iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.02.26.

Dátum | 2015. 02. 26.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Interaktív videóval jelentkeztek a Dying Light készítői Amiben a Z gomb megnyomásával válthatunk nappal és éjszaka között, így tapasztalhatjuk meg a történet mindkét oldalát. Félelmetes, na. Megtekinthető a hivatalos oldalon Komolyan veszi az élővilágot a Final Fantasy XV A játék vezető fejlesztője, Hajime Tabata egyértelművé tette, hogy nagyon komolyan kidolgozták a játék vadvilágát. A különböző állatok, vadak felépítése, szokásainak kialakítása sok időt vett igénybe, de szükség volt hozzá egy hihető világ szimulációjához.
Játszani tanult meg a Google mesterséges intelligenciája Oké, végünk van. Az egy dolog, hogy a Google a garázsban mesterséges intelligenciát fejleszt, elvégre miért pont azt ne fejlesztene, de az már egy másik dolog, hogy ez a mesterséges intelligencia meg tudja tanítani saját magát játszani olyan, viszonylag egyszerűbb régi játékokkal, mint például a Pong. Meg több száz másik játékkal is boldogul. Halo 3-azni még nem tud szerencsére, és állítólag Xbox Live-előfizetése sincs, úgyhogy multiplayerben még biztonságban vagyunk. Így tanul meg játszani az M.I.:
Tudjátok ki írja az új Tomb Raider-filmet? Nos, valaki olyan, aki jártas a rebootokban, hiszen az előző filmje is az volt. Sajnos azonban a pozitívumok itt véget is érnek, ugyanis ez a bizonyos előző film a Tininindzsa teknőcök volt. Bizony, Evan Daughertyről van szó, aki emellett olyan filmek forgatókönyvével vert meg minket, mint a Hófehér és a vadász, a G.I. Joe 3 és a Divergent. Rhianna Pratchett eleve nem írt egy kiemelkedően jó történetet a játékhoz, úgyhogy érdekes lesz látni, miként ülteti ezt át filmre. Az új Tomb Raidert egyébként a Warner Bros. és az MGM közösen készíti, és egyelőre senkit nem választottak ki Lara szerepére, holott egyértelmű, hogy Jennifer Lawrence az egyetlen igazi választás. Az íj jól áll a kezében, és még az arca is hasonlít némileg az új Larához. Legalábbis jobban, mint amennyire Angelina Jolie hasonlított a régi Larára. Ne ugorj szénakazalba a templom tetejéről Valószínűleg soha senki nem gondolta azt, hogy az Assassin's Creed-játékok egyik ikonikus mozdulata, a leap of faith tényleg túlélhető a valóságban. Tudjátok, amikor főhősünk egy gyakorlatilag bármilyen magas építmény tetejéről beleugrik a szénakazalba, és sértetlenül mászik ki belőle. Ennek ellenére a brit University of Leicester fizika szakos diákjai készítettek egy tudományos dolgozatot a témában, és ha valaki, hát ők értenek hozzá, hiszen a Super Mario Galaxy bolygóiról is bebizonyították, hogy nem létezhetnének a valóságban. Na, most az Assassin's Creedben minden szénakazal 1,5 méter magas, és az elvégzett matek szerint ebbe legfeljebb 12-13 méter magasról lehetne beleesni úgy, hogy szerencsés esetben túléljük, bár mindenképpen nagyon komoly sérülésekkel zárjuk majd a mutatványt. Úgyhogy valószínűleg egy ilyen ugrás után kiskanállal kellene összeszedni a maradványainkat:
PC-re és Xbox One-ra is megjelenik a Velocity 2X Az eredetileg csak PS4-re kiadott játék valamikor a közeli jövőben érkezik PC-re, Macre és Linuxra, valamint Xbox One-ra. A portolást a játékot is készítő Futurlab végzi, azonban a kiadásért most már nem ők, hanem egy tényleges kiadó felel, mégpedig a Sierra. Erre a Futurlab szerint azért volt szükség, mert lassan már több időt töltöttek PR-ral és marketinggel, mint tényleges játékfejlesztéssel.
