket, hogy ha megtetszett, akkor még az ár se álljon a vásárlás útjába. Ezekről a címekről van szó: Awesomenauts, Blade Symphony, Company of Heroes 2, Don’t Starve, Grid 2, Injustice, Killing Floor, Payday 2, Trine 2, XCOM: Enemy Unknown Ezzel a videóval nyit a Civilization: Beyond Earth Október 24-én számíthatunk a játék megjelenésére, ám a 2K Games úgy gondolta, semmiképp nem hajthatjuk álomra a fejünket anélkül, hogy már most ne látnánk a bevezető videót. Manapság már csak ilyenek ezek a játékfejlesztők, lelőnek minden meglepetést...
Korábban jelenik meg a Saint's Row: Gat out of Hell Január 30-a helyett már 23-án a kezünk közé kaphatjuk a Saint's Row legújabb, elmebeteg részét. Hogy mennyire beteg? Nos, az alábbi video elég jól bemutatja, melyen a 7 fő bűnhöz kapcsolódó fegyvereket mutatják be a készítők:
Halo: Spartan Strike - új Halo-játék Steamre és Windows 8-ra A tavalyi Spartan Assault egyenes folytatása lesz az új Spartan Strike, mely megjelenik Steamen és különböző Windows 8-as eszközökön. Az elődjéhez hasonlóan ez is felülnézetes twin-stick shooter lesz, ám néhány fontos fejlesztéssel. A készítők szerint az irányítás sokkal jobb lesz, kapunk egy rakás új fegyvert és járművet, és bekerül a Halo 4-ből ismerős promethean faj is az ellenfelek közé. A megjelenésre december 12-én lehet számítani. Női designerek szólalnak fel a női játékfejlesztőket érő sérelmezés ellen A hír címe el is mond mindent, azonban némi adalék információ nem árt. Az alábbi video a GameLoading: Rise of the Indies című, készülő dokumentumfilmhez kapcsolódik, és idén tavasszal forgatták. Ez pedig azt jelenti, hogy még jóval a #GamerGate jelenség előtt készült, mielőtt napvilágra került volna többek között, hogy Zoe Quinn (az egyik megszólaló) például újságírókkal feküdt le annak érdekében, hogy játéka, a Depression Quest jobb kritikákat kapjon.
Egy napra visszatér a Bloodborne alfateszt Ha bekerültél a Bloodborne tesztelői közé, akkor nagy az öröm, ugyanis az alfateszt még egy napig visszatér október 19-én! Ráadásul ezúttal már nem csak egyedül kalandozhatunk majd, mert kipróbálható lesz az új kooperatív mód is - ami az előzetes információk szerint egyébként összesen három játékost engedélyez. Mindjárt itt a Killer Instinct Season 2 Az Xbox One sikerrel támasztotta fel a Rare egykori legendás verekedős játékát, annyira, hogy már itt is van a második évad, majdnem egy évvel az első után. Az új tartalmak és játékmódok mellett egyelőre két új karaktert kapunk Maya és TJ Combo formájában, ám az új karakterek létszáma a szezon végére 16-ra nő majd.
Kell ingyen Aliens vs. Predator? Ha igen, akkor egy jó hírrel szolgálhatunk. A GOG szeretné, ha minél többen bétatesztelnék a készülő asztali kliensét, így aki most csatlakozik a bétateszthez, az ingyen megkapja az Aliens vs. Predatort (a 2000-ben megjelent változatot). Siessetek, már csak 1 napig él a lehetőség! Még a Bungie-nak is hiányzik a loot cave Ha lemaradtatok volna: a loot cave egy olyan hely volt a Destinyben, ahol könnyen és gyorsan lehetett farmolni új cuccokat - legalábbis gyorsabban, mint a Strike-ok teljesítésével. Ezt aztán a Bungie egy patch segítségével kijavította, de a srácok humorérzékét jól jellemzi, hogy egy kis easter egget azért bent hagytak helyette, hang formájában:
Megjött a Vine az Xbox One-ra Ha mindig is az volt a vágyad, hogy Vine videókat nézegess a tévéden, akkor örömmel jelentjük, hogy tegnaptól elérhető a hivatalos alkalmazás Xbox One-ra. Támogatja a hangvezérlést és a gesztusvezérlést, így viszonylag kényelmesen indíthatjuk el, állíthatjuk meg, vagy kereshetünk a videók között. Sőt, még a snap módot is támogatja, így játék, vagy egyéb tevékenység közben sem kell lemondanunk a Vine kiváló videóiról! Dragon Age: Inquisition - te milyen vezető leszel? Ezt a kérdést teszi fel a játék legújabb előzetese. A BioWare és az Electronic Arts teljes hype-üzemmódba kapcsolt, lassan már minden nap kapunk új trailert vagy játékmenet-felvételt a Dragon Age-ből.
