iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.01.29.

Dátum | 2015. 01. 29.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Ezeket a játékokat kapják februárban a PS Plus-előfizetők A Sony bedobta, hogy milyen játékokra számítsanak februárban az európia PS Plus-előfizetők. Köztük van a tavalyi év egyik legjobb (indie) játéka, a Transistor is, úgyhogy örülünk. - Transistor (PS4) - Apotheon (PS4) - Yakuza 4 (PS3) - Thief (PS3) - Rogue Legacy (PS Vita|PS4|PS3) - Kick & Fennick (PS Vita) Akcióban a PS4-es Project CARS A készítők ígéretének megfelelően mindkét konzolon 1080p-ben és 60fps-sel fut majd a Project CARS, így most kaptunk is tízperces játékmenet felvételt, 60fps-ben a PS4-ről.
Ezen kívül pedig van egy összehasonlító videónk, ami a PC-s és PS4-es verzió különbségeire igyekszik rávilágítani.
Nem butítják le grafikailag a The Witcher 3-at Tavaly óta folyamatosan azon paráznak a rajongók, hogy a The Witcher 3 grafikája rosszabb lesz, mint a korábban bemutatott játékmenet-videókon. Az aggodalom persze jogos, és néhány ponton tényleg megváltozott a játék kinézete (nem feltétlenül rosszabbra), de nem kell aggódni a CD Projekt RED nem húz egy lapot a Ubisoftra. Michal Stec, a The Witcher 3 producere egyértelműen kijelentette, hogy jelenleg kőkeményen optimalizálják a játékot, de ez még véletlenül sem azt jelenti, hogy butítanak a grafikán annak érdekében, hogy jobban fusson. Éppen azért csúsztatták el újra a megjelenést, és azért lőtték be a májusi dátumot, hogy az utolsó hónapokat tisztán az engine és a játékélmény polírozásával, optimalizálásával tölthessék, tartalmilag ugyanis a játék már készen volt hetekkel ezelőtt. Ez a legjobb Star Wars játéktermi gép, ami valaha készült 2015 a Star Wars éve lesz, ez nem vitás. De nem csak az új film, és a DICE-féle Star Wars: Battlefront érkezik, hanem egy olyan dolog is, ami minket magyarokat nem valószínű, hogy érint - sajnos. A Bandai Namco jóvoltából ugyanis megszületett a legkomolyabb Star Wars játéktermi gép (szimulátor?). Mit meg nem adtam volna gyerekként, hogy egy ilyennel játszhassak. Oké, kit akarok átverni, még most is megadnék bármit.
Idén jelenik meg a LEGO Jurassic World és a LEGO Marvel’s Avengers A Warner szó szerint futószalagon gyártja a LEGO-játékokat. Novemberben jelent meg a LEGO Batman 3: Beyond Gotham, a LEGO Movie Videogame hamarosan megérkezik iOS-re a konzolos és PC-s megjelenés után, a LEGO Ninjago: Shadow of Ronin pedig március 24-én érkezik Nintendo 3DS-re és PS Vitára. Most pedig két újabb játékot jelentett be a Warner és a Traveller's Tale. A LEGO Jurassic World mind a négy Jurassic Park-filmet magában foglalja, és júniusban jelenik meg 3DS, PC, PlayStation 3, PS4, Wii U, Vit, Xbox 360 és Xbox One platformokon. A LEGO Marvel’s Avengers a hamarosan érkező Avengers: Age of Ultron, valamint az első rész történetéből merít, és ősszel jelenik meg, pontosan ugyanazokon a platformokon, mint a Jurassic World. Meg tudod tippelni ki ez a karakter a Mortal Kombat X-ből? Valamikor a holnapi nap folyamán leplezi le a NetherRealm a legújabb karaktert a Mortal Kombat X-ből, addig is azonban a lenti klippet tette közzé a stúdió. Ebben tulajdonképpen csak hangot hallhatunk, azt is a szóban forgó karakter kivégzéséből. Az biztos, hogy jó sok adag lötty folyhat ki a kivégzés során. Szóval, ki tudja ez alapján megtippelni kiről van szó? Kis segítségként az eddig bejelentett karakterek: Reptile, Kano, Kitana, Kung Lao, Quan Chi, Raiden, Scorpion, Sub-Zero, Cassie Cage, D’Vorah, Ferra/Torr és Kotal Kahn, valamint Goro, mint előrendelői DLC.
Nem tudod letölteni PS4-re a Dying Lightot? Akkor belefutottál abba a hibába, amibe mi is, meg sokan internetszerte. A játék bekerül a Libraryba, de nem töltődik le, a PlayStation Store felülete pedig azt írja, hogy már le van töltve. Mi a megoldás? Nos, az, hogy egy másik eszközről kell elérni a PlayStation Store-t - akár mobilról, akár böngészőből -, ahol be tudjuk tenni a játékot a PS4-es letöltési listánkba. Kattintsunk rá erre, és már meg is jelenik az üzenet a konzolunkon, hogy a letöltés elkezdődött. Ilyen lesz a manuális lock-on a felújított DmC-ben A DmC keményvonalas rajongói hiányolták az alapjátékból (többek között) a manuális lock-on lehetőségét az ellenfelekre, így a Ninja Theory most behozza azt a felújított verzióval. 60fps-sel felvett játékmenet következik egy rakás kombóval.
The Witcher 3 és a szex A CD Projekt RED egyik vezető designere, Damien Monhier elárulta, összesen 16 órányi motion capture adatot rögzítettek a The Witcher 3 szexjeleneteihez. Ez nem kevés, és legalábbis arról árulkodik, hogy lesz néhány erotikus pillanat a játékban, például rögtön a kezdő jelenetben is, azzal a bizonyos lánnyal, akit nem spoilerezünk le azok számára, akik nem ismerik a történetet. Monhier elmnondta, ez nem véletlen, hanem célja van: a szexjelenet egyértelművé teszi, hogy Geralt intim kapcsolatba került ezzel a nővel, így amikor később a lány eltűnik, a játékos számára egyértelmű, hogy főhősünk miért érez motivációt a felkutatására. 125 ember dolgozik a Minecraftban a Game of Thrones világán A WesterosCraft projekt célja nem kisebb, mint hogy a Game of Thrones teljes világát elkészítsék a játékon belül. Ezen nem kevesebb, mint 125 ember dolgozik már két éve, és jelenleg körülbelül 70%-os készültségnél tartanak. Saját textúrákat és blokkokat terveztek, és a már elkészült területeket is folyamatosan átalakítják, újraalkotják, hogy minél "realisztikusabbak" legyenek. Szóval mondhatjuk, hogy maximalisták.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. Bloodx
2015.01.29. 23:28
A Mortal Kombatos stream 22:00-kor kezdodott: Ermac a karakter. Annyira nem vagyok kepben, de vegulis PC-re Steamen jelenik meg vagy fuggetlenul/egyeb? Gondoltam ha az elozo reszt kiraktak Steamre, ez alapbol megjelenhetne ott, de nem talalok elorendelest (ott), vagy egyaltalan barmi jelet, hogy megegyeztek volna.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. tomchee
2015.01.30. 01:13
Jó nagy divat sorozat lett már a game of thrones is...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Asagrim tomch...
2015.01.30. 03:24
Ja, csak nem értem mikor jönnek már rá, hogy George R. R. Martin történetmesélése nélkül egy dög unalmas zsé kategóriás alig-fantasy világ, szóval nem lehet franchise-t alapozni rá, mert eladhatatlan minden olyan tartalom, ami nem az író tollából származik, vagy nem azt dolgozza fel.

