iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.02.25.

Dátum | 2015. 02. 25.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Warhammer 40,000: Dark Nexus Arena - egy új MOBA A Dota 2 és a League of Legends műfajában indul el a most bejelentett Warhammer 40,000: Dark Nexus Arena, bár azoknál jóval egyszerűbb és akciódúsabb lesz - gyakorlatilag a twin-stick shootereket keverték össze kicsit a MOBA néhány jellemzőjével. A játék helyszíne a Dark Eldarok fővárosa, Commorragh, és az ottani arénák. Négyfős csapatok küzdhetnek meg egymással, olyan hősökkel, mint az Assault Terminator, a Scout, a Stormboy és a Tau Fire Warrior, de természetesen ennél jóval nagyobb lesz a felhozatal a végleges anyagban. A játék 2015 második negyedévében lesz elérhető a Steam Early Access keretein belül, de minimum 25 dollárért a hivatalos oldalon már most is megvehetjük a majdani korai hozzáférésünket. Igen, korai hozzáférést vehetünk a korai hozzáféréshez.
Batman: Arkham Knight - első betekintés a sztoriba Ha eddig bármi kétséged lett volna afelől, az Arkham Knight eszméletlen kemény lesz, akkor a lenti előzetes biztosan eloszlatja azt. Ezúttal a főszerepet Madárijesztő szupergonosz csapata kapta, Kétarccal, Méregcsókkal és Harley Quinnel az élen.
Megerősítve: nyugatra jön a Dragon Quest Heroes Az eddig csak Japánban bejelentett Dragon Quest Heroes bizony megjelenik Európában és Észak-Amerikában is - árulta el a Square Enix. Nyugaton a PS3-as változat kimarad, kizárólag PS4-re érkezik az anyag dobozos és digitális kiadásban. Dátum egyelőre nincs. Mortal Kombat X - Kitana variációi Ahogy minden karakternek, Kitanának is háromféle stílusa lesz az új Mortal Kombat X-ben. Ezek a Royal Storm, az Assassin és a Mournful.
Felújítást kap a Final Fantasy: Mystic Quest Bár őszintén szólva fogalmam nincs, hogy miért. A játék eredetileg 1992-ben jelent meg SNES-re, és egyfajta leegyszerűsített, könnyebben megérthető és kitanulható JRPG-nek szánták, amit ráadásul nyugaton Mystic Quest Legend néven adtak ki. Az akcióra építő, lebutított történettel és gyenge szerepjátékos elemekkel rendelkező játék igazából nem tudta megfogni a Final Fantasy és a JRPG-k közönségét, és igazából új érdeklődőket sem tudott bevonzani, így annak idején egy közepes bukásnak ítélték az egész projektet, mindenki el is felejtette, hogy valaha létezett. Pedig most a brit Dark Design stúdió egy HD-re felhúzott változatot készít, ami ráadásul március 13-án meg is jelenik PC-re, majd később Androidra és iOS-re is.
Előzetesen a Dreamfall Chapters Book Two Rebels alcímű előzetest kapott a Dreamfall Chapters Book Two, ami vélhetően nem véletlen, hiszen a lázadás témája körül forog a második epizód.
Nehéz lesz, de támogatni fogja a modokat a Pillars of Eternity Az Obsidian egyértelművé tette, hogy a Pillars of Eternity költségvetése és az engine-je sem tesz lehetővé, hogy olyan szintű modtámogatást építsenek be, mint néhány nagyobb játék esetében. A Unity Engine egyfajta adottsága ugyanis, hogy bizonyos részekhez nem engedhet hozzáférést a stúdió, ami így limitálja a modderek lehetőségeit. "Ugyanakkor tudjuk, hogy már a bétatesztelőink között is akadnak olyanok, akik elkezdtek modokat készíteni, ami remek. Ha meg akarják fordítani a felhasználói felületet, vagy módosítani akarnak a játékegyensúlyon, akkor semmi problémánk nincs ezzel" - mondta Josh Sawyer, a Pillars of Eternity vezető fejlesztője. "Sajnos nem mindig egyszerű a modokat rendesen támogatni egy middleware engine-nel és kickstarteres költségvetéssel, de megtesszük, ami tőlünk telik, és remélhetőleg később még többet tehetünk majd az ügy érdekében." Detektíveskedünk a The Sims 4-ben A The Sims 4-hez érkező Get to Work kiegészítőben végre a munkahelyre is követhetjük drága simjeinket, és mivel az egyik új foglalkozás a nyomozó, így lehetőségünk lesz, nos, nyomozni.
Aranylemezre került a Battlefield Hardline Az Electronic Arts nem akarta megismételni a Battlefield 4-gyel elkövetett hibákat, úgyhogy az eredeti októberi megjelenés helyett alaposan elcsúsztatta a játékot, és több bétatesztet is tartott. A Visceral Games most jelentette be, hogy hivatalosan is leadták a gold master változatot minden platformra és minden régióra, így el tudnak készülni a lemezek a március 17-i megjelenésre. A játék fejlesztése persze nem áll meg, hiszen alapvetően egy multiplayer anyagról beszélünk, így nyilvánvalóan ezt-azt tovább csiszolnak majd a megjelenésig. Dátumot kapott a The Evil Within első DLC-je Végre megtudtuk, hogy pontosan március 11-én jelenik meg a The Assignment néven futó DLC, mely Juli Kidmanra fókuszál - és egyébként a második DLC is ugyanezt a történetet fogja folytatni. A cuccért 9,99 eurót kell kicsengetnünk, ha nem rendelkezünk szezonbérlettel.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. ptaylord
2015.02.26. 00:04
Batman! Ez végre ígéretesnek tűnik az Origins nem volt az, Viszont az Arkham City mai napig kedvenc.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Asagrim
2015.02.26. 06:48
Látom még mindig divat fordítani a személy- és tulajdonneveket. Robin akkor ezek szerint vörösbegy?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2015.02.26. 08:08
Tényleg vicces magyarosítva.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!