iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.03.23.

Dátum | 2015. 03. 23.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Bemutatkozik a Devil May Cry 4: Special Edition Ugyan korábban már megkaptuk a bejelentést, hogy érkezik a játék, most először láthatjuk mozgás közben. Mik a legfontosabb változatok az alap kiadáshoz képest? Nos, Vergil játszható karakter lesz, teljesen felújított animációval, mozdulatokkal és grafikával. Tarish szintén irányíthatóvá válik, és Dante küldetéseit tolhatjuk majd vele a kampányban. Természetesen bekerül a PC-s verzióval már bemutatkozott Dark Knight mód is, ami a hordamód helyi megfelelője. Ami a grafikát illeti, feljavított textúrákra, 1080p-s felbontásra és 60fps-re számíthatunk, továbbá a játékmenetet is egyensúlyozgatják kicsit, és bővítgetik itt-ott. A megjelenésre PC-n, PS4-en és Xbox One-on kell számítani. Hogy pontosan mikor, az egyelőre kérdés, de állítólag júniusban.
Újra le kell tölteni a teljes Star Citizent A mai napon megjelent a játékhoz a legújabb és eddig legnagyobb, 1.1-es verziószámú patch, aminek következtében a teljes játékot újra le kell tölteni. A fejlesztők figyelmeztetnek arra, hogy teljesen uninstallálni kell a korábbi verziót, és letörölni minden fájlt, ami utána maradt. A változások listája persze eszméletlenül hosszú. Bekerült egy új leszálló és dokkoló mód, és két teljesen új hajó, a Gladius és az Aegis Dynamics Retaliator. Mindkettő megvehető az in-game store-ból, külön-külön 75 illetve 231 fontért. Hogy lássuk, mennyire komolyan veszi a szimulációt a Star Citizen, érdemes egy dolgot kiemelni a változások közül: bekerült egy olyan alrendszer, ami turbulenciát szimulál, amikor a hajók a hajtóműveikkel lebegnek valami felett. Mennyi idő átsétálni a GTA San Andreas térképén? Nos, ezt derítették ki a 8 Bit Bastards jóemberei, és rögtön hozzá is mérték a GTA 5 és a Just Cause 2 térképéhez. Ezek szerint a San Andreas pályáján 1 óra 36 perc alatt lehet átkelni gyalog, a GTA 5 térképén kicsivel több mint 2 óra, míg a Just Cause 2 esetében ez 5 órát vett igénybe.
55 főt bocsátanak el az Evolution Studiostól A múlt héten már beszámoltunk róla, hogy a Sony nagyobb leépítést tervez a DriveClub készítőinél, a csapat maradéka pedig mostantól kizárólag az autós játék további támogatásával, és a PS Plus-előfizetőknek szánt ingyenes verzió elkészítésével foglalatoskodik majd. Ma az is kiderült, hogy összesen 55 munkatárs esik áldozatul ennek a folyamatnak, mindegyikük teljes munkaidőben dolgozó, belsős alkalmazott volt. A Sony jelezte, hogy akinek csak lehet, igyekeznek munkát adni más stúdióknál, de néhányan még így is rosszul járnak majd. Kiszivárgott egy video a Rainbow Six: Siege alfájából Jelenleg a játék zárt alfatesztelése zajlik, így tehát egy szivárogtatónak köszönhetően viszonylag korai betekintést kaphatunk a játékba. Ezen a kívül a készítők ugyan nem jelentették be, de néhány promóciós anyagon már látszik, hogy később egy zárt béta is esedékessé válik majd PC-n, PS4-en és Xbox One-on. Ebbe az előrendelők biztosan bejuthatnak majd, de vélhetően kapunk más módot is bekerülésre. Mivel a játék még idén megjelenik, ennek hamarosan egyébként meg kell történnie. Elsőnapos javítást kap a Bloodborne Ahogy manapság már minden nagyobb megjelenésnél lenni szokott, a Bloodborne is kap egy jó kis day 1 patch-et. A csomag 2,69GB-ot nyom és az 1.01-es verzióra emeli a játékot. Az online játékhoz eleve erre van szükség, de ezen kívül egy rakás hibát kijavít, berakja a Chalice Dungeont, és az ígéretek szerint a játék teljesítményén is javít. Újabb verzió készült el a Skywindből A The Elder Scrolls III: Morrowindet a Skyrim engine-jére felújító csapat továbbra is remek munkát végez. Elmondásuk szerint a legutolsó verzióval nagyot léptek előre, leginkább a környezet és a különböző épületek területén.
