iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.04.07.

Dátum | 2015. 04. 07.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

Felfedték a Witcher 3: The Wild Hunt fizetős kiegészítőit Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a The Witcher trilógia záródarabja közel kétszáz órányi szórakozást kínál majd, és összesen tizenhat ingyenes DLC érkezik majd hozzá. A mai napon azonban a pénzért megvásárolható, az amúgy sem csekély játékidőt nem kevesebb, mint harminc órával megnyújtó kiegészítőkről is lehullott a lepel. A Hearts of Stone, amelynek végigjátszásához hozzávetőlegesen tíz órára lesz szükségünk, No Man's Land és Oxenfurt vidékén játszódik majd, és egy titokzatos, „Man of Glass”-nak nevezett személy számára kell benne végrehajtanunk egy veszedelmes küldetést. A kétszer olyan hosszú Blood and Wine-ban pedig egy új régióban, Toussaint látszólag idilli, ám valójában sötét titkoktól terhes vidékén kell majd boldogulnunk. A két alkotás együttesen 25 dolláros áron lehet a miénk, külön megvásárolva pedig 10, illetve 20 dollárt kóstálnak majd. Világszerte elérhető lesz a Ghost in the Shell Online A Nexon America bejelentésének értelmében, hamarosan nem csak Ázsiában lehet majd játszani a népszerű cyberpunk manga, a Ghost in the Shell alapján készült free-to-play FPS-Sel. A PvP és PvE játékmódokkal is bíró alkotásban egy kiborg felett vehetjük át az irányítást. Karakterünk a beültetéseinek köszönhetően különféle, általunk választott különleges képességekkel vonulhat majd csatába.
Harmincezer aranyról indulnak majd a WoW Tokenek Ahogy arról már többször is írtunk, az amerikai régióban élők már vásárolhatnak előfizetést a játékban használt fizetőeszközért cserébe. Eddig azonban nem lehetett tudni, hogy pontosan mennyire mélyen is kell majd virtuális bugyellárisunk mélyére nyúlnunk. Mostanra azonban kiderült, hogy bár az ár a kereslet és a kínálat szabályainak megfelelően ingadozni fog, eleinte harmincezer aranyat kell majd adnunk a tokenért. Ha nincs ennyi játékbeli valutánk, akkor húsz dollárért vehetjük meg. Valamit teasel a Square Enix Meghökkentő módon reklámozza egy, eddig még meg nem nevezett játékát a Square Enix. A Twitchen keresztül nézhető videóban egy foglyul ejtett férfi jókora szünetekkel tarkított kínvallatását követhetjük nyomon. A nézők bizonyos időközönként szavazhatnak arról, hogy a szerencsétlen sorsú rab milyen választ adjon a neki feltett kérdésekre. A játékról eddig semmi sem derült ki, de természetesen beindultak a találgatások. A többség azt tartja valószínűnek, hogy a japán cég egy új Deus Ex játék körül akar felhajtást csapni. Erre utal az alkotás kódneve, a Can't Kill Progress is, hiszen a DE-sorozatnak mindig központi eleme volt a technika emberekre gyakorolt hatása. De akadnak, akik szerint a Hitman-széria, vagy éppen, a Sleeping Dogs folytatódik majd. Bővebbet csak szerdán tudunk meg. Már tölthető a GTA V Minden jel arra utal, hogy már valóban nem csúszik tovább a GTA V PC-s változata, és a jócskán próbára tett türelmű vásárlók április tizennegyedikén már számítógépeken is belevethetik magukat a Rockstar „bűnöző-szimulátorának” kalandokkal és kihívásokkal teli világába. Azok, akik a Steamen, vagy a Rockstar bolthálózatán vették meg a játékot, már el is kezdhetik a letöltést, de magától értetődő módon, a megjelenés hivatalos időpontjáig nem játszhatnak vele. Hamarosan érkezik a Killing Floor 2 korai hozzáférésű változata A Tripwire Interactive közleménye alapján április huszonegyedikétől bekerül a Steam kínálatába a Killing Floor második részének korai hozzáférésű változata. A játék huszonnyolc euróba kerül majd. A stabilnak még aligha nevezhető programban négy kaszt, a berserker, a commando, a support, és a field medic közül választhatunk, és három pályán ritkíthatjuk a 11 eltérő szörnyből álló hordákat.
Launch traileren a Mortal Kombat X Nem csak a GTA V érkezik majd április tizennegyedikén, hanem a Mortal Kombat X is. A számos harcost felvonultató, minden korábbi résznél véresebbnek ígérkező játékhoz ennek örömére megjelent a launch trailer, ami alatt a System of a Down Chop Suey c. száma hallható.
Elvesztek az NBA 2K14 PS4 és Xbox One verziójának mentései Jó ideje tudni lehetett, hogy a 2K bezárja a még 2013-ban megjelent NBA 2K14 online szervereit. Ez sok Xbox One és PS4 tulajt aggodalommal töltött el, hiszen az ő mentéseik java része ezeken a hálózatokon volt eltárolva. Így joggal tarthattak attól, hogy mindent előröl kell majd kezdeniük a leállás után. A cég azonban mindenkit megnyugtatott, hogy ilyesmire még csak gondolni is nevetséges, és a mentések természetesen megmaradnak. A csattanót nem nehéz kitalálni: a 2K nem állta a szavát, így számos felhasználónak több száz órányi munkája veszett kárba. A játékosok magától értetődő módon tajtékzanak a dühtől, hiszen a kiadó hazudott nekik. A 2K kommunikációs osztálya ugyan elnézést kért, de ez igen keveseket vigasztal, ráadásul, a hivatalos közleményben olyan, pikírt és pökhendi mondatok szerepelnek, mint hogy „egyszer minden jó véget ér”, és „vigasztaljon az a tudat, hogy pályafutásodat a csúcson hagyhattad abba”. Pillars of Eternity: rajongói fordítás készülne Az Obsidian zseniális, a régi idők klasszikusait idéző szerepjátékának maximális élvezetéhez nem árt, ha az ember jól beszél angolul. Azonban, akadnak, akik ilyen vagy olyan okok miatt, de nem, vagy csak alig beszélik a nyelvet. Rajtuk kíván segíteni egy, a Magyarítások Portálon elindult kezdeményezés, amihez jelenleg önkénteseket keresnek. A feladat nem csekély, hiszen a szövegkönyv közel hétszázezer szóra rúg. Aki úgy érzi, hogy részt venne ebben a roppant nemes szándékú projektben, bátran vegye fel a koordinátorral a hirdetménynél megadott emailcímen a kapcsolatot.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

