iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.05.04.

Dátum | 2015. 05. 04.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Megjött Jason Voorhees a Mortal Kombat X-be Holnaptól elérhető a játék első DLC-karaktere külön, vagy a Kombat Pack részeként. A brutális úriember egyáltalán nem lóg ki a játékból, amit rendkívül jól mutat be a lenti kedvcsináló előzetes.
Ingyenes Dragon Age: Inquisition DLC érkezik holnap Május 5-én jelenik meg a Dragonslayer nevű tartalmi csomag, ami a nevének megfelelően a sárkányölésre koncentrál, és egyébként a többjátékos módot bővíti. Érkezik három új játszható karakter, meg egy új felfedezhető kastély. A DLC-t mindenki egyszerre töltheti majd le, legyen a választott platform PC, PS4, PS3, Xbox 360, vagy Xbox One. Egy óra a Wolfenstein: The Old Bloodból A Bethesda majdnem egy órányi játékmenetet streamelt a Wolfenstein különálló kiegészítőjéből, amit aztán YouTube-on is közzé tett. A játék holnaptól megvehető digitálisan, a boltok polcaira pedig egy hét múlva kerül fel.
Új játék várható a Rare-től az E3-on Oké, erre egyébként is számítottunk, hiszen a Microsoft által több mint tíz éve felvásárolt legendás stúdió a Kinect Sports Rivals óta nem mutatott semmit. Most azonban az IGN hivatkozik a Rare kreatív igazgatójának, Simon Woodroffe-nak egy tweetjére (ami sajnos a halandók számára nem látható), melyből az derül ki, hogy a stúdión belül Gregg Mayles csapata által készített játékról az E3-on hullik le a lepel. Csökkent a HoloLens látószöge Az ArsTechnica oldala immár másodszorra próbálta ki a Microsoft-féle HoloLens-szemüveget - először ugyebár az eredeti bejelentést követően, még januárban. Az oldal információi szerint az eszközben egy x86-os processzor, 2GB RAM és egy 802.11ac Wi-Fi egység teljesít szolgálatot, és 60hz-es képfrissítésre képes. A tapasztalatok szerint a mostani szemüveg már jóval könnyebb, mint az első prototípus, nagyon jól követi a fej mozgását, kiváló beépített hangszórói vannak, és elképesztően jó minőségű 3D-s képet tud megjeleníteni. Az ArsTechnica újságírója ugyanakkor észrevette, hogy a látószög jóval kisebb, mint eredetileg volt, jelenleg az eszköz csak akkor működött, ha egyenesen előre nézett benne. A Microsoft elmondása szerint a HoloLensre még rengeteg fejlesztés vár, így ennek megfelelően a látószöget sem lőtték be véglegesre. Készül a Kodoku Még 2013-ban jelentették be PS4-re és PSVitára a Carnivore Studio túlélő-horror játékát, és azóta viszonylag keveset hallhattunk róla. Érezték a készítők is, hogy nem túl sokat beszéltek az anyagról, így most kiadtak egy fejlesztés közbeni állapotokat mutató videót, és a jövőben még többet is ígérnek.
Petíció indult a Silent Hills megmentéséért Sokan kifejezetten a Hideo Kojima + Guillermo del Toro kombinációban látták a tökéletes lehetőséget arra, hogy végre tisztességesen feltámadhasson a Silent Hill-sorozat, ráadásul még a The Walking Dead miatt közönségkedvenc Norman Reedus is szerepelt volna benne, erre a Konami lelőtte az egészet. Nem csoda, hogy a rajongók azonnal petíciót indítottak, amit már több, mint 50 ezer ember alá is írt. Persze nem valószínű, hogy lesz hatása a dolognak, de sosem lehet tudni, úgyhogy erre tessék fáradni az aláíráshoz... Brutális Ubisoft-akció a Humble Store-on Az Assassin's Creed 3-tól kezdve a Far Cry 3-on és 4-en át egészen a Watch Dogsig gyakorlatilag minden újabb Ubisoft-játék nagy kedvezménnyel vehető meg a Humble Store-on. És a nagy kedvezményt szó szerint kell érteni, némelyik címet akár 75%-os leárazással is megkaphatjuk, egészen május 8-ig. Egy hetet késik a Not a Hero Az eredeti május 7-es dátum helyett május 17-én jeleik meg az indie Not a Hero. Miért? Nos, a készítők szerint a tesztelés során a legtöbben azt kérték, hogy "növeljük meg a framerate-et 59fps-re", írják a készítők viccesen, majd folytatják: "Mi egy lépéssel tovább mentünk, és egészen 60fps-ig tornásztuk fel". A lényeg tehát, hogy a Not a Hero az eredeti 30fps helyett 60fps-sel fut majd.
Szeptembertől forog az Assassin’s Creed-film Ezt maga a főszereplő Michael Fassbender árulta el a ComingSoon oldalának. Ez egyébként megegyezik azzal, amit korábban a Ubisoft is nyilatkozott. A film szereplőgárdájára egyébként nem lehet panasz, Fassbenderen kívül ugyanis az Oscar-díjas Marion Cotillard is játszik majd benne, a rendező pedig Justin Kurzel lesz. Fassbender egyébként nem árulta el, milyen karaktert fog alakítani, így azt sem tudni, hogy a film kapcsolódik-e majd valamelyik játékhoz, vagy teljesen különálló történet lesz. Nem fog akkorát robbanni a VR Legalábbis nem jövőre, az EVE Online fejlesztői szerint. Hilmar Veigar Pétursson a CCP Gamestől úgy véli, a VR ugyan ténylegesen egy nagy dolog, de azért ne számítsunk arra, hogy egy éven belül akkorát fog robbanni, mint arra sokan számítanak. Az egészet a mobiltelefonokhoz és a 3D-s gyorsítókártyákhoz hasonlította, amik szintén nagyon új és ígéretes technológiák voltak, de idő kellett az elterjedésükhöz. Mindezt Pétursson annak ellenére nyilatkozta, hogy a stúdiója egyébként kifejezetten a PS4-es Project Morpheust és az Oculus Riftet szem előtt tartva fejleszti az EVE Valkyrie-t.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. 5hR3kY
2015.05.05. 07:47
Megnéztem a fantasztikus uPlay akciókat, és az a 75% inkább 40%.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Shinjiii
2015.05.05. 08:14
Én sem tudom, honnan szedték a 75-öt. Eszemben sincs Ubi címet vásárolni, eszemben sincs...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. elde55
2015.05.05. 09:09
A cdkeys-en sokkal olcsóbb minden, mint itt leárazás után.

[LINK]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Patkos96 5hR3k...
2015.05.05. 12:22
Tegnapig volt csak 75%-os akció, a Blacklistet is 5 euróért lehetett kapni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. i2k010
2015.05.05. 16:18
A Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist-et 2014.09.20-án 85%-os leárazással vettem, 2,99 euróért...
Szerk.: Ja, és a HumbleBundle Store-ban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!