iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.03.30.

Dátum | 2015. 03. 30.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Minden hónapban egy ingyenes autóval bővül a Project CARS A készítők bejelentették, hogy minden hónapban kapnak majd a vásárlók ajándékba egy autót. Ez az első hónapban a rendkívül különleges és egyedi Lykan Hypersport lesz, ami amúgy a Furious 7-ben is szerepet kap majd.
Katasztrofális állapotban jelent meg a PC-s Dead or Alive 5: Last Round A Dead or Alive 5 teljes, kibővített változatának minden szempontból jónak kellett volna lennie, hiszen a rajongók és az új játékosok ezt fogják nyúzni egészen addig, míg esetleg nem jön egy ténylegesen új rész a sorozatból. Problémák már az egy hónappal ezelőtti konzolok megjelenésnél is adódtak, ám a felhasználók beszámolói szerint a steames verzió rettenetes állapotban van. Először is, nincs benne online multiplayer, bár ez a kiadó Tecmo Koei szerint három hónapon belül bekerül - addig is egy 10%-os leárazást kapott a játék. Ami valószínűleg azonban nem fog megváltozni, hogy a játék effektjeinek többségét a PS3-as verzióból emelték át, egyedül az árnyékok vannak PS4-es szinten, de azokat meg nem lehet részletesen beállítani, egyedül ki- vagy bekapcsolni lehet őket. A PC-s változatba érthetetlen módon nem kerültek be a Danger Zone és a Crimson pályák, nem támogatja a Steam Achievementeket és a felhős mentést, a billentyűzetes irányítást pedig egyáltalán nem lehet testreszabni. Ezen kívül úgy tűnik, hogy a PC-s verzióba nem került be az új konzolokon használt Soft Engine, ami elméletileg azért lenne felelős, hogy a karakterek bőre puhábbnak, természetesebbnek tűnjön. Rainbow Six Siege - központban az operátorok Kik azok az operátorok? Nos, azok a jóemberek, akikből összeáll egy csapat anti-terrorista egység. Amit az egyik játékos kiválaszt, már nem lesz elérhető a többiek számára, így érdemes előre tervezni. Természetesen mindegyik különböző szerepet játszik a csapaton belül, így azt is érdemes lesz megfontolni, hogy egy adott küldetésre kiket hozunk el.
Már a héten javul a Pillars of Eternity A játék viszonylag nagyobb problémáktól mentesen jelent meg, de mivel az Obsidian áll a fejlesztés mögött, nyilván nem maradtunk különböző kisebb gondok nélkül. A felhasználók leginkább harccal kapcsolatos bugokra, framerate leesésekre, beragadásokra, a szinkron és a zene késésére és egyéb, stabilitásbeli gondokra panaszkodnak. A Obsidian jelenti, tud a problémákról, és már javában készül az 1.03-as verziójú patch, ami többek között ezekre is megoldást nyújt majd. A folt megjelenésre még ezen a héten lehet számítani. Próbáld ki a Super Mario 64 első pályáját a böngésződben! Egy Roystan Ross nevű jóember úgy döntött, hogy az új Unity motorra építkezve elkészíti az eredetileg Nintendo 64-re megjelent legendás Super Mario 64 nagyfelbontású verzióját. A felbontáson kívül persze az anyag nagy előnye, hogy futtatható böngészőből, de persze le is tölthető, ha valakinek ez nem opció.
Fejlesztőknek ingyen szórja majd a HTC Vive-ot a Valve Oké, nem mindenkinek, szóval nem valószínű, hogy abuzálni lehet majd a rendszert. A Valve ugyanis jelenleg csak annyit mondott, hogy a HTC Vive Developer Editiont ingyen odaadja majd minden "eléggé képzett fejlesztőnek". Ha ez alapján arra gondolnátok, hogy ez nagyjából a Blizzardot és Kojimát takarja majd, akkor rá kell hogy mutassak a tényre, hogy a Surgeon Simulator fejlesztői például már kaptak. Az ingyenes csomag egyébként egy headsetet és két bázisállomást tartalmaz, valamint egy kontrollert. Jönnek a Motorstorm járgányai a DriveClubba Legalábbis egy kiszivárgott játékmenet-videó alapján nagyon úgy tűnik, hogy a Motorstorm homokfutói tiszteletüket teszik a készítők új játékában is. Mást nem tudunk hozzátenni, mint hogy jó ötlet!
