iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.11.13.

Dátum | 2014. 11. 13.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

November 17-én PSN-karbantartás lesz A Sony november 17-én délután 6 órától lekapcsolja a PSN szervereit, ugyanis némi fejlesztést eszközölnek a rendszeren. Ettől függetlenül a játékok online része az ígéretek szerint működni fog, és a külsős alkalmazások sem állnak le. Evolve - a vadászok vezetője William Cabot, a harmadik támogató karakter a játékban, és egyben a vadászok vezetője. Az úriember egy Rail Cannont használ, és le tudja gyengíteni a szörnyet, hogy a többiek többet sebezzenek rá.
Újabb játékokkal bővült a PlayStation Now Az Egyesült Államokban már nyílt bétatesztben fut a Sony streamelős szolgáltatása. Jó hír, hogy nem csak a rendszer sebessége és megbízhatósága javul folyamatosan, de a játékfelhozatal is. December 2-től a következő címek kerülnek be: - Mirror’s Edge - Mass Effect 2 - Dead Space 3 - NBA Jam On Fire Edition - Bejeweled 3 Az árazás egyelőre még képlékeny, de egyhetes bérlés esetén nagyjából napi 1 dollárra jönnek ki a költségek. A Sony egyébként büszkén újságolta, hogy a nyílt béta júliusi kezdete óta a játékosok már több, mint 100 évnyi játékidőt streameltek a rendszerben. Resident Evil: Revelations 2 - videók mindenféle dologról A Resident Evil egyik gyenge pontja mindig is az irányítás volt. Hogy az új Revelations 2-ben ez milyen lesz, azt elég jól mutatja a lenti három videó, melyeken szemügyre vehetjük a lövöldözést, a közelharcot, a mozgást, az irányítást, az inventory-rendszert, meg néhány más dolgot. A játék 2015 elején jelenik meg PC-n, PS3-on, Xbox 360-on, PS4-en és Xbox One-on, utóbbi kettőn 1080p-ben és 60fps-sel, a videók is így készültek.
Alien: Isolation-problémák PS4-en A PlayStation 4 új, 2.02-es rendszerfrissítése kicsit összezavarja az Alien: Isolation legújabb, 1.1-es verzióját, ami azt eredményezheti, hogy a játék összeömlik, és a mentési fájlok elromlanak. A fejlesztők tudnak a dologról, és hamarosan kiadnak egy újabb kis javítást a probléma megoldására, addig is tessék óvatosan kergetőzni az idegennel. Három egész képünk van a Just Cause 3-ból Sok a hármas, ugye? A játék - ahogy már írtuk - a GameInformer következő számában mutatkozik be, tőlük származik az alábbi három képlopat is.
PlayStation Vue - a Sony új TV-szolgáltatása A hagyományos kábeltévé-előfizetések ellen vonul harcba a Sony az új Playstation Vue-vel (a vue franciául látást/látványt jelent, talán onnan a név). Egyelőre természetesen csak az Egyesült Államokban lesz elérhető a szolgáltatás, de ott már a CBS, a Fox, az NBC és a Viacom is a támogatók között van, összesen 75 csatorna lesz elérhető az induláskor. Árakat egyelőre nem közölt a Sony, de az biztos, hogy havi előfizetési díj lesz, a lemondás pedig nem jár extra költségekkel. Amellett, hogy mindenféle tévéadót nézhetünk, olyan okos szolgáltatások is helyet kapnak, mint a tagelés, amivel például egy adott tévésorozat összes epizódját tekinthetjük meg 28 napig, de az egyes sorozatepizódok külön-külön is hozzáférhetőek lesznek 3 napig, így tehát nem gond, ha lemaradunk róluk. A PlayStation Vue először PS3-on és PS4-en lesz elérhető, de később bővül az eszközök köre, biztosan lesz például iPad-kliens is.
Új speedrun rekord a Dark Souls 2-ben Bugok és hibák kihasználása nélküli speedrun rekord dőlt meg tegnap a Dark Souls 2-ben. Allakazzaror, aki gyakorlatilag az elejétől a végéig fejből tudja a játékot, mindössze 59 perc 15 másodperc alatt tudta le az egyébként eléggé nehéz és kihívásokkal teli kampányt.
Már lehet játszani a Dragon Age: Inquisitionnel Legalábbis akkor, ha Xbox One konzolod van, és mellé EA Access előfizetésed. Hat óráig az is tolhatja a játékot, aki egyébként nem vette meg, ha pedig megvásárolod a teljes verziót, akkor onnan folytathatod, ahonnan abbahagytad. Ja, és persze minden EA Access-előfizető 10% kedvezményt kap az árból. 20 éves a PlayStation - ünnepeljünk együtt A Sony Japan adta ki a lentebb látható videót, mely a PlayStation húsz évét ünnepli. Nyilván nagy ünneplésre számíthatunk majd a decemberi PlayStation Expo alkalmával is.
Oscar-díjas író dolgozik az Uncharted forgatókönyvén Jól halad az Uncharted-film, annyira, hogy a forgatókönyv végső polírozására behozta a Sony az Oscar-díjas Mark Boal írót, aki többek között a The Hurt Lockert és a Zero Dark Thirty-t is papírra vetette. A forgatókönyv alapjait egyébként a Safe House-t író David Guggenheim fektette le, aki amúgy a játék nagy rajongója. A főszereplőről egyelőre nincs információnk. Amíg David O. Russell ült a rendezői székben, szó volt róla, hogy Mark Wahlberg játszotta volna Nathan Drake-et, de mióta a rendezést átvette Seth Gordon, azóta nincs hír erről. Az IGN mindenesetre úgy tudja, hogy Chris Pratt szóba került, de a színész nem vállalta a dolgot. 7 perc akció a Battlefield: Hardline-nal Vajon megérte néhány hónappal eltolni a játék megjelenését? Vajon ettől polírozottabb lesz az egyjátékos rész és működni fog a multiplayer? Olyan kérdések ezek, amikre egyelőre nem tudunk válaszolni, mindenesetre az alábbi videó azért nem olyan biztató.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. abel0317
2014.11.13. 21:52
Jól néz ki ez a Just Cause, kíváncsi leszek mennyivel lesz rondább megjelenéskor
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. gezu1025 abel0...
2014.11.13. 22:46
Az a vicc, hogy szerintem a 2 kicsit mókulva, és jól fotózva ki tud úgy nézni, mint az a 3 kép. Szóval nem hiszem, hogy sokkal rondább lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.11.13. 23:13
+1 nekem is ez jutott eszembe! Szép játék volt annak ellenére hogy egy kenyérpirítón is elfutott ^^
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!