iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.10.20.

Dátum | 2014. 10. 20.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Dokumentumfilm készül a Halo 2 Anniversary fejlesztéséről A 343 Industries is tisztában van azzal, hogy a Halo 2 minden idők egyik legkedveltebb játéka, így különösen figyelmesen és óvatosan nyúltak hozzá. A folyamatról most Remaking the Legend néven dokumentumfilm készül, aminek a bejelentését láthatjuk a lenti videóban.
Jade Raymond elhagyta a Ubisoftot A hölgy tíz évet töltött a cégnél. Producerként kezdte az első Assassin’s Creeden, majd lépdelt felfelé a ranglétrán egészen odáig, hogy többedmagával stúdiót alapított Ubisoft Toronto néven, aminek az egyik vezetőjeként tevékenykedett az utóbbi három évben. Raymond elmondta, a döntés nagyon nehéz volt, de most kellett meghozni: a Ubisoft Toronto szerinte remekül és hatékonyan működik, így könnyebben át tudja adni a stafétát utódjának, Alexandre Parizeau-nak.
Mit kapunk a Far Cry 4 szezonbérletével? Nos, egy rakás kellemesnek tűnő tartalmat, úgy tűnik. Maga a szezonbérlet 23,99 fontért lesz megvásárolható, de ha a Far Cry 4 Gold Editiont vesszük meg, akkor alapból megkapjuk a játék mellé. A DLC-k között akad egyjátékos, PvP és kooperatív tartalom is! The Syringe - kizárólag a szezonbérletesek kapják meg. Egy ritka és hatásos méreg receptjét kell megóvnunk attól, hogy a rosszfiú Pagan Min kezébe kerüljön, és a lázadók ellen használhassa. Escape from Durgesh Prison - Ajay és Hurk éppen Yuma egyik börtönében szenved, ahonnan közös erővel kell megszökniük, kopperatív jelleggel. Hurk Deluxe Pack - Öt küldetés, amit egyedül és kooperatívan is lehet tolni, valamint új fegyverek, melyek között szerepel a szigonyvető is. Overrun - Két egymással szembenálló csapat harcol ebben a PvP módban a térkép különböző pontjaiért. Valley of the Yetis - Ajay helikoptere lezuhan a Himalája egy kegyetlen részén. A hideg, fagyos vidéken különböző eszközöket és dolgokat kell találnunk táborunk fejlesztéséhez, és a titokzatos szekta éjszakai támadásának kivédéséhez egyedül, vagy kooperatívan. Ja, és amúgy yetik is támadnak! Új élőszereplős reklámot kapott a PlayStation 4 A Sony az utóbbi évben nagyon ráérzett az élőszereplős, vicces, és a játékosoknak kifejezetten imponáló reklámok gyártására. Ennek megfelelően az új, "baráti versengést" középpontba állító anyag is elég jól sikerült.
Elnézést kér a 343 Industries a 20GB-os Halo letöltés miatt Ahogy azt már megírtuk, a Halo: The Master Chief Collection teljesen kimaxolta a Blu-ray lemezt, úgyhogy a többjátékos rész jelentős részét a telepítés során az internetről kell letölteni - kereken 20GB-ot. Amíg a telepítés és a letöltés zajlik, az egyjátékos kampányt lehet nyúzni, vagy készíteni néhány vajas kenyeret / húslevest / egy hétig pácolt bélszínt, internetsebességtől függően. Frank O’Connor, a Halo nagyfőnöke is tudja, hogy mindez eléggé kellemetlen a lassabb internettel rendelkezőknek, ráadásul az Egyesült Államokban a legtöbb szolgáltató még adatforgalmi korlátokat is használ. Éppen ezért mindenkitől elnézést kér a dolog miatt. "A játékot egy nagy egységként terveztük meg, ami a digitális változatoknál egyértelmű persze, de azt akarjuk, hogy a lemezes vásárlók is ezt tapasztalják meg, ne kelljen lemezeket cserélgetniük. Mivel a letöltendő tartalom jelentős része a többjátékos módhoz kapcsolódik, amihez amúgy is internetkapcsolat kell, így logikusnak tűnt, hogy ezt hagyjuk le a lemezről". O’Connor egyébként arra is utalt, hogy az Xbox One operációs rendszerének működése miatt jelenleg nem is nagyon tudták volna megoldani a kétlemezes kiadást, ami azonban jövőre már lehet, hogy egy opció lesz a fejlesztők számára. 5 órányi Lords of the Fallen A The Witcher-játékokat készítő csapatból kiváló lengyel fejlesztők által készített Lords of the Fallenhez egyértelműen a Dark Souls adta az ihletet - ezt a készítők sem tagadják. Hogy mennyire, arról megbizonyosodhatunk most, a megjelenés előtt, ugyanis majdnem 5 órányi játékmenetre tettük rá a mancsunkat:
GTA 5 - fél órával bővül a FlyLo FM A Flying Lotus által vezetett, kísérleti hiphop és elektronikus zenét játszó rádióadó 30 percnyi új muzsikát és tartalmat kap majd a Grand Theft Auto V PC-s, Xbox One-os és PS4-es változatában. Ráadásul egy exkluzív szám is jár mindehhez a DOOM, a Krayzie Bone és a Flying Lotus közreműködésével. Most akkor milyen hosszú lesz a Far Cry 4? Nos, ez leginkább attól függ, hogy az összes többi Ubisoft-játékhoz hasonlóan mennyi időt vagyunk hajlandóak azzal tölteni, hogy megtaláljuk a nyitott világban az utolsó gyűjtögetnivalót is. A rendező Alex Hutchinson szerint egy átlagos végigjátszás körülbelül 35 óráig tart majd, de ha siketünk, akár 15 óra alatt is le lehet tudni a történetet. Amennyiben viszont mindent fel akarunk fedezni, 60 órát is el lehet szöszölni a játékkal. Már tesztelik Xbox One-on az HBO Go alkalmazást Tőlünk nyugatabbra rendkívül népszerű az HBO Go alkalmazás, mely tulajdonképpen lehetőséget ad arra, hogy mezei kábeltévés előfizetés nélkül élvezhessük a csatorna tartalmait. Az HBO Go alkalmazás számos platformra elérhető, Xbox 360-on pedig két évvel ezelőtt jelent meg, nem csoda, hogy sokan rendkívül hiányolják az új konzolról. Valószínűleg már nem sokáig, ugyanis az alábbi képlopatok alapján már a végső tesztelési fázisban tart az app.
Per a Call of Duty ellen - sokadik epizód - a volt polgármester közbeszól Az odáig remélem mindenkinek megvan, hogy venezuelai diktátor, az éppen többéves börtönbüntetését töltő Manuel Noriega pereli az Activisiont, amiért a Black Opsban felhasználták az ő karakterét az engedélye nélkül. Az Activision pedig amellett, hogy nyilván a legjobb ügyvédekkel dolgozik, felkérte segítségül a szintén jogász Rudy Giulianit is, aki mellesleg New York polgármestere volt. Most épp ott tartunk, hogy megvolt az első meghallgatás, ami után Giuliani elég felbőszülten nyilatkozott a sajtónak: "Ha a kreatív jogokat fel kell áldozni, akkor nem olyan ember oltárán kellene feláldozni, mint Noriega, és senkinek nem szabadna millió dollárokat elküldeni egy panamai börtönbe, mert egy őrült mindenféle marhaságot állít". Ezzel még nem volt vége, Giuliani folytatta kicsit: "Szerintem az, hogy egy olyan ember, aki 200 millió dollár értékben adott el kokaint az Egyesült Államokban, aki ki tudja hány gyereket megölt, aki egy ország diktátora volt és kínozta a saját népét kilenc évig, aki pénzt mosott Franciaországban, aki levágta az egyik szövetségesének fejét, akit három országban ítéltek el, és aki Panamában ül egy börtönben, azzal próbál némi pénzt szerezni, hogy egy kis ideig szerepelt egy kiváló játékban, az Activision-féle Call of Dutyban, egyszerűen felháborító". Giuliani szerint egyértelmű a felállás: Noriega egy történelmi személy, nem pedig celeb. A jogász szerint ha a bíróság Noriega javára dönt, az komoly következményekkel jár majd minden olyan médiumra, a filmekre és könyvekre is, akik fontos történelmi személyeket szerepeltetnek. "Ha Noriega nyerne ebben az ügyben, akkor Bin Laden örökösei beperelhetnék a Zero Dark Thirty készítőit".
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

