iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.11.07.

Dátum | 2014. 11. 07.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Új Tony Hawk érkezik jövőre Az Activison egyelőre annyit árult, hogy egy teljesen új Tony Hawk játék érkezik 2015-ben konzolokra. Meg jön egy mobilos cím is. Ők a Mass Effect 4 vezető fejlesztői N7 nap van, így mindenféle friss információra lehet számítani a készülő új Mass Effecttel kapcsolatban. A harmadik rész írásáért felelős Mac Walterst előléptették kreatív igazgatóvá, a helyére pedig vezető írónak érkezik Chris Schlerf, aki korábban a Halo 4 forgatókönyvéért volt felelős. Én a magam részéről nyeltem egy nagyot és vetettem egy keresztet. Ezen kívül Ian Frazier a vezető tervező, Joel MacMillan a művészeti vezető, más érdemleges változásról pedig egyelőre nem tudunk beszámolni, viszont vannak koncepciórajzaink:
Valaki megcsinálta a valóságban a Far Cry 4 tuktukját Hogy mi az a tuktuk? Nos, ez egy távolkeleten használt, autónak nem igazán nevezhető háromkerekű valami, ami már önmagában is veszélyes - ha elindulsz vele kenyérért a boltba, nem biztos, hogy odaérsz. Na, az alábbi videóban látható rajongó fogott egy ilyet, és belerakott egy 100 lóerős, 600 köbcentis motort egy superbike-ból. A végeredményt nem merem elképzelni...
Megjött az Assassin’s Creed Unity premier előzetese Megtekintés csak fejvesztés terhe mellett... Jövő héten, egészen pontosan november 11-én itt az új Assassin's Creed! Legalábbis az egyik...
Egy hétig ingyenes a Battlefield 4 Az Electronic Arts azzal próbálja enyhíteni a Battlefield Hardline utáni (nem létező) várakozásunkat, hogy egy hétig ingyenessé teszi a Battlefield 4-et az Originen. Ez egészen konkrétan azt jelenti, hogy miután először elindítottuk a játékot, összesen 168 órát tolhatjuk vele - de persze az óra akkor is ketyeg, amikor éppen nem játszunk. Új rekord született a magassági játszásban A júliusban meghirdetett Far Cry 4 verseny győztese megdönthette a magassági játszás világrekordját. Will Cruz és a Ubisoft egy kis csapata ugyanis Nepálban megmászta a Kala Patthar hegyet, és az 5,6km magas csúcson játszott 79 percet PlayStation 4-en. Oké, ez nem a Csomolungma, de azért elég komoly. Ráadásul mindezt úgy, hogy mínusz 8 fok volt, és 40km/h sebességgel fújt a szél. Valószínűleg nem melegedett túl a konzol.
Necropolis - a Shadowrun Returns készítőinek új játéka A Harebrained Schemes egy gyors stílusváltás után egy roguelike TPS-játékon dolgozik, mely 2016-ban fog megjelenni PC-re, Mac-re és Linuxra. Valós idejű akcióra számíthatunk, de a stúdió ígérete szerint bőven marad hely a taktikázásra és a gondolkodásra is. A történetről egyelőre annyit tudni, hogy egy mágusról és az őt segítő mesterséges intelligenciáról szól, és egy misztikus világban játszódik, ami "jóval nagyobb kívülről, mint belülről", akármit is jelentsen ez.
A Nintendo szerint nincs különbség a PS4 és az Xbox One között "Persze, szeretném ha lenne Call of Duty a mi platformunkon is, mint ahogy a többi külsős nagy játékot is szeretném a rendszerünkön tudni. Azonban számomra fontosabb, hogy valami más élményt nyújtsunk a játékosainknak. Ha a másik két konkurens konzolt megnézed, alapvetően mi a különbség köztük?" - tette fel a kérdést Reggie Fils-Aime, a Nintendo of America legendás vezetője. "Ha önmagában megnézed a kettőt, nincs túl sok exkluzív tartalom rajtuk, a legtöbb tartalom pont ugyanúgy elérhető mindkettőn. De akkor mit tudnak nyújtani? Az ő platformjaikon nincsenek ott a mi játékaink. Nekik nincs Mario és Zelda" - folytatta, nyilvánvalóan figyelmen kívül hagyva a tényt, hogy Wii U-n pedig nincs mondjuk Halo vagy Uncharted. Fils-Aime szerint a Nintendónak nem kell beleszólnia a két másik konzol harcába: "Hagy döntsék el egymás között, hogy melyiken fut jobban a Call of Duty" - majd hozzátette, hogy a Wii U egy év alatt megduplázta a telepített bázisát, így a jövőben biztosan nagyobb támogatás várható a különböző kiadók irányából. Lezárult a Mojang felvásárlása Ahogy azt valószínűleg már mindenki tudja, a Microsoft 2,5 milliárd dollárért vásárolta fel a Minecraftot készítő stúdiót. Most hivatalosan is bejelentette a két fél, hogy több hónap után az üzlet lezárult. Úgyhogy mindenki üdvözölje a Microsoft Minecraftot!
iOS-re portolták a Battlefield 4 egy részét A DICE pusztán kísérleti jelleggel elkezdte átültetni a Frostbite motort a Battlefield 4 egy kis szeletével, hogy megnézze, miként futna az Apple hardverein az anyag. A Frostbite motor rendkívül részletes leképzővel rendelkezik, dinamikus, mozgó fényekkel, részlegesen rombolható környezettel. Korábban ugyan viszonylag jó eredményeket ért el a stúdió, de sosem tudták megközelíteni azt a szintet, amit a PC-k vagy a konzolok hoznak. A mobilokra készülő engine producere, Kristoffer Benjaminsson azonban elmondta, hogy az Apple által kiadott alacsony szintű (tehát a konzolokéhoz hasonló) API mindent megváltoztatott, és az iPad Air 2-ben található Apple A8X chipen futtatva döbbenetesen jó eredményekre jutottak. "Ismét mondom, hogy ez csak egy tech demo, semmi több. Sok munkánk van még vele, de eddig nagyon jók a kilátások. Fantasztikus érzés átportolni valamit egy új rendszerre, majd rájönni, hogy még maradtak teljesítménybeli tartalékok" - mondta a producer.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Hunor
2014.11.07. 22:46
A Humble Bundle Store-jában pedig egy napig ingyenes a Metro2033!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. gabesz7630
2014.11.10. 11:24
".. Tony Hawk játék érkezik 2015-ben konzolokra.."
Jovore visszater solymos toni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!