A Telltale Games féle verzió sem úgy fogy ahogy szeretnék, mert sokan úgy vannak vele, hogy kivárják míg megjelenik mind a hat epizód, és akkor játsszák végig egyben. Miért? Mert a történet adja el a tartalmat, amit nem szeretnének félbe hagyni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. madcaptain
2015.01.30. 03:58
Vicc ez a project cars osszehasonlito video. Allokepek.

Plusz PC-n bekapcsoltak a 16xAA, 32x Aniso szurest lol.. Es kitudja hanyezer dollaros masina volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. 5hR3kY madca...
2015.01.30. 07:49
Nem a videó vicc, hanem a PS4 teljesítménye.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.01.30. 09:38
Aki több ezer dolláros gépet vesz az azért veszi, hogy felpakoljon minden szűrőt, sőt akár 4K-ban játszon. Nem értem mi ezzel a probléma. Aki PS4-et vesz az vagy az exkluzív címek miatt teszi vagy azért mert megelégszik egy alsó közép kategóriás PC által nyújtott grafikai színvonallal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Szefmester madca...
2015.01.30. 09:46
Én azért a pixelességen kívül láttam még textúra részletességbeli, árnyékolásbeli, és tükröződésbeli eltérést is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. skarpeas25...
2015.01.30. 10:27
A Project Cars nagyon ígéretesnek tűnik Pc-n.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Busterftw madca...
2015.01.30. 11:50
Ha ps4-en lenne 16xAA stb te elvbol nem kapcsolnad be?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!