iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.02.21.

Dátum | 2015. 02. 21.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Összeomlik és lefagy az Xbox One-os Dead or Alive: Last Round A játék két nappal ezelőtti megjelenése óta elárasztották a netet a problémákról szóló beszámolók. Úgy tűnik, hogy sok játékos csak a tutorialt tudja nyomkodni, minden más esetben ugyanis lefagy vagy összeomlik a játék Xbox One-on. A Team Ninja tud a dologról (meglepő lenne, ha nem tudna), és ígéretük szerint már nagyban próbálják kideríteni, mi lehet a probléma forrása.
Kikötői sztrájk miatt nincs New 3DS Az Egyesült Államokban (is) hatalmas siker a New Nintendo 3DS, csak éppen az a probléma, hogy nagyon kevés van belőle: a meglévő készleteket pillanatok alatt elkapkodták a vásárlók. Nem ez mostanában az egyetlen alkalom, hogy a Nintendo nem tud eleget szállítani új hardverből, hiszen az Amiibo-figurákból is folyamatos a hiány odaát. Satoru Iwata, a Nintendo elnök-vezérigazgatója most a befektetőknek elmondta, mindez egy amerikai kikötői sztrájk következtében történt így. Ez azonban a szoftvereket nem érinti, azokat ugyanis repülővel szállítják az Egyesült Államokba. Első angol nyelvű előzetesén a Disgaea 5 A játék fő témája a bosszú, így nem csoda, hogy erre koncentrál a játék első, nyugati megjelenés mellé szánt előzetese is. Az anyagra PS3-on és PS4-en kell számítani, valamikor a harmadik negyedévben. Az biztos, hogy idén nem lesz hiány igazi japán játékokból a Sony konzoljain.
PC-n késik az Assassin’s Creed: Unity új javítása Ha valaki arra számított, hogy a hétvégén már mobilos alkalmazások és egyéb zavaró tényezők nélkül nyitogathatja a ládákat az Assassin’s Creed: Unityben, annak sajnos csalódnia kell. A konzolokra ugyan rendben megérkezett a javítás, de a PC-s változat sajnos késik, és a Ubisoft is csak annyit tudott mondani, hogy hamarosan kapunk róla információkat. Nyugatra jön a Danganronpa és a Rodea the Sky Soldier is A NIS America bejelentette, hogy a nyugati közönség által két legtöbbet kért játék, a kicsit sem vicces című Danganronpa: Another Episode – Ultra Despair Girls (a Danganronpa: Trigger Happy Havoc folytatása), valamint a Rodea the Sky Soldier is megjelenik nyugaton hamarosan. Előbbi PS Vitára várható, míg utóbbi 3DS-re, Wii-re és Wii U-ra.
Külön rendezvényt kap a Twitch TwitchCon néven egy újabb videojátékos rendezvény indul, ami - meglepő módon - kizárólag a Twitch-re és annak közönségére fókuszál. Az eseményt szeptember 25-26-án rendezik meg San Franciscóban, és egyelőre túl sokat nem tudni a hivatalos programról. Annyi biztos, hogy a legnépszerűbb Twitch-személyiségek ott lesznek, így a közönségnek lesz esélye találkozni velük. Bloodborne - bestiárium A Bloodborne ellenfelei közül néhányan ugyan úgy néznek ki, mint egy csöves, aki felvett egy nos... csövet a kezébe. De ez ne tévesszen meg senkit, mert ahogy az a lenti videóban is látható, két másodperc alatt képesek lerendezni főhősünket. A nagyobb, egészen félelmetes és szuggesztív külsejű mini-bossok pedig még hamarabb.
A Project Morpheust tolja a Sony a GDC-n A Sony egy külön, az ígéretek szerint közel négy órás előadást tart majd a márciusi Game Developers Conference-en a Project Morpheusról. De ezen kívül is komolyan beleveti magát a VR-ba a cég, ugyanis két másik, ezzel kapcsolatos előadást is tart, plusz részt vesz más VR-os előadásokban is olyan szakemberek mellett, mint John Carmack, Alex Vlachos a Valve-től, vagy éppen Nathan Reed az Nvidiától. 40 percnyi Final Fantasy XV A játék vezető fejlesztője, Hajime Tabata streamelt több, mint 40 percen keresztül a játékból, így vágatlanul, teljes pompájában tekinthetjük meg a harcrendszert, a képességeket, az animációkat, valamint egy külön szekcióban az éjszakai pályát. Ráadásul még a teljes térképet is megmutatják nekünk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. Meteoreso
2015.02.21. 19:39
Bármennyire is meglepő de a Disgaea sorozatban van az egyik legnagyobb rpg rendszer beépítve PSP -n 1 2 3 szenzációs volt, kőkemény logika és az egyik legjobb kereskedőrendszer, amihez hasonlót a Borderlandsban láthattunk.
Mikor megnézem a Final Fantasy részeiket mindig elgondolkozom hogy Japánban évente ma is 200 Rpg készül el évente, de ebből minimális szivárog át Európába, kinézetre a Final Fantasyben pedig hatalmas potenciál van és mégis.
Ez a gyerekes mangás "óriás kardos, kislányok 10 éves arccal és D-s mellel" tipus euurópában sose lesz sikeres.
Miközben Japán és a Sony épp visszavonul , piacokat veszt egyszerűen ki kellene szolgálni az európaiak klasszikus középkori rpg stílusát a sok pandamaci meg csilivili helyett és óriási sikereket tudnának elérni.
Ezt vajon miért nem látja be senki Japánban ?
A Ps Vita buktája ráébreszthette volna őket de NEM..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. mikej95
2015.02.21. 20:27
"Dead or Alive, mostly Dead on Xbox One." - micsoda szlogen lenne. Miért mindig az MS fogja ki az ilyet. Tudom, hogy ACU PS4-en gyengélkedett jobban, de a cinematikus 15 és még cinematikusabb 20 fps között nincs akkora különbség, mint egy működő és egy nem működő játék között.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. SgScorpion mikej...
2015.02.21. 21:35
"Miért mindig az MS fogja ki"?

