iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.03.17.

Dátum | 2015. 03. 17.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Első előzetesén a LEGO Jurassic World A LEGO Jurassic World igazi, több filmen átívelő eposzi alkotás lesz, hiszen magába foglalja a Jurassic Park, az Elveszett Világ, a Jurassic Park III és a hamarosan érkező Jurassic World filmek sztoriját is, így egyetlen játékban élhetjük át a teljes dinós élményt. A készítők ígérete szerint nem csak, hogy átültetik a filmek legjobb részeit és leglátványosabb akcióit, de szabadon be is járhatjuk és felfedezhetjük majd a filmekben megismert két szigetet. A LEGO Jurassic World júniusban jelenik meg Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, Wii U, Nintendo 3DS, PlayStation Vita és PC platformokon.
Ilyen hatással volt a Nintendo részvényeire a mobilos bejelentés Az egy dolog, hogy a befektetők régóta várták már, hogy a Nintendo ráugorjon a mobilos platformokra, de azt talán nem gondoltuk volna, hogy ennyire. A bejelentés pillanata óta a japán cég részvényei 26%-kal emelkedtek.
Megjött a kelta kultúra a Total War: Attilába Három kelta törzs került be a legújabb frissítéssel az új Total War-játékba. Mindhárom némileg eltér egymástól, de abban közös nevezőn vannak, hogy a lerohanásban és a gerillaharcban jeleskednek. Ezen kívül kaptak saját küldetéseket, sztorivonalat, a generálisok saját képességfát, meg persze jönnek egyedi épületek és egységek is.
Megkeresi számodra az ideális játékpartnert az Overdog Az Overdog nevű alkalmazás még novemberben kapott 1,8 millió dolláros befektetést olyan arcoktól, mint a Zynga-alapító Marc Pincus, vagy a Machinima-alapító Allen Debevoise. Az eredmény pedig most született meg: megjelent az Overdog alkalmazás Xbox One-ra, ami tulajdonképpen egyfajta matchmaking applikáció, megbolondítva kicsit a közösségi hálózatok szolgáltatásaival. Ez azt jelenti, hogy az Overdog igyekszik olyanokkal összerakni egy meccsre, akik hasonló filmeket és sorozatokat szeretnek mint te, vagy éppen ugyanannak a focicsapatnak drukkolnak. Az Overdog készítői szerint már nagyon ideje volt annak, hogy a valós énünk és érdeklődésünk megmutatkozzon a játékos énünkben is, és ez a két dolog ne váljon el élesen egymástól. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy mindig egy hozzánk illő, kellemes társasággal nyomjunk le egy-egy Call of Duty meccset, és a rendszer folyamatosan igyekszik kiszűrni a rosszul viselkedő egyedeket. Az Overdog az ígéretek szerint később más platformokon is elérhetővé válik.
Tegyük be a Goat Simulator kecskéjét a Dota 2-be Mert miért ne? Meg azért is, mert a Steam Workshopon keresztül természetesen meg lehet oldani, csak éppen elég szavazatot kell hozzá összeszedni. Úgyhogy amennyiben szeretnétek, hogy a Goat Simulator vidám kecskéje egy courierként bekerüljön a Dota 2-be, támogassátok ebben a készítőket.
Mától vehető meg a teljes, lemezes Resident Evil Revelations 2 Az Egyesült Államokban, mert Európában majd csak három nap múlva lesz erre lehetőségünk. A negyedik epizód megjelenésével ugyanis lezárult a mini-sorozat, így a készítők az ígéretüknek megfelelően kiadják az egészet lemezen is. A lemezes verzió azonban nem csak a játék négy epizódját tartalmazza, hanem két spin-off részt is, melyek az új karakterekről (Moira Burton és Natalia Korda) árulnak el nekünk többet. Ezen kívül a Raid módba bekerültek új karakterek és további pályák is, valamint mindezen tartalom egyébként megvehető külön is azok számára, akik eddig digitálisan vásárolták az epizódokat. A raid módhoz az online kooperatív március 31-én érkezik, ahogy azt tegnap megírtuk. 30 perc a Final Fantasy XV demóból Egészen konkrétan a demó (Episode Duscae) első fél óráját tekinthetjük meg.
Megjelent a Final Fantasy Type-0 HD Az Egyesült Államokban mától, Európában pedig csütörtöktől lehet megvenni a Final Fantasy Type-0 HD-t, aminek örömére kaptunk egy launch trailert.
PlayStation Now béta már az Egyesült Királyságban is Az Egyesült Államok után már Európába is beköltözik a Sony játékstreamelős szolgáltatása, bár egyelőre csak a szigetország lakói számára lesz elérhető. Érdekes, hogy kezdetben a béta ingyenesen működik majd, ám később itt is elkezdik bevezetni és tesztelni a különböző árazási modelleket. Ahogy Amerikában, egyelőre itt is csak PS4-en megy majd a szolgáltatás, de később elérhető lesz PS3-on, PS Vitán és különböző Sony TV-ken. A PS Now itt a következő játékokkal indul: Dirt 3, Far Cry 3: Blood Dragon, God of War Ascension, Just Cause 2, Rayman Legends, Saints Row: The Third – The Full Package, The Last of Us, The Walking Dead, Uncharted 2: Among Thieves. Újabb fejlesztői naplón a World of Warships A játék új fejlesztői naplója ezúttal leginkább az amerikai hadihajókra koncentrál, és megmutatja milyen monstrumokat vettek át a készítők a valódi életből. Mindez felér egy kisebb dokumentumfilmmel is a 2. világháború haditechnikájáról, de a nép éppen ezért szereti a Wargaming játékait.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Atesz1987
2015.03.18. 08:52
Ha nagy bejárható terület lesz az új Lego játékban, akkor nekünk instant get. 20 éve játszom, és kerülöm a gagyi játékokat, de a Lego Marvellel még én is jól szórakoztam, pedig az asszony miatt vettük meg. Igaz sem a Batman, sem a Star Wars széria nem tudja megugrani azt a szintet. Az SW inkább idegesítő volt, mint jó. Én még csak elboldogultam az irányításával, de a feleségem már volt hogy majdnem földhöz vágta a kontrollert.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester
2015.03.18. 16:38
Kár hogy nem a két könyv alapján csinálják meg a játékot, hanem a csapnivaló filmek alapján. De legalább a szinkronosoknak nem kell dolgozni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!