iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.12.15.

Dátum | 2014. 12. 15.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Ez egy új ellenfél lesz a Bloodborne-ban Mármint minden ellenfél új, hiszen a játék maga is teljesen új, ezt most úgy kell érteni, hogy eddig még egyetlen bemutatóban sem láttuk.
Ezt kapjuk a DOOM 21. születésnapjára John Romero a játék szülinapjára kidobott egy csomó képet és mindenféle ritka, eddig sosem látott koncepciórajzot és assetet a DOOM-ból. A GameSpot pedig volt olyan rendes, és összegyűjtötte egy helyre, szóval náluk meg lehet tekinteni.
Mennyi játékot kaptunk ingyen a PS Plus-előfizetéshez? Nos, ha ezen gondolkodtál eddig, akkor ne gondolkodj tovább, a Push Square magazin ugyanis kiszámolta. Az 50 dolláros előfizetésért cserébe csak 2014-ben 1349 dollárnyi játékot kaptunk, ami 112 dollárnyi játék havonta. Mondhatjuk tehát, hogy megéri az előfizetés? Főleg, ha belevesszük az egyéb előnyöket és akciókat is? Azt hiszem, hogy igen. Egyébként havi átlagban 79%-os Metacritic-értékeléssel rendelkező anyagokat kaptunk. Holnap jön a Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition a mobilokra Androidra, iOS-re és Linuxra jelenik meg december 16-án a felújított Baldur's Gate 2. Ezek a kiadások már tartalmazzák az 1.3-as patch-et, ami mindenféle fontos és kevésbé fontos dolgot kijavított a kezdetekben némileg bugos játékban.
Érkezik Riptor a Killer Instinctbe A jövő héten érkező 2.2-es frissítéssel kerül be a Killer Instinctbe egyik kedvenc karakterünk, Riptor. Igaz, a dinó kicsit máshogy fest, mint korábban, ugyanis nem egy ember-raptor hibrid többé, hanem egy kibernetikusan felturbózott raptor.
The Order 1886 - nagy a baj Londonban egész biztosan nagy a baj, mert ugyan a rádió azt kéri a néptől, hogy csatlakozzanak a rendőrséghez, és védjék meg országukat, igazából úgy tűnik, hogy ez ellen a probléma ellen a rendőrök nem kifejezetten hatékonyak. Ugyanis nem egy betörőt kell elfogni, hanem szörnyeket, akik véres hullákat hagynak mindenfelé.
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 megjelenés nyugaton is Elvileg a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm-sorozat utolsó darabját tisztelhetjük a negyedik részben - egészen addig, míg a Bandai Namcónak nem kell majd megint egy adag pénz. Akárhogy is, a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg a CyberConnect2 fejlesztésében. A készítők ígérete szerint az animék minőségét is meghaladó grafikát kapunk majd az új konzolok hardveres erejének köszönhetően, mindenféle offline és online játékmóddal.
Kamu videojáték-ötlettel hívja fel a figyelmet a UNICEF... ...a dél-szudáni helyzetre. A lenti videóban látható, hogy a UNICEF jóemberei összeraktak egy kamu prezentációt egy készülő háborús játékról, amiben egy 7 éves kislányt kell alakítani, és aki rendkívüli szörnyűségeken esik át. Az előadás közben látszik, ahogy a nézők szörnyülködnek, a végén pedig többen el is hagyják a termet. "Ami már egy videójátékban is sok, az naponta megtörténik emberekkel Dél-Szudánban" - mondja ki a tanulságot a videó, miközben kiderül, hogy a játékban bemutatott kislány története valódi. Döbbenetes és szomorú.
Késik az Assassin's Creed Unity mindent megoldó javítása Mára ígérte a 4-es számú megatapaszt a Ubisoft, de egy új blogposztban megírták, hogy mégsem adják ki ma. Miért? Egyrészt azért, mert a kiadó számára "rendkívül fontos a szigorú minőségellenőrzés" (LOL), másrészt pedig azért, mert "újra be kell rendezni Párizst a framerate javításának érdekében", ez pedig több időbe kerül. Párizs "újraberendezése" valószínűleg egy remek pr-szöveg arra, hogy lebutítják a pályát, de ne legyen igazunk. Steam Greenlightra megy a tömeghentes shooter Hatred Tudjátok, ebben a játékban hentel mindenféle ártatlanokat (csak úgy, különösebb ok nélkül) halomra a főszereplő, és ezzel kapcsolatban háborodott fel az internet pár hónappal ezelőtt. Na, most a készítők a Steam Greenlighton szeretnék tudni a játékukat, és a szavazásra egy előzetessel próbálnak rávenni mindenkit:
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. eriol
2014.12.15. 21:47
A Hatred szavazást már le is vették a steamről. Kár.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. langward eriol
2014.12.15. 22:08
Remélem nem adják fel a készítők.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. umi92
2014.12.15. 22:45
"Mára ígérte a 4-es számú megatapaszt a Ubisoft, de egy új blogposztban megírták, hogy mégsem adják ki ma. Miért? Egyrészt azért, mert a kiadó számára "rendkívül fontos a szigorú minőségellenőrzés" (LOL), "

Az a LOL a végén..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Asagrim
2014.12.15. 23:28
Miért is kell újra berendezni Párizst? Nem úgy volt korábban, hogy nem a tömegek miatt lassú a Unity? Eltávolítanak pár épületet vagy mi a rosseb?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. nedcoleman
2014.12.16. 08:00
[LINK]

Itt leirjak a sracok miert dobtak oket Steam Greenlightrol.... A news menu
pnt alatt. Erdekes es persze jogos amit irnak a keszitok. Kisse alszentnek latszik igy a Steam...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Shinjiii
2014.12.16. 08:09
Jaja, kicsit ellenségesen állnak hozzá a Hatred-hez. Ugyan majdnem tutibiztos, hogy a témával mélyebben nem foglalkozik majd (ugye pszichológiai háttér, vagy motiváció, esetleg ok-okozati tényezői a sorozatgyilkossá válásnak), tehát nem sok reményt adok a sikerének, amennyiben egy átlagos lövölde lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Asagrim Shinj...
2014.12.16. 08:56
Úgy csinálnak, mintha nem lett volna Postal 1-2.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.12.16. 10:06
ÓÓ nem kell őket sajnálni, ennél jobb reklám a világon nem kell nekik. Tulajdonképpen köszönetet mondhatnak a Steamnek, hogy betiltotta az egyébként ócska játékukat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Ereshkigal
2014.12.17. 00:10
Ahogy megláttam az id-s képet egyből az ugrott be, hogy "tuti Romero nosztalgiázik már megint". És igazam lett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2014.12.17. 11:41
Örülne az a pasas, ha visszamehetne az időben. Jól elkúrta magát utána.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!