Ez az első ilyen dolog, szóval ezt a mindig szót hanyagoljuk,

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Asagrim
2015.02.21. 23:37
PC-n késik az Assassin’s Creed: Unity új javítása

Torrentről tegnap óta tölthető ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.02.21. 23:58
Mert az Ubi csomószor visszavonja a peccseket, 20 perccel a kiadás után, amikor rájönnek, hogy rosszabb lett a helyzet, mint a peccs előtt volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kihaennem
2015.02.22. 08:51
Dead or Alive: Last Round
a hir egy hazugság, 1,5 órán át játszottunk a trialel, online és offline is Xbox One on, semmi baja ne mvolt egy pillanatra sem az a tutirál duma is bullhshit.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. tomchee
2015.02.22. 12:26
Mióta láttam az Advent Children-t azóta fáj a szívem, hogy PC-n csak ritka alkamakkor lehetünk része az FF szériának, de hát PS-t azért túlzás lenne emiatt venni...

Az AC körül meg azon agyalok, hogy aki nem hagyta ott rögtön az elején, az mostanra már rég végig vitte, szóval nem hiszem olyan nagy tömegeknek fáj a Patch hiánya.

kihaennem: Most a hozzászólásodra mit tudjak mondani...? GG!!!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Lazahunter
2015.02.23. 09:12
Mármint 40 percnyi a demóból, amit a Type-0 HD mellé csomagolnak ... és persze a teljes térkép is a demóra, illetve erre a zsebkendőnyi területre szorítkozik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Lazahunter kihae...
2015.02.23. 09:13
Ahha, tehát ami nálad nem fordul elő az mind hazugság ... értjük ... vagy mégsem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!