iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.04.21.

Dátum | 2015. 04. 21.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Hillary Clinton mégis szereti a videojátékokat? Éppen a napokban derült ki, hogy Hillary Clinton is indulni szeretne a következő választásokon az Egyesült Államok elnökének pozíciójáért. Ez nekünk, játékosoknak nem feltétlenül akkora öröm, hiszen a politikus többször is nyilatkozott a játékok ellen, azokat az agresszív viselkedés egyik okozójának tartja. Most azonban előkerült egy 1993-ban készített kép, amin Clinton látható egy repülőn, amint éppen belemerül a Nintendo GameBoy kézikonzolba.
Guitar Hero Live - így készültek az élőszereplős hátterek Ahogy azt már mi is megírtuk, az új Guitar Hero leváltja a korábbi részek rajzfilmes grafikáját, és helyette FPS-nézetből a játékost helyezi a középpontba, aki valódi közönség előtt igazi rocksztárnak érezheti majd magát. A most kiadott fejlesztői naplón azt tudhatjuk meg, hogy ezek az élő felvételek hogyan készültek.
Megjelent a The Evil Within második DLC-je A két részből álló DLC-történet ezzel lezárult, ugyanis mától elérhető a The Consequence tartalmi csomag, kereken 9,99 dollárért. vagy a szezonbérlet részeként. Ezen kívül még egy nagyobb DLC-t kap majd a játék, mely azonban egy külön történetet mesél el.
16-fős lesz az új Metal Gear Online A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain megjelenésével érkező új Metal Gear Online-ról egyelőre viszonylag keveset tudni - az biztos, hogy a játékosok majd megtámadhatják egymás bázisát, és menedzselhetik a sajátjukat, de ennél többet egyelőre nem árult el Hideo Kojima. Az mindenesetre most kiderült, hogy az új konzolokon és PC-n legfeljebb 16 játékost, a régi konzolokon pedig 12 játékost támogat majd a rendszer. Visszatérnek az Xbox-avatárok a Windows 10-ben A Windows 10 előzetes változatának legújabb frissítésével visszatérnek az Xbox 360-on bevezetett avatárok - így feltételezhető, hogy később majd az Xbox One is megkapja őket a nagy frissítéssel. Az új alkalmazás neve egyszerűen Avatars, és már elérhető a Windows Store-ból.
Kevésbé lesz pusztítható a környezet a Star Wars: Battlefrontban A Battlefield-játékokon folyamatosan a pusztítást kérik számon a rajongók (főleg a Bad Company óta), így logikusan merül fel a kérdés, hogy ezzel kapcsolatban mi lesz a helyzet a Battlefrontban. Nos, az lesz, hogy még az újabb Battlefield-játékoknál is kisebb hangsúlyt kap majd a terep rombolhatósága. Patrick Bach, a DICE vezetője szerint ugyanis a túl nagy pusztíthatóság nem lenne autentikus egy Star Wars-játékban. Elérhető a PS4 2.51-es rendszerfrissítése Egy pici, 200MB-os javítást adott ma ki a Sony, mely leginkább a 2.5-ös firmware-rel behozott bugokat javítja, továbbá néhány program működését felgyorsítja. Új lehetőségek nem kerültek be a frissítéssel. Új előzetesen a Triad Wars A Sleeping Dogs egyfajta folytatásának tekinthető ez a játék, bár teljes mértékben a multiplayerre fókuszál. Nem egy központi történet és főhős lesz ugyanis, hanem minden játékos a maga hősét irányítva harcol majd a város irányításáért. Az új előzetes segítségével egy kicsit jobb képet kaphatunk a játékról.
Az Epictől a Black Tuskhoz igazolt a Greg Mitchell Greg Mitchell az összes Gears of War-epizódon dolgozott az Epic Games színeiben, és leginkább a játék átvezetőiért, filmes jeleneteiért volt felelős. Az úriember ma jelezte, hogy elhagyta az Epicet, és csatlakozott az újabb Gears-játékokon dolgozó friss Microsoft stúdióhoz, a Black Tuskhoz. Ezzel a Black Tusknál alaposan gyűlnek az egykori tehetségek az Epictől, hiszen a csapatot eleve a Gears of War vezető producere, Rod Fergusson irányítja. The Witcher 3 - így szinkronizál Tywin Lannister A játékban az Emhyr var Emreis néven futó egyik fontos karaktert alakítja a mostanában leginkább Tywin Lannister szerepéről ismert angol színész, Charles Dance. Az alábbi videón azt tekinthetjük meg, hogyan mondta fel szövegeit a stúdióban.
Első fejlesztői naplón a Star Wars: Battlefront Ami egyrészt azt jelenti, hogy nyilván lesz több is, másrészt viszont azt, hogy ebből az első részből nem sok mindent tudtunk meg. Főleg nem olyat, ami a mi beszámolónkhoz képest újdonság lett volna. Leginkább az derül ki belőle, hogy a DICE csapata nagy Star Wars-rajongó (ki nem az), és hogy a maximális hitelességre törekedtek, így az eredeti tárgyakat szkennelték be a játékba, és megkapták a hangfelvételeket a Skywalker Soundtól.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. BReal
2015.04.21. 20:38
És elindult a WoW token az EU-ban!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. srobi
2015.04.21. 20:42
"a túl nagy pusztíthatóság nem lenne autentikus egy Star Wars-játékban"
Úgy látom rosszul sikerült lefordítani. Eredetileg így szólt volna:
Sok macera lett volna bele rakni, örüljetek ha egyáltalán el fog indulni a játék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Kerty srobi
2015.04.21. 21:39
kb
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. InGen
2015.04.21. 22:04
Gonoszak vagytok
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Chavalier srobi
2015.04.21. 23:02
Lehet én vagyok a búúúta de nem a Frostbite 3.0-fog futni a játék? Abban meg bár alapból, úgymond, benne van a környezet rombolhatósága.
Bár én is lustaságra következtettem volna, talán van benne ráció de talán ez most kivételesen nem az.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. magerg srobi
2015.04.22. 08:37
+1
Mert egész bolygók felrobbantása nem "túl nagy pusztítás".
Bullshit level: over 9000!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kihaennem
2015.04.22. 13:35
Xbox One-on most is van avatar! apps/avatar és ott van mindened ami x360ról átjött, customizálható, rendeteg uj cucc, starwarsos dolgo is, ugyanugy elérhető mint eddig , csak ne mkell folyamatosan nézni a főképernyőn...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!