15. Chif52
2014.10.20. 22:22
A diktátort ne azért ítéljék el mert ilyen dolgokat követett el, hanem azért mert börtönben ül.
Csak mert valaki régen rossz dolgokat csinált lehessen joga ahhoz, hogy bepereljen egy játékfejlesztőt, mert az engedélye nélkül használták a "személyiségét"+kinézetét (nem tudom igazán milyen szó illik ide).
De akinek nincsenek szabadságjogai az ne pereljen senkit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. Szefmester
2014.10.20. 22:38
Telepítés megoldására egy példa: Első lemez berak, onnan telepít sok sok gigát.. olyan 25öt.. ami ráfér. A másik lemezt berakva kezdődik el a játék és onnan telepíti a maradékot közben. Tádááá
Oké, elveszik az instant kezdem életérzés, de nem csesznek ki sok sok játékossal akik mindenféle netproblémával élnek együtt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. dann462
2014.10.21. 08:24
Lassan már külön bérlet kell ahhoz is, ha valaki szeretné elindítani az általa megvásárolt játékot, vagy mit akarnak ezzel a tendenciával elérni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. InGen dann4...
2014.10.21. 09:01
kb
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. iponpeter Szefm...
2014.10.21. 10:24
"O’Connor egyébként arra is utalt, hogy az Xbox One operációs rendszerének működése miatt jelenleg nem is nagyon tudták volna megoldani a kétlemezes kiadást, ami azonban jövőre már lehet, hogy egy opció lesz a fejlesztők számára."