Halo 5 - mi az igazság Master Chieffel kapcsolatban? Erre kíváncsi a játék múlt héten bereklámozott, azóta pedig elindított kedvcsináló oldala, ahol egy videót tekinthetünk meg, akár kockáról kockára is, hogy felfedezzük benne az esetleg elrejtett részleteket. Ennél is érdekesebb talán az a szintén most indult hangvelfétel-sorozat, melyben egy fiktív újságíró, Benjamin Giraud számol be arról, mit tudott meg Master Chieffel kapcsolatban. A sztori szerint Giraud egy időben életrajzi könyvet akart írni az emberiség egyik legnagyobb hőséről, kutatás közben azonban mindenféle aggasztó titokra jött rá. Most egyetlen célja van: megtudni az igazságot Master Chieffel kapcsolatban.
Zárt bétában tesztelik majd a Dying Light modkészítő eszközeit A Techland az ígéretének megfelelően hamarosan kiadja a Dying Light modkészítő eszközeit, előtte azonban még szélesebb körben, egy zárt bétateszt alatt is szeretné leteszteltetni a néppel az egészet. A fejlesztők nem csak az esetleges hibákat szeretnék így feltárni, de hasznos visszajelzésekre is várnak a felhasználóktól a kezelhetőséget illetően.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Kerty
2015.03.23. 23:09
DMC 4 SE Trish és Lady? Ráadásul Vergilhez lesz beowulf?? Na máris sikerült elfeledtetni a rossz szájízt a gané reboot után Instant vétel IDEVELE!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Shadowguar...
2015.03.24. 06:48
231 font egy darab hajóért? És gondolom lesz, aki meg is veszi annyiért... Aki esetleg foglalkozik ezzel a Star Citizennel az elárulhatná mit tud ez ennyi pénzért (engem hidegen hagy, de a híreket követni szoktam), mert kevesebbért már GTX960at veszek, de ha picit hozzáteszek még egy 970re is elég
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Shinjiii
2015.03.24. 08:21
Ez a Rénbószix nem tudom milyen játék lesz... Az első videók még tetszetősek voltak, de az a repülőgépes map, amit legutóbb kaptunk, hát... Értem én, hogy alfa, de amilyen gyatra a játékmenet... Meg ilyen ötlettelen pályatervezést... Majd pont egy géptörzsbe települnek a terroristák a tússzal, igen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. ferenczga
2015.03.24. 11:24
star-citizen-faq-az-ujaknak/
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Lazahunter Shado...
2015.03.24. 14:43
Nekem sem egészen tiszta, hogy ha már összekalapoztak 75+ millió dollárt, akkor hogy a fenébe kerülhetnek ennyibe az ingame dolgok ........ lehúzós szaga van.

Szerk:

Ez a nem semmi a FAQ-ból

"Akkor mit lehet most megvenni?
-Szerintem fontos leszögezni: jelenleg nem vásárolsz, hanem támogatni tudod a fejlesztőket, akik ezért cserébe jutalmat adnak.
Jelenleg tudsz venni csomagot, önmagában hajót, fegyverzetet a hajóra és mindenféle dekorációt a hangárba."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shadowguar... feren...
2015.03.25. 06:04
Nekem ez a rész ragadta meg a fantáziámat:

"Tudok-e a játék megjelenése után is hajót venni?
-Elméletben amint megjelenik a játék utána már nem lesz lehetőség valódi pénzért hajót venni csak és kizárólag játék pénzért!
Viszont: a megjelenés után lehet venni majd erősen korlátozottan játék pénzt. A fejlesztők nem szeretnék, ha a játék pay to win lenne."

Végülis jogos, ha már kijön a játék akkor dolgozzon meg, aki hajót akar, de aki "támogatja" őket és vastag a pénztárcája az már első nap szaladgálhat csillagrombolókkal és ha mellé még troll is egyenként szedegetheti le az újoncokat a kezdőponton
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!