iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.11.26.

Dátum | 2014. 11. 26.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Törölték az Assassin's Creed: Unity szezonbérletét? A német GamersGlobal úgy tudja, hogy a Ubisoft törölte az Assassin's Creed: Unity szezonbérletét, és az ahhoz járó tartalmakat, cserébe pedig minden vásárlónak egy másik Ubisoft-játékot ad majd ingyen. Egyelőre a kiadó felől hivatalos megerősítést nem kaptunk, de a DLC-kre mutató uPlay-linkek nem működnek, és úgy tűnik, hogy az Xbox Live-ról és PSN-ről is eltűntek a letölthető tartalmak.
Rendkívül sikeres a Pokémon Omega Ruby és Alpha Sapphire A két népszerű Pokémon-játék remake-je, az Omega Ruby és az Alpha Sapphire majdnem olyan sikeres, mint a teljesen új Pokémon X és Y volt. Utóbbiakból két nap alatt ment el 4 millió, míg a most megjelent remake-ekből három nap alatt kelt el 3 millió. A játék egyébként november 28-án érkezik Európába, kizárólag Nintendo 3DS-re. Bővül az Xbox 360-as Titanfall is A Respawn Entertainment annyira jófej, hogy nem hagyja magára az előző generációs platformot. Így a Titanfall is megkapja az Update 8-at december 1-jén, amivel érkezik többek között a kooperatív, új kihívások, és új játékmódok. Persze szegény Xbox 360-tulajoknak azért így is várnia kellett, hiszen a frissítés már októberben elérhető volt Xbox One-ra és PC-re. Újabb előzetest kapott a Destiny - Dark Below DLC A Bungie néhány szerencsést már beengedett a tesztszerverekre, hogy kipróbálják az új DLC-t. A DrCrispy93 néven futó felhasználó pedig egy előzetest is készített a tapasztalataiból a stúdióval közösen. Ha szereted a jó lootot, és szereted a Destinyt, akkor az alábbi előzetes tetszeni fog. A megjelenésre december 9-én lehet számítani.
Legalább egy bejelentetlen PS4-es játékon dolgozik a Capcom A Capcom producere, Jun Takeuchi véletlenszerűen kifakadt a Famitsu magazinnak arról, mennyire imádja a PS4-et, ami szerinte egy rendkívül jól sikerült hardver, és könnyű rá fejleszteni, ez pedig a Capcomnak maga a megvalósult álom. Az úriember elmondta, egyelőre a grafikus motorjuk optimalizációjával vannak elfoglalva, és azzal kísérleteznek, mennyire durva látványt tudnak kiszedni a konzolból. "Meg fogtok lepődni az új játékaink minőségén. Egyelőre nem mondhatok semmit, de hamarosan bejelentjük majd, min dolgozunk. Az új címünk szerintem még a nyugati játékosokat is nagyon fogja érdekelni". Holnap jön az Assassin’s Creed: Unity legújabb javítása A Ubisoft ígéretének megfelelően holnap fut be (először PS4-en) az Assassin’s Creed: Unity új javítása, ami olyan eszméletlen mennyiségű dolgot tesz rendbe, hogy itt felsorolni lehetetlen, látogassatok el a hivatalos fórumra (döbbenet, mennyire félkészen jelent meg ez a játék). Az biztos, hogy alaposan gatyába rázták a kampányban és coopban tapasztalt bugokat, javítottak az online-on, csiszoltak az animációkon, elvileg megoldották a karakter beragadását bizonyos helyekre, stabilabbá és kezelhetőbbé vált a menürendszer, és a város néhány pontján még a framerate is javulhat annak ellenére, hogy ez alapvetően nem volt ennek a patch-nek a célja - a Ubisoft ígérete szerint a következő javítócsomag fog teljes mértékben a teljesítmény javítására koncentrálni. Milyen új tartalom jöjjön a Sunset Overdrive-ba? Az Insomniac megígérte, hogy a játékosokkal szavaztatja majd meg, hogy milyen új tartalmak kerüljenek a játékba. Persze itt nem arra kell gondolni, hogy a nagy DLC-k történetét határozhatja meg a rajongótábor, hanem inkább olyanokra, hogy milyen új fegyverek és ruhák kerüljenek be. Kéthetente lesz szavazás, az első pedig pont most van:
Most akkor hogy is lesz a felújított Dark Souls 2? Pár napja írtunk róla, hogy felújított formában jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re a Dark Souls 2, meg arról is, hogy az újítások bizonyos részeit a jelenlegi tulajdonosok is megkapják. Azonban akkor még nem tudtuk, hogy pontosan mit és hogyan. Most választ kaptunk a kérdéseinkre, tehát: 1. A jelenlegi PC-s (DirectX 9), PS3-as és Xbox 360-as verzióhoz megjelenik az 1.10-es patch, ami természetesen ingyenes lesz, és a következőket tartalmazza: - Új karakterek és események a világban - Új sztorielemek, és különböző kiegészítések a világban - Egyensúlybeli változtatások 2. Ha megveszed a Dark Souls 2: Scholar of the First Sint PC-re, Xbox One-ra, vagy PS4-re, akkor: - Megkapod az új, DirectX 11-szintű grafikát és optimalizációt - A hatfősre bővített online multiplayert - További változtatásokat az ellenségekben és a játékmenetben - És az eddig megjelent 3 DLC-t 3. Hogy semmi ne legyen ilyen egyszerű, a PC-s (DX9), Xbox 360-as és PS3-as változat is megjelenik újra: - Ez pontosan azt tartalmazza, ami az 1. pontban látható, csak mellette még az összes DLC-t is. Tehát PC-n nem kaphatjuk meg az új motort és grafikát anélkül, hogy ne kelljen újra megvennünk a játékot, az előző generációs konzolokra pedig egyáltalán nem is jön az új kinézet (érthető módon). Egyedi konzolokat készített a Rockstar A Rockstar egy Grand Theft Auto 5 témájú Xbox One-t és PS4-et is bemutatott. A két "remekmű" kézzel készült és lézerrel vágták beléjük az apró csíkokat és szövegeket. Boltban nem lehet majd kapni őket, a stúdió különböző nyereményjátékok keretein belül osztja szét a masinákat.
Kaparintsd meg ingyen a Torchlightot! A kiadó úgy döntött, hogy ezen a héten ingyenesen hozzánk vágja a Torchlight első részét, míg a második részt mindössze 5 dollárért lehet megvenni. Hajrá! Nagy akciózást tart a Blizzard A hivatalos Battle.net store-ban mindenféle finom leárazásba kezdett a Blizzard: Diablo III – $20/£16.50/€19.99 Diablo III: Reaper of Souls – $20/£16.50/€19.99 Starcraft 2: Wings of Liberty – $10/£8.50/€9.99 Starcraft 2: Heart of the Swarm – $10/£8.50/€9.99 World of Warcraft – $5/£4/€5
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Kerty
2014.11.26. 20:58
Nagyon remélem, hogy a Capcom egy új dmc-n ügyködik (egy régivágásún, nem ezen a szenny, emós rebooton)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. bruce_prin...
2014.11.26. 21:05
Aztaleborult mi mehet a ubisoftnal?
Nagyobb a kupleraj mint ebben az orszagban..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Fratello
2014.11.27. 05:27
Eeee, egy apró elírás van a DS2 hírben:

"Most akkor hogy is lesz a felújított Dark Souls 2?

Pár napja írtunk róla, hogy felújított formában jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re a Destiny, "
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. i2k010
2014.11.27. 09:05
Grammar Nazi ON:

"véletlenszerűen kifakadt "

A "kifakadás" (nem egy miteszeré) nem pozitív felhangot takar.
Tehát, ha a megnyilvánulást akarta a tisztelt cikkíró kifejezni, akkor rossz szót használt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. rasguardo i2k01...
2014.11.27. 10:30
Nem vagy túl jó grammar nazi
Nézz utána nyugodtan:
Általánosan használják az érzelmek kitörésére, tehát pozitív jelentése is lehet.

Úgyhogy nagyon is jól fogalmazott a szerkesztő
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2014.11.28. 09:08
Okos akart lenni, hagyjad már!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. rasguardo Shinj...
2014.11.28. 11:45
:3
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!