Vagyis, képtelen az Xbox One 2 lemezt telepítésnél kezelni. Ezért volt jó oka hogy így oldja meg a stúdió. (Szövegértés 1-es, ülj le!!)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. reklamszem... dann4...
2014.10.21. 10:28
Engem is nagyon zavar ez az új "divat"
Nemtetszésemet kifejezve, warez lesz a vége...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. heckles04 rekla...
2014.10.21. 11:06
nem tetszik, hogy le kell tölteni egy részét, ezért inkább letöltöd az egészet?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Szefmester iponp...
2014.10.21. 12:17
Oké.. akkor kezdjük előről, mert te sem értetted meg amit én írtam (szövegértelmezés EGGGGGYEEEES!!!!).

Berakod a lemezt feltelepül... örülsz neki elindul.. majd a második lemezt kezdi el telepíteni, nem pedig telepítés közben nyögi be a "please insert install disk 2" szöveget. Fogd fel úgy mintha a lemez elérési útvonala lenne a távoli szerver ahonnan tölti le az adatot... így már homályosabb lett a sötétség?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.10.21. 13:03
Szerintem az nem tetszik neki, hogy 24 fontot kell kifizetni egy pár egyjátékos küldetésért és egy minimális plusz multiért. Ejjha. Majdnem egy új játék ára.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. iponpeter Szefm...
2014.10.21. 13:16
Most mondom el utoljára te k....n. Nem képes a rendszere kezelni!! Ergó, hiába rakod be utána a következőt (nem közben!!!!). A kiadást tekintve meg szintén nem gazdaságos nekik kiadni egy 25 GB-ost Blue-Ray-t adniuk egy 50 GB-os mellé. Érted vagy még 1x el kell olvasnod??
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Shinjiii
2014.10.21. 15:29
Ketrecharc INDUL!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Fratello Shinj...
2014.10.21. 15:58
Én ilyennek képzelem...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Szefmester iponp...
2014.10.21. 20:31
Most mondom utoljára:

Az XBONE Nem képes netkapcsolat nélkül működni! Sőt Kinect nélkül sem hajlandó működni!

Ezek után biztos képtelen erre?

Fanboy...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. KatalinDor... Chif5...
2014.10.22. 10:30
a biroság eldönti, amugy én odaitélném neki, de mivel ö böriben van, ezért nemnagyon van rá szüksége, meg amugy sem támogatunk diktátorokat fejlett társadalmakban, ezért valami nemzetközi civil szervezeten keresztül azokhoz juttatnám el a pénzt akik a legtöbbet szenvedtek miatta, vagy azok hozzátartozoinak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. s_erno
2014.10.22. 13:16
Jaj szegény csak játszani akar vele, küldjenek neki valami konzol gépet meg egy Black Ops-ot aztán annyi, probléma megoldva .).

@Kpeter89
Azért azt ne mond, hogyha az első discről befejezed az installt, akkor a második lemezt amit az install után raksz be nem képes valami letölthető tartalomként kezelni és onnan felrakni a cuccost?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!