iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.11.25.

Dátum | 2014. 11. 25.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Ez lesz David Jaffe új játéka David Jaffe, a God of War széria atyja, és a Twisted Metal-sorozat designere a PS3-as Twisted Metal óta nem nagyon hallatott magáról. Úgy tűnik azonban, hogy azóta is dolgozott valamin, és erősen valószínűsíthetjük, hogy ez a valami ismét PlayStation-exkluzív lesz, ugyanis a decemberi PlayStation Experience-en fogják bemutatni. Most egy kedvcsináló előzetest kaptunk:
És az egyik lapra felírt, egy pillanatra látható webcímre ellátogatva (http://bartletjones.com/haunted/ valamint http://blog.bartletjones.com/) egy újabb előzetesre bukkanhatunk. Ez alapján, valamint a blogot átolvasva erősen valószínűsíthető az ördögűzős, démonos, horroros téma.
Készülhet a ZombiU 2? Az eredeti ZombiU a Wii U egyik nyitójátéka volt, és mivel a konzol nem teljesített éppen fényesen a rajtkor (meg azóta sem), így a játék sem kelt el túl sok példányban. A Ubisoft elmondta, nem valószínű, hogy még készít exkluzív játékot a Nintendo konzoljára, így meglepő volt látni az Amazon France oldalán a ZombiU 2-t, aminek kiadóként a Bandai Namco volt feltüntetve. Kiderült, hogy a Ubisoft még idén ejtette a saját védjegyét a címre, így nem kizárt, hogy annak új tulajdonosa a japán vállalat lett. Míg az eredeti játék Londonban játszódott, az Amazon oldalán New Yorkot tüntették fel helyszínként, és egy egészen konkrét megjelenési dátumot is kiírtak: 2015. október 17-e.
Valaki megcsinálta Daenerys Targaryent az új Dragon Age-ben A címet nem félreérteni, úgy értem, hogy a karakterkészítővel. Igazából mondanám, hogy meg vagyok lepve, de nem.
Egy második titkos befejezése is van a Far Cry 4-nek Az első alternatív befejezésről már írtunk - ezzel a játék legelején lehet rövidre zárni a Far Cry 4 történetét. Alex Hutchinson kreatív igazgató azonban elárulta, hogy van egy második titkos befejezés, amit még senki nem talált meg, de Pagan Minhez van köze, és a játék végén lehet előhozni.
Munkaerőt keres az Irrational Games A BioShock fejlesztői felvennének néhány embert, csak éppen egyelőre azt nem tudjuk, hogy miért. Mióta Ken Levine lelépett a stúdiótól, nem tudjuk, hogy a csapat min dolgozik. Az is lehet, hogy Ken Levine új brigádja valamilyen formában az Irrational név alatt működik tovább titokban, de az is megeshet, hogy az eddigi játékokhoz folytatják a támogatást, és ehhez szükségesek új emberek. De persze az sem kizárt, hogy már készül az új BioShock... Meglepetés: nagyon népszerű a Call of Duty 2010 óta több, mint 125 millióan játszottak a sorozat egyes részeivel, és annyi XP-t szereztek, hogy annak leírása már meghaladja az én matematikai képességeimet, de szerencsére a lent látható kép megmutatja. Meg még egy rakás más, közepesen érdekes statisztikát is.
Egy hét alatt összeszedte a pénzt Ron Gilbert új kalandjátéka A klasszikus LucasArts-kalandjátékok stílusában készülő, a legendás Ron Gilbert és csapata által fejlesztett Thimbleweed Parkra egy hét alatt összedobták a szükséges pénzt a rajongók. A Kickstarter-kampányban 375 ezer dollárt kértek a készítők, így innentől már mindenféle bónusz célra lehet gyűjtögetni a lóvét, amik között lesz többféle nyelv támogatása, mobilos portok, és esetleg még szinkron is. PS4-re és Vitára is megjelenik a Hatoful Boyfriend Ha annyira tetszett az általunk is nagyon dicsért (nem) galambos randiszimulátor, hogy újabb platformokon is szívesen beszereznéd és játszanád, akkor örömhírünk van. A PC-s megjelenést követően ugyanis 2015 elején megjelenik az anyag PS4-re és Vitára is, 9,99 dolláros áron.
