iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.11.04.

Dátum | 2014. 11. 04.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Far Cry 4 - a jedi visszatér Akarom mondani, Ajay visszatér. Kyratba. Erről szól a Far Cry 4 legújabb előzetese.
Hónapok, és nem évek múlva jön az Oculus Rift Az Oculus ügyvezetője, Brendan Iribe elmondta, már nem kell éveket várni a rajongóknak a Rift megjelenésére, a hátralévő várakozás inkább hónapokban mérhető. Jelenleg a cég legnagyobb problémája, hogy nem elégedettek egyetlen gesztusvezérléses, kontrolleres, vagy egeres-billentyűzetes irányítási metódussal sem, pedig a teljes VR-élményhez nagyon fontos, hogy a kontroll rendben legyen. Steamre jön a Red Faction: Guerrilla A Nordic Games tulajdonába került játékból a szorgos szakik kivették a DirectX 10-es követelményeket, és eltávolítottak belőle mindent, ami a Games for Windows Live-hoz köti, így hamarosan megérkezhet Steamre. Előtte lesz még azért egy publikus bétateszt, hogy meggyőződjenek róla a készítők, hogy minden rendben van-e. Tényleg FPS-móddal jön az újgenerációs Grand Theft Auto 5 "Mindig is érdekelt minket ez a lehetőség, de sosem tudtuk jól megvalósítani" - mondta Rob Nelson az Xbox One-on, PS4-en és PC-n bekerülő FPS módról. Az előző generációs konzolok hardveres limitáció azonban ezt nem tették lehetővé. "Az animációkkal gyakorlatilag kifutottunk volna a memóriából az előző konzolokon."
Japán lehet a DriveClub egyik következő helyszíne? Paul Rustchynsky, a játék direktora demózott néhány olyan dolgot, melyek ezután érkeznek majd a DriveClubba - mint például a fotó mód és az időjárás, és úgy tűnik, hogy "véletlenül" az is kiderült, hogy Japán lehet a játék egyik következő, vélhetően DLC-ben érkező helyszíne.
Régiózáras a PlayStation 4 Share Play funkciója Egy apró részlet eddig nem volt annyira ismert a PS4 új Share Play funkciójáról, nevezetesen az, hogy a dolog régiózáras. Vagyis csak olyan játékosokat hívhatunk be, akinek az adott régiójában megtalálható az adott játék a PSN Store-ban. De lehetnek ennél komolyabb megkötések is: a német felhasználók például arra panaszkodnak, hogy kizárólag más német játékosokat tudnak csak behívni, ráadásul ha a megosztott játék 16 éven felülieknek besorolást kapott, akkor még a személyi számukat is be kell írni - legalábbis a kliens oldalon csatlakozónak. Mivel teasel minket a Blizzard? Oké, minden valószínűség szerint a Starcraft II kövezkető kiegészítőjével, a Legacy of the Voiddal, aminek a megjelenése éppen időszerű lenne. Már két éve, hogy megjelent az előző expanzió, ami pedig két évvel az alapjáték után érkezett. Akárhogy is, a kommentekben várjuk, hogy ti mit szűrtök le ebből a két SoundCloud klipből:
Visszatért az Iron Banner a Destinybe... ...de aztán el is tűnt. A Bungie az első Iron Banner esemény után komolyabb változásokat ígért a következőre, ám amikor a tegnapi nap során felkerült élesbe az új Iron Banner, sokan meglepődve tapasztalták, hogy szinte minden ugyanolyan. Ez nem véletlen: valószínűleg a cucc még nincs kész, ugyanis nem sokkal később a fejlesztők le is vették, de azóta sem kommunikáltak erről az egészről semmit, így egyelőre mindenki csak találgat, hogy mi történhetett. Kukkantsunk bele a Homeworld Remasteredbe Igen-igen, a Gearbox nem felejtette el, hogy bejelentette ezt a játékot, így a PAX Australia alkalmával maga a stúdió főnöke, Randy Pitchford mutogatta egy kicsit a címet, és árult el néhány dolgot - például azt is, hogy a játékon dolgozik néhány az eredeti változat designerei közül.
Sikeresebb lesz a Call of Duty: Advanced Warfare, mint a Ghosts Legalábbis ezt gondolja Eric Hirshberg, az Activison kiadásért felelős vezetője, annak ellenére is, hogy az elemzők rosszabb eladásokat jósoltak a játéknak, mint az előző résznek. Hirshberg szerint az előrendelésekből, a közösségi médiában mérhető aktivitásból, és egyéb tényezőkből úgy gondolják, hogy a Ghostnál mindenképpen sikeresebb lesz a játék, de lehet esélye még feljebb is jutni. Hirshberg úgy gondolja az elemzők csak az első pár hetes eladásokat nézik, holott a Call of Duty ezen kívül is erős volt, hosszú távon. Limitált kiadású soundtrack érkezik a Grand Theft Auto 5 mellé CD-lemezen és bakeliten is megjelenik az alábbi, elég komolyan kinéző GTA V soundtrack, mely tartalmazza a játékhoz készített összes zenét, a rádióadósakat is beleértve. A bakelites verzióhoz egy kis booklet jár, valamint egy poszter, míg a CD-s változathoz ezek mellé jön még egy USB kulcs is. Az anyag december 9-én jelenik meg, limitált kiadásban.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Samupitecu...
2014.11.05. 11:07
A GTA V fps mód örvendetes hír. Most már csak a JÓ PC verzióért szorítok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. predike07 Samup...
2014.11.05. 12:11
Ne legyél telhetettlen Majd sok-sok patch és jó lesz
Mit mernek egyesek gondolni??Jól optimalizált konzolport?????Ááááá olyant nem szabad kiadni,ne is álmodj róla,az kivan zárva.Még a végén örül a gyerek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!