iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.12.10.

Dátum | 2014. 12. 10.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Fortnite - így lesznek a szörnyek Az Epic Games kiadott egy új fejlesztői videót, melyben a Fortnite játéktervezési alapelveiről beszélnek, így többek között arról is, hogy milyen kikötések mentén készítették el a szörnyeket.
Igen, tud a Rockstar arról, hogy lassabban megy az autód... A Grand Theft Auto 5-ben sajnos bent maradt egy olyan bug, hogy a felturbózott autók valamiért lassabban mennek, mint a teljesen alap járgányok - ez egyébként csak a felújított, PS4-es és Xbox One-os verzióra vonatkozik. A Rockstar egyelőre annyit mondott, hogy tisztában van a hiba jelenlétével, és hamarosan ki is adja majd a javítást. Premier trailert kapott az Elite: Dangerous A Gamma 2.00-s verzióval együtt a mai napon launch trailert kapott az Elite: Dangerous, ami egyébként hivatalosan december 16-án jelenik meg. A játék támogatja a 3D TV-ket, az Oculus Riftet, a mozgáskövetést, és a 4K-s felbontást is.
Borderlands: The Pre-Sequel és Tales from the Borderlands összeolvadás Ha kíváncsi vagy arra, hogyan kerül Handsome Jack a Tales from the Borderlandsbe (ahol elvileg nem lehetne ott), akkor nagyszerű hírünk van: a Borderlands: The Pre-Sequelbe bekerül egy küldetés, ami pontosan ezt magyarázza el. A küldetés a hamarosan érkező DLC, az Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack: The Holodome Onslaught része lesz, szóval valószínűleg ingyenesen nem juthat hozzá senki. Mennyi munka elkészíteni az Uncharted 4-et? Nos, valósznínűleg sok. Nagyon sok. Legalábbis ha a PlayStation Experience egyórás előadását vesszük alapul, ahol többek között arról is beszél a Naughty Dog, hogy miképp modellezték le Drake barátunkat az újgenerációs konzolon.
Mégsem lesz exkluzív a Rise of the Tomb Raider? Az előző napok bizonytalanságait a Square Enix igyekszik eloszlatni, bár nem teljes sikerrel. Mindenesetre a korábbi nyilatkozatok után a kiadó most elmondta, hogy a Microsofttal kötött partneri megállapodásnak továbbra is van egy időtartama, ami azt jelenti, hogy valószínűleg egy idő után más platformokon is elstartolhat a játék. "Egyelőre a további részletekről nem tudunk beszélni, csak azt tudjuk mondani, hogy teljes gőzzel az Xbox 360-as és Xbox One-os verzióra koncentrálunk" - mondta a Square Enix képviselője a GameInformernek.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. gezu1025
2014.12.11. 10:12
Beszarok a Square Enix-től. Kihoz egy új Hitmant és egy új Tomb Raidert, az egyik jobb, mint a másik, 10-en milliókat elad belőle, majd bejelenti, hogy nem volt elég bukott rajta. Aztán leszerződik az MS-el, amivel kizárja a saját piaca 2/3-ád (4/5-ét?). Zseniálisan üzletpolitika.


Közben egy kis lengyel cég tökösen bevállal egy csúsztatást, majd beígéri, hogy minden DLC ingyen lesz. ( Legalább 10 játékot azért, és csak azért nem vettem meg, mert nem vagyok hajlandó egy patchért fizetni. )

Square Enix you doing it wrong
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Kerty
2014.12.11. 13:09
Nem tudom... nekem már most hatalmas csalódás ez a Fortinte. Az elején előálltak egy jó ötlettel erre csináltak belőle egy zanzásított tucat f2p címet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!