PSN-re jön a FROM Software klasszikusa Tulajdonképpen a Souls-játékok előfutárának is tekinthető a Shadow Tower, legalábbis abban a tekintetben biztos, hogy egy sötét hangulatú akció-RPG-ről van szó. Az anyag 1998-ban jelent meg PlayStationre, és főhősünknek rendet kell tennie benne a démonok között. Miután hazatér ugyanis szülőföldjére, Zeptar Szent Földjére, azt veszi észre, hogy az egész placcot bekebelezte az alvilág. A Shadow Towerben nincs XP, viszont a karakter a démonok szabdalásával folyamatosan erősödik, a felszerelését pedig rendszeresen cserélnie kell. Egyelőre csak amerikai dátumot tudunk: ott jövő héten jelenik meg PS3-ra, PSP és PS Vitára. Élőszereplős tévéreklámot kapott a Mortal Kombat X Viccesre hangolt reklámot kapott az április 14-én érkező új Mortal Kombat, ami garantáltan felhívja majd a figyelmet a játékra - ha másért nem, hát a System of a Down remek aláfestő zenéje miatt.
Csütörtöktől lehet frissíteni a Dark Souls 2-t DirectX 11-re A csütörtökön megjelenő PC-s Dark Souls 2: Scholar of the First Sin elérhető lesz önmagában is, és a Dark Souls 2 tulajdonosai megvehetik külön, frissítésként is. A trükk ott van, hogy a Scholar of the First Sin számos elemét az alapverzió tulajdonosai ingyen is megkapják, ám az új motor és a DirectX 11-es grafikai elemek csak fizetősen lesznek elérhetőek - ez a változat megegyezik az Xbox One-ra és PS4-re megjelenő kiadással. Persze ebben nem csak a grafika kap ráncfelvarrást, hanem új a mesterséges intelligencia is, megváltozik az ellenfelek elhelyezkedése a pályán, és jönnek be új fegyverek és páncélok. A Dark Souls 2 tulajdonosainak a frissítés 19,99 dollárba fáj majd akkor, ha rendelkezünk az összes DLC-vel. Ha nem, akkor 29,99 dollárt kell kifizetnünk, de ezért cserébe megkapjuk az összes DLC-t is a frissítésen kívül. Ha most vesszük meg először a játékot, akkor mindenestül 49,99 dollárba kerül. Az új DirectX 11-es verzióhoz a következő gép kell: Minimum: OS: Windows 7 SP1 64bit / Windows 8.1 64bit CPU: Intel Core i3 2100 3.1GHz / AMD A8 3870 3.6GHz Memória: 4GB RAM GPU: NVIDIA GeForce GTX 465 / ATI Radeon HD 6870 DirectX: 11 Merevlemez: 23GB szabad hely DirectX 11-kompatbilis hang Kontroller (Xbox 360-kompatibilis) ajánlott Ajánlott: OS: Windows 7 SP1 64bit / Windows 8.1 64bit CPU: Intel Core i7 2600 3.4GHz / AMD FX 8150 3.6GHz vagy jobb Memória: 8GB RAM vagy több GPU: NVIDIA GeForce GTX 750 vagy jobb / ATI Radeon HD 7850 vagy jobb DirectX: 11 Merevlemez: 23GB szabad hely DirectX 11-kompatbilis hang Kontroller (Xbox 360-kompatibilis) ajánlott
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Shadowguar...
2015.03.30. 23:03
Olyan deja vu érzésem támadt amikor elértem a Mortal Kombat reklámjához, más nincs így vele?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.03.30. 23:32
csak egy hiba a mátrixban
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. magerg
2015.03.31. 09:01
A Soft Engine egy bikinis csajos verekedős játékban nem csak a puha bőrért felelős...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Shinjiii
2015.03.31. 09:13
magerg
Igen igen, de annál nagyobb kár, hogy kimaradt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kazsakke
2015.03.31. 09:24
pedig gondolkoztam hogy elorendeljem a dead or alive-ot, haverom xboxan sokat nyomtuk anno, de most orulok hogy nem tettem
mondjuk a billentyuzet testreszabhatosaganak hianya meg elmegy, ezt ugyis csak kontrolerrel erdemes jatszani
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. konor777
2015.04.01. 20:42
WOOOOOO HOOOOO DS2 +10K forintért játszhatok azzal a verzióval amit 2 éve ígértek az E3-mon WOW. Nem vagyok az az ideges fajta de most a from software elmehet a jó büdös .... -.-"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!