19. Kerty
2015.04.07. 22:18
végre jön a Ghost in the Shell gépre már 1 éve várok rája!

egyébként a mortál trailert az egyik SOD tag rendezte ^^
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. tomchee
2015.04.07. 22:35
Ahogy elnézem legkevésbé sem érdekel, hogy már többen is megkértek rá, NE illesz be automatikusan induló videokat/streameket... hidd el van okunk ilyet kérni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. Bzsolt
2015.04.07. 22:58
Hogy lehet kikapcsolni ezt a Sz** twitch videot? Este van, gondoltam szép csendben megnézem még a híreket, már mindenki alszik, erre baaaaaa jön ez. fkit. Csak egy linket legközelebb PLS!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. Raptordhel... tomch...
2015.04.07. 23:07
+1
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. lestyanrob... tomch...
2015.04.07. 23:24
+1
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. potkeny tomch...
2015.04.07. 23:35
+1
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Merwenus tomch...
2015.04.08. 05:45
+1
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. magerg Bzsol...
2015.04.08. 08:23
Firefox + NoScript.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.04.08. 08:28
Mi is tisztában vagyunk a lehetőségekkel, amivel ki lehet lőni az ilyen dolgokat, de miért mi babráljunk ilyen dolgokkal, amikor a cikkírónak NULLA extra munkájába kerülne ha nem beágyazna, hanem linkelne. Ez elvi kérdés, nem technikai.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.04.08. 08:28
+1
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Shinjiii tomch...
2015.04.08. 08:58
+1

Engem nem zavar mondjuk, mert általában munka közben olvasgatok, a munkahelyi gépek meg olyan szintű szűrésre vannak állítva, hogy még flash alapú tartalmak se jelennek meg.

De ha már ennyien beálltak a sorba...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Asagrim
2015.04.08. 09:01
Éjjel kettő magasságában nyitottam meg először ezt a hírt Chrome-ban, és nekem nincs semmiféle autoplay, még az összes bővítményem kikapcsolása után sem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. predike07
2015.04.08. 09:16
Nem tudom miról beszéltek én a mélyen szidott explorerrel böngészek és ott se volt semmi autómatikus elindulás.

Olvasgatom a híreket de a GTA meg MortalX leszámítva semmi érdemleges megjelenés nem várható.Lassan itt a nyár jön az uborkaszezon és alig van valami.Majd talán ősszel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Atesz1987
2015.04.08. 10:24
És az előrendelt példányokkal minden rendben itt iponon? (GTA5)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Capricorn
2015.04.08. 10:37
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ha nem steam-en veszem meg 20 000 ft-ért hanem itt vagy más helyen lemezesen 13-14 ezerért akkor ahhoz jár letöltő kód vagy sem? Csak mert nincs DVD meghajtóm...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.04.08. 10:48
nem tudom, hogy adnak-e hozzá, de ha esetleg nem lenne, akkor torrentről letölthetsz egy clonedvd verziót, ami semmi más csak egy eredeti lemez ripje, arról telepítesz és beírod a dobozos serialt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Atesz1987 Capri...
2015.04.08. 10:51
Én pont attól félek, hogy úgy lesz, mint a CS:GO-nál. Jön az üres doboz, benne a letöltő kóddal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. iponpeter Capri...
2015.04.08. 10:55
Szerintem ha Steamen beírod a serialt a játékoknál akkor lefogja szedni. Rengeteg régi játékomnál megcsináltam és volt ahol működött is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Capricorn
2015.04.08. 10:57
Hm köszi srácok, remélem működni fog, mert nem feltétlen szeretnék + 1000-eket kidobni az ablakon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!