Mindkét konzolon 1080p-t céloz a Far Cry 4 Alex Hutchinson, a játék kreatív igazgatója mondta el, hogy Xbox One-on és PS4-en is az 1080p-s felbontás a cél, és valószínűleg ezt el is fogják érni. A végleges beállításokat és a PC-s gépigényeket egyébként hamarosan közzéteszik. Bemutatkozik a PlayStation első saját sorozata A Sony is serényen dolgozik saját, kizárólag PlayStationre készülő sorozatain, melyek közül az első a Powers lesz, és végre láthatunk belőle előzetest! A sorozat a hasonló című képregény adaptációja, melyben egy detektívet követünk nyomon, aki különleges szuperképességekkel rendelkező emberek után kutat.
Az első Resident Evil előtt tiszteleg a The Evil Within Shinji Mikami felelős a Resident Evil-sorozat elindításáért, és a The Evil Within elkészítéséért is, így nem csoda, hogy elhelyezett egy elég komoly biccentést első munkája felé. Emlékeztek a Resident Evilből arra a részre, amikor megjelenik az első zombi (én pedig megjelenek a vécén, betojás gyanújával)? Na, ezt élhetjük át újra:
Az eredeti jelenet a Resident Evil első részéből, illetve a GameCube-os REmake-ből:
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. R3LaX123
2014.10.16. 00:50
The Crew-nál minden videónál más a véleményem a játékról. Egyiknél " na ezt elő is rendelem", másiknál " ez felejtős", megint másiknál meg " ez megint egy átlagos game lesz" érzés kerülget...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Sipiz01
2014.10.16. 08:23
A Valve már a Hallowe'en sale előtt a közösség pénzét akarja
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. ThePoweR
2014.10.16. 08:43
The Crew kegyetlen csúnya. Még az ilyen promó videókban is szarul néz ki. Így már majdnem nézett ki a régi Most Wanted is. Persze nem a graf a minden, de 2014-ben ne már.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Lazahunter ThePo...
2014.10.16. 10:04
A PC-s béta alapján egyáltalán nem tűnt olyan csúnyának, a funkciójának teljesen megfelelt, viszont legalább keveset töltögetett, ráadásul a térképen a gyors utazás azonnali volt, rögtön átrakott.
Kivárok majd vele, de nekem a béta alapján tetszett, bár ennek leginkább a játékmenet sztori alapú megközelítése jött be
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. i2k010
2014.10.16. 11:35
A The Crew akkor lenne menő, ha csakis garázsokban lehetne fejleszteni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Konigstige... ThePo...
2014.10.16. 22:16
Volt szerencsém kipróbálni a bétát, de egyáltalán nem tűnt csúnyának. Persze a gamer társadalom már csak ilyen, soha semmi nem jó Ha "túl jó" a grafika megy a sírás hogy nem fut majd a 10 éves abakuszon, ha kevésbé látványos, de szerényebb a gépigény, akkor meg azért megy a sírás mert "nem szép". Én csak annyit mondok láttam már rosszabbat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2014.10.17. 08:23
Köszi InGen, be is vásároltam a COH2 DLC-ket, és 1-2 Commandert is. Hatalmas leárazás, erre vártam pár hónapon keresztül!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!