iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.12.19.

Dátum | 2014. 12. 19.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

The Order: 1886 élőszereplős előzetes A The Order: 1886 legújabb, élőszereplős előzetesében, amely a játék ázsiai reklámkampányának része a BCO News munkatársai egy érdekes felfedezésről tudósítanak. Ha nem lennének ott az előzetes végén a játékból való felvételek, vírusvideóként hódíthatna, valószínűleg sokan akadnának, akik elhinnék, hogy amit látnak, az valóban megtörtént.
Fogyóban a PS4 készletek Európában Olyan nagy a kereslet a PlayStation 4 konzolokra, hogy Európában megcsappantak a Sony készletei. A Sony Computer Entertainment főnöke, Andrew House a Reutersnek úgy nyilatkozott, hogy nem lesz lehetetlen PS4-et találni, de könnyű sem. House nem mondott konkrét számokat, de megnyugtatott mindenkit, hogy igyekeznek, hogy mindent megtegyenek annak érdekében, hogy megfelelő mennyiséget tudjanak szállítani. Az amerikai piacon a decemberi kereslet megfelelt annak, amire a Sony számított, így ott nem kell készlethiányra számítani. Újabb Evolve szörnyet mutattak be, íme a Wraith A Turtle Rock az Evolve egy újabb szörnyét mutatta be, a Wraith-et, amely képes az árnyak közül gyorsan előbukkanni, majd ugyanolyan gyorsan eltűnni. Hogyan vadászol egy ilyen szörnyre? Sehogy, ő vadászik rád.
Új női karakter a Final Fantasy 15-ben A japán Shõnen Jump magazin legújabb számában szerepel az alábbi kép, amelyen a Final Fantasy 15 új női szereplője látható. A hölgyeményről egyelőre csak azt lehet tudni, hogy valamiféle szerelő, akinek munka közben nagyon melege lett, ezért kigombolkozott.
Dokumentumfilm a Halo 5 bétáról A The Sprint című dokumentumfilm sorozat a Halo 5 béta színfalai mögé enged betekintést. A hatrészes szériát, amely a multiplayer béta fejlesztéséről szól a Halo Channelen lehet megtekinteni. Az első rész címe Balance, azaz egyensúly. A Halo 5 béta december 29-én veszi kezdetét, és mindenki játszhat vele, akinek birtokában van a Halo: The Master Chief Collection.
Destiny: hatfős raid szólóban Egy Destiny játékosnak sikerült a legkeményebb raidet egyedül végigvinnie. A Crota's End a The Dark Below DLC-vel érkezett a játékba, és hatfősre tervezték, de az "sc Slayerage" nevű játékos 33 perc alatt egyedül végigvitte. Az ügyes játékos a Hunter kaszt és fegyverei képességeit maximálisan kihasználva teljesítette a kihívást: a kaszt láthatatlanná válásának segítségével sok ellenfelet ki tudott hagyni és menet közben, az adott feladatnak megfelelően többször is cserélgette fegyvereit és alkasztjait. Arzenáljában ott volt a Fatebringer handcannon, háromféle mesterlövészpuska (Patience, Time, Ice Breaker) és a Gjallarhorn rakétavető, amely a legnagyobb burst sebzéssel rendelkező fegyver a játékban.
És akkor a végére az egyik legjobb hír így karácsony előtt! Tegnap kimaradt az aprókból, de elkezdődött az év végi virtuális istentisztelet. Adakozásért erre tessék.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. TSYSTEMS
2014.12.22. 08:24
Tényleg embertelen akciózás van most STEAM-en. Érdemes folyamat figyelni, mert pl. a RAGE játék akció alatt végig 11, 99 EUR volt, de tegnap levitték 3,99 EUR-ra. Szemfüles voltam és lecsaptam rá. Ma már megint 11, 99.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!