Végre megjött a B-spec mód a Gran Turismo 6-ba Több, mint egy évvel a megjelenése után most került be a játékba a B-spec mód. Ez eredetileg a negyedik részben debütált, és lényege, hogy a versenyekre beküldhetjük magunk helyett a mesterséges intelligenciát, aki teljesítheti nekünk a túlságosan hosszú endurance futamokat. A most érkezett 1.16-os patch ezen kívül magával hozza az eredetileg a Gran Turismo 2-ben bemutatkozó fikcionális Mid-Field Raceway pályát is, valamint egy új MINI koncepcióautót, amit kizárólag a játék kedvéért készítettek el. A Polyphony Digital eredetileg azt ígérte, hogy pályaszerkesztőt is kap a játék, de mivel még az olyan alapnak számító funkciók, mint a B-spec is csak most készült el, nem lennénk meglepve, ha ez már esetleg a PS4-es GT7-re maradna.
P90X gyakorlatok az Xbox Fitnessben A minden Xbox Live-előfizető számára ingyenesen elérhető Xbox Fitnessbe rendszeresen költöznek új gyakorlatok. Most éppen az állítólag rendkívül híres Tony Horton által népszerűsített, szintén állítólag sokak által legjobbnak tartott otthoni fitnesz-fogyós edzésprogramja, a P90X került be. Szokás szerint a gyakorlatok egy része ingyenes csak, a többiért fizetni kell, de ha most megveszed az egészet 60 dollárért, akkor egy egész hónapon át tartó közösségi kihívássorozatban is részt vehetsz, jövő hónapban pedig kapsz egy letölthető naptárat és étrendet. Ne feledd, Horton bácsi figyel téged, és látja ha nem edzel rendesen.
Far Cry 4 - üdvözlünk a jetik völgyében Az eléggé beszédes Valley of the Yetis néven jön a Far Cry 4 új DLC-je, ahol sokat látott főhősünknek mindenféle agresszív kultistával és persze a még agresszívabb jetivel kell majd szembenéznie. A DLC teljes tartalma végigjátszható lesz kooperatívban, és március 11-én jelenik majd meg.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. SgScorpion
2015.02.26. 22:09
Assassin's Creed, egy leviatán kalandjai
Such physics - IGN 10/10
i hez sweg - MLGclan
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. zorrd023
2015.02.27. 02:01
"Ne ugorj szénakazalba a templom tetejéről"

Pfff.... Angol tanulok akik csak a fizika órán hallottak a szénakazlakról. Én meg már nem egy összerakásában részt vettem vagyis jobban ismerem a szerkezetét mint ők. Így én a fizika órájuk nélkül megmondtam volna hogy bizony nem nyerő bele ugrálni a széna kazalba. Nem mellesleg ami a szekéren van az baromira nem széna kazal... Csak egy kisebb kupac. 4-5 méteresre szoktuk összerakni. De a szerkezete sem mindegy. Nem egy lazán összerakott valami. Ha laza lenne akkor nem lenne túl tartós szénakazal. Na de leugrás szempontjából egy lazán összerakott 4-5 méteresbe 10-15 méter magasról bele ugorva biztos hogy nem lenne semmi baja ezeknek a szénanáthás fizikus jelölteknek. Ellenben ha rendesen van összerakva magyarul eléggé tömött, na abba már nem lenne túl kényelmes bele ugrani bár esélyes hogy azt is túlélnék. De azért az már a komoly sérüléses móka
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. magerg
2015.02.27. 08:41
"Komolyan veszi az élővilágot a Final Fantasy XV"
Wow. Ahoz képest hogy a korábbi részekben megvadult lepkék, óriás húsvéti tojások meg rohangáló kaktuszok támadhattak meg, elég nagy előrelépés.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. SnowCat
2015.02.27. 10:01
Állítólag tájékozott állítólagos újságírók kicsit égetik magukat a szóismétléssel, valamint hogy nem ismerik Tony Horton-t, és a P90,P90X-et.
Valóban elég híres az úriember, és a programjai.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!