iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.04.24.

Dátum | 2015. 04. 24.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Mennyi Oculus Rift kerül idén piacra? Nos, azt egyelőre a Facebook, az Oculus tulajdonosa sem tudja. A cég pénzügyi igazgatója, David Wehner egy befektetőknek tartott konferenciahíváson elmondta, az Oculus Rift jelenleg is fejlesztés alatt áll, így egyelőre még nem is beszéltek arról, hogy mekkora mennyiségben szállítják majd le először, ha elkészül. Mark Zuckerberghez hasonlóan Wehner is megjegyezte, hogy a jövőben a Facebook jelentős növekedési potenciált lát az Oculusban. Bázisfoglalás a Mad Maxben Az Avalanche elárulta, hogyan működnek majd a bázisok, és a hozzájuk kapcsolódó bossharcok az új Mad Max-játékban. A játék világában található régiókat az ellenséges bázisok elpusztításával tudjuk majd felszabadítani, ezek a bázisok pedig eltérő nehézségűek lesznek. Ez a producer John Fuller szerint lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja magának a megfelelő kihívást. Ráadásul minden régióban lesz egy-két "Top Dog" bázis is, amik tulajdonképpen a bossharcoknak adnak majd otthont, és ezekkel zárul majd egy-egy régió. Jövő héten láthatjuk akcióban a Just Cause 3-at Az Avalanche bejelentette, hogy április 28-án mutatja majd meg az első játékmenet-előzetest a Just Cause 3-ból. Addig is itt vannak a játék dobozai:
Túl az 1 millión a Resident Evil HD Remaster Úgy látszik, hogy nagyon is van igény a klasszikus Resident Evil-részekre az új konzolokon (és PC-n), hiszen a Resident Evil HD Remaster már több, mint 1 millió példányban kelt el. Persze az eredmény nem olyan meglepő azok után, hogy a Capcom közölte, ez a játék lett a cég leggyorsabban fogyó csak digitálisan terjesztett címe. Reméljük, hogy ezek után megkapjuk a második rész felújítását is. Geralt, a profi A CD Projekt RED kiadott egy CGI előzetest / TV-reklámot a The Witcher 3-hoz, amiben Geralt laza és profi módon tesz el láb alól egy griffet. Kíváncsiak vagyunk a PETA és egyéb állatvédő-szervezetek reakciójára.
Nincs kizárva a játékosok közti kereskedés a Destinyben A megjelenést követően meglepetten nyugtáztuk, hogy a Destiny ugyan egyfajta MMO, ám a játékosok mégsem tudnak kereskedni egymással. A rajongók azóta is presszionálják a Bungie-t, hogy tegyen valamit az ügy érdekében, a stúdiónak viszont azóta sincs konkrét válasza. A játék kreatív igazgatója, Christopher Barrett elmondta, a téma folyamatosan terítéken van a stúdión belül, és ők is látják, hogy lennének pozitív oldalai a játékosok közti kereskedésnek, azonban számos negatív is akad. A Destiny gazdaságáért és itemizációjáért felelős dizájnerek állandóan agyalnak a problémán, de egyelőre nem született döntés az implementálásáról. GTA 5 - Szeretnél ló lenni? Esetleg őzike? Ha a válasz igen, akkor jó hírünk van: megjelent egy mod/trainer a játékhoz, aminek segítségével számos dolgot be tudunk állítani, többek között le is tudjuk cserélni az irányított karaktert - például egy macskára, vagy egyéb modellre a játékból. Ezen kívül változtathatjuk a világ és a fizika paramétereit is, de belenyúlhatunk a fegyverekbe vagy akár teleportálhatunk is.
Ismét elcsúsztatták a Warcraft-filmet Ezen a ponton már felesleges is számolni, mennyiszer csúsztatták el a Warcraft-film megjelenését, én már abban is kételkedek, hogy valaha megjelenik. Akárhogy is, a Legendary Pictures hivatalos nyilatkozata szerint az eddigi 2016 márciusa helyett most már 2016. június 10-e a premier kijelölt dátuma. Indokok nem hangzottak el. The Witcher 3 - háttérben az nVidiával A játék PC-s verziója használja az nVidia GameWorks által nyújtott extrákat, és valószínűleg az egyik leglátványosabb és leginkább gépigényes cím lesz, ami megjelenik az idén. Ez különösen jó az nVidiának, hiszen ennek örömére egy rakás GPU-t el tud adni. A cég igyekszik meggyőzni minket: ugyan a lenti videó lényege elvileg az lenne, hogy bekukkantsunk a CD Projekt RED épületébe és a fejlesztésbe, valójában szinte végig a spéci nVidia-effektekről van szó.
Májusban csatlakozik Jason Voorhees a Mortal Kombat X harcosaihoz Kedvenc horrorfilm-szereplőnk májusban érkezik meg a játékba, és először május 4-én leplezik majd le egy játékmenet-bemutató keretein belül. Akik megvásárolták a Kombat Packot, már másnap hozzáférhetnek majd a maszkos gyilkoshoz, de külön is meg lehet majd venni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. tomchee
2015.04.25. 05:31
A Warcraft film már annyit csúszott, hogy azóta már nem is érdekel. Anno még alig vártam, hogy láthassam mozi vásznon, most meg már valahogy abban sem vagyok biztos, hogy me nézem. Majd max talán ha haverokkal össze ülünk...
(Habár bevallom, nagy szerepet játszott a warcraft iránti rajongásom el laposodásában, a Pandaria is... ott valami eltört bennem ._. Próbálom, úgy felfogni az egészet, hogy Neltharion bukásával bezárult a történet.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. BReal
2015.04.25. 12:06
Hát, pedig ott is egy remek sztorit kerítettek köré (MoP-ban), az, hogy ez tetszik-e valakinek, egyéni ízlés kérdése.
Tudtommal hivatalos csúsztatásból ez "csak" a második, az első akkor volt, amikor kiderült, hogy a SW filmmel kb egy időben mutatták volna be, ezért elcsúsztatták 2016. febr-márciusra. Ezzel egy időben mutatják be a Batman vs. Superman filmet, esélyes, hogy amiatt csúsztattak most. Mondjuk én attól kevésbé tartanék, mint a SW filmtől.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. tomchee
2015.04.25. 15:17
A köré írt történet, még önmagában megállná a helyét, de a Warcraft Lore -ba sehogy sem illik. Ha most a köv. SW-ban kitalálnák, hogy hopp megtalálták Mickey Mouse, Donal kacsa és a többiek bolygóját, és majd ők csatlakoznak a Köztársasághoz, mert ők a kulcsa a gonosz birodalom legyőzésének, mind1 milyen jó történetet írnak köré, attól ez még hülyén fog kinézni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.04.26. 09:01
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii SeaQR
2015.04.26. 09:14
Velős hozzászólás volt, barátom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. tomchee Shinj...
2015.04.27. 21:07
akkor még jó, hogy lemaradtam róla
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!