Nagy kiegészítőt kap a The Binding of Isaac: Rebirth A játék készítői elmondták, hogy amint az ünnepi időszaknak vége, újra belevetődnek a fejlesztésbe, ehhez pedig már készen áll egy hatalmas design dokumentáció is. Nem kevés dolgot terveznek, ugyanis a készülő kiegészítőben egy teljesen új mód jön be, ami a fejlesztők szerint megduplázza a tenniválókat és lehetőségeket a játékban. Ezen kívül számíthatunk egy rakás új ellenfélre, bossra, területre, befejezésre, és új játszható karakterekre is. A készítők ráadásul kikérték a közönség véleményét is, hogy mit szeretnének látni az expanzióban, de szavazatokat a Redditen lehet leadni, és a 10 dolog kerül be, ami nekik legjobban tetszik. Lehetséges-e a valóságban a Super Mario Galaxy fizikája? Egy kérdés, amit az emberiség történelme során szó szerint soha senki nem tett fel. Nos, ennek ellenére a brit Four University of Leicester fizikusai utánanéztek, és készítettek róla egy kutatási anyagot. A lényeg, hogy a Super Mario Galaxyban drága vízvezeték-szerelőnk hasonlóan tud ugrálni, mintha a Földön lenne, de a játék bolygói viszont sokkal kisebbek. Egy ilyen gravitációjú objektum elképzelhető, de rendkívül sűrűnek kellene lennie. "Ha létezne egy bolygó 50 méteres átmérővel, a Földéhez hasonló gravitációval, és egy fehér törpe sűrűségével, akkor mi történne?" - teszi fel a kérdést a kutatási anyag. A válasz is megszületett: szegény Mario nem lenne túl boldog, ugyanis ez felfújná és bevörösítené az arcát. De kicsit komolyabban: ha egy ilyen bolygó össze is állna, mindössze néhány pillanatig maradna egyben, utána megsemmisítené saját magát, és vele együtt Mario barátunkat.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. StevyXIX
2014.11.25. 22:45
Esetleg még belefért volna ingyen Torchligt játék a végére:
http://www.arcgames.com/en/games/
Key-t elküldik e-mailbe, szóval le se kell tölteni semmit, csak regisztrálni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. kadarivi Stevy...
2014.11.26. 00:01
Komolyan? 2009-es játék, akinek kellett, már rég megszerezte. Pl. a Humble Indie Bundle 6-ból DRM mentesen.
Elég gyenge próbálkozás így csalogatni embereket egy újabb tartalomszolgáltatásba. Persze lehet próbálkozni, biztos van még hely a Steam, Origin, Desura, HBS, GOG, stb. mellett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. StevyXIX
2014.11.26. 00:22
Nem csalogatok senkit sehova (érdekem se fűződik hozzá).
Egyrészt nem mindenkinek van meg és van akit érdekelhet.
Másrészt semmit nem kell letölteni, regisztráció után e-mailben küldik el a kulcsot, azt meg ott érvényesíted ahol akarod. Ha letöltős lenne engem se érdekelne (bár egyébként is megvan a játék, csak kíváncsiságból regisztráltam és jött a kulcs), de így van akit érdekelhet viszont.
Miért kell egyből rosszra gondolni és betámadni? Tipikus magyar mentalitás ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.11.26. 01:26
megpróbáltam steamen aktiválni... nemtudom mit vártam mondjuk de köszi a tippet, ezen az Arc izén elfér! Egyszer már használtam ezt a cuccot. Ha jól emlékszem Neverwinter kapcsán. Ha ezzel a rendszerrel játszod (elég egyszer elindítani vele) kapsz egy zsíros in-game szeretet csomagot érte. Persze utána töröltem is le de azért kedvesek ^^
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Shinjiii
2014.11.26. 13:27
Estére megpróbálok egyet aktiválni Steam-en én is. Meglátjuk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. StevyXIX
2014.11.26. 14:51
Tényleg nem jó Steamen, akkor bocsánat, csak ezen az Arcon jó a kulcs.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Lazahunter Stevy...
2014.11.26. 16:07
Mondjuk ez oda is volt írva az osztogatós oldalon, fel is kért, hogy töltsd le a klienst.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2014.11.26. 17:23
Akkor szarok rá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kadarivi Stevy...
2014.11.26. 17:54
Nem te csalogatod az új felhasználókat, hanem az ArcGames, bocs, ha félreérthető voltam.

Nekem elég egyértelműnek tűnt, hogy nem Steam kulcsot adnak, hanem a saját kliensüket próbálják rátolni az emberek gépére. Ezért is írtam, hogy van már elég ilyen oldal, alkalmazás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!