iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.01.23.

Dátum | 2015. 01. 23.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Nézzünk egy történelmi csatát hamarosan megjelenő kedvenc játékunkból Összesen kilenc történelmi ütközet kap majd helyet a Total War: Attilában, melyek a készítők ígérete szerint dinamikusabbak lesznek, mint a korábbi részekben látottak. A játék egyébként február 17-én jelenik meg, úgyhogy lassan már mi is rákészülünk a tesztelésre.
33 dolog az ARMA 3-ból Sok a hármas, de semmi baj, megküzdünk vele. A készítők úgy gondolják, hogy az ARMA 3 rengeteg kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik, de ezek közül most 33-at kiemelnek nekünk az alábbi videóban. Továbbá belefért az is, hogy elhintsenek egy-két dolgot az első kiegészítőről.
Mégis ingyenes lesz a Dying Light új játékmódja, a Be the Zombie Továbbá pontosabb információkat kaptunk a bolti megjelenéssel kapcsolatban is. Ahogy arról már korábban írtunk, a játék a tervezett napon, tehát január 27-én feltűnik majd a digitális piactereken, így a Steamen, az Xbox Live-on és a PSN-en is. A fizikai kópiákkal azonban valami probléma akadt, így azok késnek, és most az is kiderült, hogy mennyit. Nos, kereken egy hónapot, így tehát ha mindenképpen a boltban szeretnénk megvenni a játékot, akkor február 27-ig várnunk kell. Cserébe a kiadó úgy gondolta, azzal kárpótolja a népet, hogy a korábban fizetős DLC-ként és előrendelői bónuszként beígért Be the Zombie mód ezután már mindenkinek ingyenes lesz.
Május 4-én készül valamire a Microsoft Az Xbox egyik közösségi menedzsere, Raj Patel tolta ki az alább látható tweetet. A képen Morse kód látható, melynek megfejtése a következő: “Presented by Xbox, 10am PDT, 1pm EST, May 4th 2015″. Vagyis az Xbox május 4-én bemutat valamit. Valószínűleg véletlen, hogy ez az egész a nemzetközi Star Wars-napon lesz. Ennél sanszosabb, hogy a Call of Dutyhoz lesz valami köze, jellemzően ugyanis az Activision májusban mutatja meg először az aktuálisan következő részt.
Monstrum - ígéretes indie horror Január 29-én jelenik meg a Steam Early Access keretein belül a Monstrum, mely a túlélőhorror műfajt vegyíti rogoulie-elemekkel. Egy eltérített teherhajón járunk, melynek pályáit procedurálisan generálja az engine, és mindenféle furcsa lény vadászik ránk - akik ha megtalálnak, és megölnek, akkor tényleg végünk, a játékban ugyanis permadeath lesz. Az early access verzióban két egyedi szörny vadászik majd ránk, és háromféle potenciális úton szökhetünk meg.
Nyomozz a The Order: 1886 új weboldalán! A The Order Exposed néven indított oldal olyan, mintha egy kutató blogja lenne, aki megpróbál ráakadni a Rend nyomaira Londonban, és bizonyítani az alternatív univerzum létezését. Mindez rengeteg megfejtendő rejtvénnyel és kóddal jár, ráadásul még egy e-mail cím is található az oldalon. Ha erre írunk, automatikus válasz formájában egy kódsor érkezik, amit gondolom majd valahol fel kell használni. Hajrá! Előzetest kapott a Dead Rising-film A Sony Pictures által készített, és kezdetben csak a Sony által üzemeltetett Crackle nevű streaming szolgáltatáson keresztül elérhető Dead Rising-filmet eddig úgy rejtegették, mint Anne Franket. Valószínűleg nem véletlenül, a mostani előzetes ugyanis egyértelművé teszi, hogy egy látványosan B-kategóriás filmről van szó. Persze a Dead Rising-játékok sem éppen a komoly hangvételükről voltak híresek, így ha a játékok humorát és lazaságát sikerül átörökíteni, akár még egész jó is lehet. Frank Westet egyébként a népszerű komikus, Rob Riggle alakítja.
Még életben van a Cyberpunk 2077 A bejelentése óta nem sokat lehetett hallani a CD Projekt RED-féle Cyberpunk 2077-ről, ám ez nem véletlen. A stúdió marketinges főnöke, Michal Platkow-Gilewski elmondta, egyszerűen azért nem beszélnek a játékról, mert most fejlesztés és kommunikáció szempontjából is a The Witcher 3 áll a központban. Egyelőre a Cyberpunk 2077 továbbra is csendesen készül a háttérben, és miután Geralt újabb fantasy kalandjai már a boltok polcain vannak, jóval nagyobb figyelmet kap majd a Cyberpunk 2077 is. Februárban jön a Game of Thrones második epizódja A The Lost Lords néven futó részre egészen február 4-ig kell várnunk, akkor jelenik meg ugyanis PC-re, Macre, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360 és Xbox One-ra. Hogy nagyjából mire számíthatunk, azt a lenti előzetes tökéletesen összefoglalja, de aki játszott az első epizóddal, az valószínűleg egyébként is sejti.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. Asagrim
2015.01.24. 00:15
A Cyberpunk 2077 projekt eléggé nyilvánvaló volt, hogy még él, viszont tényleg jó lenne lassan hallani is valamit a játékról, elvégre 2016-ra tervezték kiadni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Shinjiii
2015.01.24. 00:45
Bírnám, ha valamilyen szinten hozna egy Penumbra hangulatot a Monstrum.

A Cyberpunk meg jó hogy polcra tevődött, mindenki a vicserre nyáladzik, pont azzal ne igyekeznének, szerinted, mi?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. m76
2015.01.24. 12:54
Ki a szart érdekel holmi witcher?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. noPublicFG
2015.01.24. 13:12
Dead Rising-film. Ha tényleg ilyen lesz, no.1
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Kerty
2015.01.24. 23:28
hát a call of kakin kívül azért egy Titanfall 2 is becsúszhat
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. madcaptain
2015.01.25. 05:03
Szerintem az egy pause gomb, megallithatod a jatekot featuret ujra feltalaljak
Vagy Xbox 2 jon kaveri alapu hardverrel, hogy lemossak a PS-t.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.01.25. 11:12
És tényleg Lehet ez lesz a legújabb "filmszerű élmény" hogy másodpercekre megáll a játék
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. pocla
2015.01.25. 13:38
Május 4én ne akarjon semmit az Ms, születésnapom lesz az az én napom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. otherl
2015.01.25. 19:18
Na most már én is várom a Dead Rising filmet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!