iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.12.02.

Dátum | 2014. 12. 02.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Megjelent az Alien: Isolation's Trauma DLC Ma jelent meg PC-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra az Alien: Isolation második DLC-je, a Trauma. A PlayStationösök holnaptól élvezhetik a kiegészítőt. Dr.Lingard bőrébe bújva 3 új térképen (Reoperation, Crawl Space, Overrun) kalandozhatunk Survivor módban. A történet a fő játék eseményit megelőzően játszódik: Dr. Lingard felelősnek érzi magát, mert ő hozta a fedélzetre a lényt, amely elpusztította az űrállomást, és nem akarja, hogy kutatási eredményei rossz kezekbe kerüljenek, ezért elindul, hogy megsemmisítse az adatokat és segítsen a túlélőknek. A korábbiakhoz hasonlóan itt is minden pályának van online toplistája és bónusz feladatokat is kínál. A következő Alien Isolation pakkok, a Safe Haven, a Lost Contact és a The Trigger, jövő márciusban érkeznek, új játszható karakterekre is számíthatunk.
The Trail - Peter Molyneux új játéka Peter Molyneux a spanyolországi Bilbaóban megtartott The Fun & Serious Games Festivalon bejelentette legújabb játékát, amely a The Trail címre hallgat. Molyneux és csapata, a 22 Cans független stúdió jelenleg még a Goduson dolgozik, amely Early Acces állapotban leledzik, az új játékról még nem sokat tudni, reméljük izgalmasabb lesz, mint a The Cube. GTA 5 timelapse videó Hét különböző nézőpontból készült ez a timelapse videó, amely arra emlékeztet minket, hogy bár a játék sokszor teljesen őrült és véres, világa mégis tud békés és szemet gyönyörködtető is lenni. A 8-Bit Bastard alkotása a PlayStation 4 segítségével készült és a hét helyszín mindegyikén 24 játékbeli órát (valós időben 48 perc) sűrít össze pár perccé. A videó Chrome böngészővel 60 fps-sel is élvezhető.
PS-re hamarabb jön a Dead Island 2 béta A Dead Island 2 béta oldalán található FAQ-ból kiderült, hogy a játék bétáját, amely 2015-ben érkezik, a PS4-esek egy hónappal korábban próbálhatják ki, mint a PC-s és Xbox One-os játékosok. Egyelőre csak az tud béta hozzáférést szerezni, aki előre megvásárolja a játékot. A béta kezdetének még nincs pontos dátuma, a hétvégén tartandó PlayStation Experience során valószínűleg több információ is kiderül majd róla. The Crew tapasz Még friss és ropogós a ma megjelent The Crew, ahogy a hozzá érkezett 200MB-os első tapasz is, amely számos hibát kijavít, turbóz kicsit a játék teljesítményén és stabilitásán is, megoldja a martchmaking problémákat, rendbe rakja a menüket és a kezelőfelületet, az achievementeket, a toplistákat, a pvp hibákat és javít az MI működésén is.
Rendezte a jogi vitát a Nintendo és a Philips A Wii kontroller technológiája volt a Nintendo és a Philips közötti jogi vita tárgya, melyet végre sikerült a feleknek rendezniük. Májusban a Philips még ki akarta tiltatni a Wii U-t az Egyesült Államokból, arra hivatkozva, hogy a konzol több szabadalmukat is megsérti. Júniusban a Nintendo elvesztette a pert és fellebbezett. A feleknek végül sikerült megegyeznie: a két cég kereszt-licenceli a szabadalmakat tartalmazó portfólióik idevágó részeit. A Philips megszüntette a Nintendo elleni összes eljárást, melyeket Németországban, Nagy Britanniában, Franciaországban és az Egyesült Államokban indított. Jön a hiánypótló autóverseny, a Distance Még az idén jön PC-re, 2015-ben pedig PS4-re a Refract Studio futurisztikus autóversenye, amelyre a szükséges 160 000 dollárt 2012-ben hozták össze egy Kickstarteres kampány keretében. Az alkotók a WipEout-ot fejlesztő Studio Liverpool bezárása miatt keletkezett űrt szeretnék betölteni játékukkal. A PC-s verzió Early Access formában jövő héten lesz elérhető Steamen.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. skripton
2014.12.02. 21:23
Ez a Distance nagyon bejön
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.12.02. 23:02
A videó is felemelő volt, végre 60 fps.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Bzsolt
2014.12.02. 23:52
Ez a Distance emélkeztet a Jeff Gordon XS Racing-re. Az is hasonló volt még nagyon régen(9, mintha csak leporolták volna (törtek az autók, voltak kinyíló oldalsó szárnyak, és a pályák is hasonlóak)

A Philips-nek meg már rég ki kellett volna halnia!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Shinjiii
2014.12.03. 08:43
A philips logót, illetfe feliratot, már idejét se tudom, mikor láttam utoljára, égőkön kívül. Ezek élnek még?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. myckie2 Shinj...
2014.12.03. 10:58
Igazából a szórakoztató ipari termékekkel felhagytak és eladták azt a részt a kínaiaknak. Most csak az orvosi és egyéb készülékekre koncentrálnak. Vagyis pár évvel ezelőtt ezt írták.

U.i. Médiában sok Philips tv van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2014.12.03. 11:37
Köszi az infot. Ezt nem tudtam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!