iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.06.08.

Dátum | 2015. 06. 08.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Hamarosan E3... Június 16-án kezdődik az E3, ami egyrészt azt jelenti, hogy ezen a héten rengeteg friss hírre és kiszivárgott érdekességre számíthatunk, másrészt pedig azt, hogy minden kiadó igyekszik nyomni a saját sikercímét. A Sony például a Los Angeles Convention Center főbejáratánál plakátozta ki az Uncharted 4-et.
Ezen kívül pedig van egy kis kedvcsinálónk is:
És persze a Deus Ex: Mankind Divided is az E3-on mutatkozik be A Square Enix saját sajtókonferenciáján láthatjuk majd először mozgás és akció közben az új Deus Ex-játékot, ami már elvileg a teljes friss motorra készül - ez pedig a hírek szerint a DirectX 12-t is támogatja.
A Capcom a következő játékokat hozza az E3-ra Persze mindig lehetnek meglepetések, de jelenleg nem tudunk olyan dologra gondolni, ami a Capcomtól meghökkentő lenne. Talán egy tényleg új, igazi next-gen Resident Evil? Akárhogy is, a kiadó a következő játékokat jelentette be biztosra az E3-ra: Street Fighter 5 – új részleteket tudhatunk meg, és egy helyi bajnokságot is szerveznek. Mega Man Legacy Collection – a frissen bejelentett gyűjtemény először az E3-on lesz kipróbálható Resident Evil 0 HD Remaster – szintén játszható lesz Devil May Cry 4: Special Edition – mivel az E3 után közvetlenül megjelenik, természetesen játszható lesz, és új videót is mutogatnak majd róla Viszont a Quantum Break nem lesz ott A jövő év elején megjelenő Quantum Breakből ezúttal nem mutat majd újdonságot a Microsoft, tudtuk meg szomorúan. Cserébe viszont megtekinthetjük a most 20 éves Remedy tiszteletére tartott beszédet Sam Laketől, akinek a Max Payne sztoriját is köszönhetjük.
Nem lehet betelni ezzel a Metal Gear Solid V poszterrel Az alábbi posztert a japán művész, Pablo Uchida készítette. És a japánok annyira szerencsések, hogy hamarosan ezt láthatják majd mindenfelé a boltokban.
Újabb 1TB-os Xbox One bukkant fel Tavaly már a Call of Duty: Advanced Warfare mellé megjelent egy 1TB-os Xbox One konzol, azonban most újabb jöhet. Rövid időre az Amazon boltjába került fel ugyanis a csomag, mely a nagyobb merevlemez mellé a Halo: The Master Chief Collection játékot, és persze az új, 3,5mm-es jack csatlakozóval ellátott kontrollert tartalmazza. Igen, a Vice City is jön a GTA 5-be Nyilván a modkészítő eszközök lehetőséget adnak arra is, hogy lelkes rajongók elkészítsék a teljes Vice City-t a játékon belül. Erről kaptunk most egy laza 12 perces, fantasztikus hangulatú előzetest.
Nagy PC-s játékon dolgozik az Amazon Game Studios Ha már úgyis az Amazonról van szó, a tavaly létrehozott játékfejlesztői részleg úgy tűnik, hogy egy új ambiciózus PC-s játékon dolgozik. Legalábbis erre utalnak a meghirdetett pozíciók a vállalatnál, melyek szerint mérnököket és művészeket keresnek. A feltételek között jellemzően megjelölik a korábbi tapasztalatokat egy AAA-kategóriás játék fejlesztésén, és egyébként maga a játék a "legújabb technológiákra épül majd". Az Amazon Game Studios olyan tagokból áll, akik korábban nem kisebb címeken dolgoztak, mint a BioShock, a Dota 2, a Half Life 2, a Halo, az Infamous, a Left for Dead, a Portal, a Shadow of Mordor, a The Last of Us és a World of Warcraft. 45GB-ot foglal a Batman: Arkham Knight Hogy ennyit foglal a játék, az még a kisebbik újdonság. A nagyobbik, hogy természetesen ez is tele lesz pakolva az Nvidia-féle GameWorks-lehetőségekkel, amiről most meg is jelent egy friss előzetes.
Nem jön az előző generációra a Fallout 4 Sokan az első előzeteseket látva azt gondolták, hogy a játék grafikája nem is annyira jó, mint ahogy azt az új generációtól elvárnánk. Ez után jött a következtetés: mivel a játék régóta készül, biztosan megjelenik a régi konzolokra is! Nos, a Bethesda kommunikációs vezetője maga posztolt a NeoGAF-on, hogy megerősítse, a Fallout 4 nem jelenik meg Xbox 360-ra és PS3-ra, csak Xbox One-ra, PS4-re és PC-re. Az ok egyszerű: a játék nem futna el a régi vasakon.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Tapir_606
2015.06.08. 22:11
Azért nem semmi, hogy a GTA 5 effektek mennyit dobnak még így is egy ~13 éves assetekkel dolgozó modon
2-3 év és mi lesz ebből... végre lehet úszni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. jedi
2015.06.08. 22:17
AMD FURY-ról akarok már kész tényeket teszteket hallani ! Már az sem érdekel, ha nagyon sz@r lesz, vagy nagyon jó, csak már legyen vége ennek a sötétben tapogatózásnak végre !!!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. jozef8 jedi
2015.06.08. 23:07
Vicc kategória amit már művelnek tényleg. Nem elég a cpu piac, már a gpu piacon is ezt a baromságot csinálják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. BReal
2015.06.08. 23:51
Komolyan kellett ez a Gameworks marketing bullshit a Batmannek? Ezek már a lassan 6 éves Arkham Asylumban is benne voltak, igaz, akkor még Physx néven hírdették. És persze az AMD kártyákon meglepő módon 30-40 fps dropot jelent, az Asylumnál is. Nevetséges. Mármint nem a játék, remélem az ütős lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. wishformor...
2015.06.09. 01:02
de most tenyleg, grand feature a 3.5 es jack a controlleren? atyaeg...
ez tenyleg komoly peasantry
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.06.09. 08:56
az eddigi proprietary megoldáshoz képest igen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!