iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.06.25.

Dátum | 2015. 06. 25.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Visszahozza a '80-as évek hangulatát a Tony Hawk 5 DLC-je A csomag a Totally Rad 80′s Pack néven fut, és a Tony Hawk’s Pro Skater 5-höz jelenik majd meg nem sokkal azután, hogy a teljes játék elrajtolt. Ebben lesz egy '80-as évekbeli skin az öreg Tonyhoz, egy kornak megfelelő gördeszka, meg egy anti-gravitációs deszka a Vissza a jövőbe emlékére. Vágatlan játékmenet-felvételen a No Man's Sky A Cobra TV munkatársai úgy döntöttek, hogy helyesen cselekszenek: mindenféle kommentár és vágás nélkül töltöttek fel a YouTube-ra 23 percnyi nyers akciót a No Man's Skyből, a játékból, amit mindenki vár, bár igazából senki nem tudja hogyan is fog ez a koncepció működni.
Ha kell, akkor késni fog a Star Wars: Battlefront Úgy tűnik, az Electronic Arts tényleg eltökélt abban, hogy ne történjen még egy olyan fiaskó, mint a Battlefield 4 esetében. Peter Moore, a vállalat operatív igazgatója elmondta, ha kell, akkor még annak ellenére is elcsúsztatják a játék megjelenését, hogy ha emiatt pár héttel később jön a Battlefront, mint az új Star Wars-film. "Egy percig sem hezitálnék elcsúsztatni a játékot, ha a minőség nem lenne megfelelő, vagy valami nem stimmelne" - mondta Moore, azonban gyorsan hozzá is tette, hogy ez nem fog megtörténni, ugyanis a Battlefront már most is tökéletesen játszható 40 fővel, és a játék atomstabil. Július 9-én leplezik le a Call of Duty: Black Ops 3 zombis módját Legalábbis a lenti kép tanúsága szerint. Hogy miért pont akkor? Nos, ez a San Diego Comic Con első napja, és ilyenkor menetrendszerűen beindul a The Walking Dead-őrület is, úgyhogy ezt remekül ki tudja használni az Activison.
Gyakorlatilag elkészült a Fallout 4 Nem is az volt a nagy meglepetés, hogy a Bethesda bejelentette a Fallout 4-et, hanem az, hogy még idén meg is jelenik. Ez pedig mostanában nem divat, amikor a Ubisoft akár évekre előre is bejelent egy-egy játékot, majd újra és újra csúsztatja azt. Miként tudta ezt meglépni a Bethesda? Nos, a válasz egyszerű: a játék gyakorlatilag készen van, és a stúdió úgy érzi, hogy a hátralevő idő elég ahhoz, hogy felépítsék a megfelelő hájpot köré - meg persze már alapból is mindenki várta a megjelenését. "Ha nem gondoltuk volna, hogy ennyi idő elég lesz a marketingre, akkor hamarabb jelentettük volna be" - mondta Pete Hines, a Bethesda kommunikációs főnöke. Viccet csinál a Destinyből a Techland Éppen a tegnapi aprókban volt szó a rendkívül röhejes promóciós kampányról, melynek keretein belül a megvásárolt Red Bull energiaitalokkal lehet egy csomag XP-t és egy új questet szerezni a Destinyben. A Techland kapott is az alkalmon, és meghirdette saját akcióját, melyben a felhasználóknak le kell fotózniuk magukat, amint éppen vizet isznak, és a képet feltenni Twitterre a megfelelő hashtaggel - ami egyébként #DrinkRightDyingLight. Ha így cselekszünk, akkor a készítők a közeli jövőben küldenek majd nekünk kódot egy prémium fegyver dockethez.
A Kickstarter 10 milliója nélkül is méltó folytatás lesz a Shenmue 3 Yu Suzuki úgy döntött, egyszer és mindenkorra tiszta vizet önt a pohárba, miután a Kickstarteren adományozók kezdték kétségbe vonni, hogy valójában mennyit is tesz hozzá a pénzük a projekthez. "Miután elkezdtem a Kickstarteren gondolkozni, rögtön tudtam, hogy ebből még a közösség segítségével sem lesz az a játék, amit én el akarok készíteni. Ezért egyértelművé vált, hogy hagyományos módszerekkel is befektetést kell szereznem, hogy megkapjam a megfelelő költségvetést" - mondta Suzuki, aki ezt követően saját cégén keresztül állt neki pénz után kutatni. Jelenleg a legfőbb támogató a Shibuya Productions, valamint a Sony is besegít a PS4-es verzióba, és néhány kiadó tevékenységbe. Azt azonban Suzuki leszögezte, hogy a Kickstarterről érkező pénz teljesen a játékba megy, abból a Sony egy dollárt sem lát - éppen ezért nem is adnak a támogatóknak PS4-es példányokat. A vezető fejlesztő szerint a Shenmue 3 akkor is méltó folytatása lesz az elődöknek, ha nem kapják meg Kickstarterről a 10 millió dollárt, ha azonban ezt sikerülne elérni, akkor egy jóval nagyobb, sokkal nyitottabb világot tudnának létrehozni. Gears of War: Ultimate Edition - grafikai fejlődés A felújított Gears of War rövidke kedvcsinálójában néhány összevágott jelentet tekinthetünk meg, ami leginkább arra jó, hogy megerősítsen minket: a grafika minden téren fejlődött. Ahogy arról írtunk, a játék megjelenik majd PC-re is, bár egyelőre nem tudni mikor - ezzel szemben az Xbox One-os verzió augusztusban érkezik.
Második évadot szeretne a Life is Strange fejlesztője A Dontnod nem meglepő módon kijelentette, szeretne folytatást a Life is Strange-nek, ha arra lehetőség adódik. Ez azonban már új szereplőkkel és új helyszínen jönne, csak a játék alapvető témáját és hangulatát tartanák meg. A stúdió egyelőre nem beszélt róla, jelenleg mennyire sikeres az epizódonként megjelenő sorozat, amiből egyébként még két rész megjelenése van hátra.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

19. Asagrim
2015.06.25. 23:12
"Nem is az volt a nagy meglepetés, hogy a Bethesda bejelentette a Fallout 4-et, hanem az, hogy még idén meg is jelenik."

Nem, ez nem meglepetés, a Bethesda mindig így csinálja. A Skyrimot is csak azért jelentették be még 2010 decemberében, mert így gondolták szükségesnek az említett marketing kampány hosszát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. tomchee
2015.06.25. 23:39
"Visszahozza a '80-as évek hangulatát a Tony Hawk 5 DLC-je"
Ez a magyaroknak azért annyira nem jó hír....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. BReal
2015.06.25. 23:49
Rendkívül fontos egy 9 éves UE3-as játékot felújítani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. Shinjiii
2015.06.26. 00:02
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. zorrd023
2015.06.26. 00:04
"Vágatlan játékmenet-felvételen a No Man's Sky" És hol a vágatlan felvétel??! Mert ami itt linkelve van, bizony minden csak nem vágatlan. Hol víz alatt vannak hol űrhajóban átmenet nélkül stb... Szóval ha ez az a videó akkor úgy helyes hogy: Új összevágott játékmenet videó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. Asagrim
2015.06.26. 01:32
GOTY kiadásig minden Bethesda játék egy bughalmaz, ezzel nem mondtál újat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. HeverAdam
2015.06.26. 04:50
"a Battlefront már most is tökéletesen játszható 40 fővel, és a játék atomstabil."
Az lehet, de majd inkább várjuk meg a megjelenés napját! Mivel az Electronic Arts csinálja akkor van két lehetőség (lehetne több is):
1. Szerver összeomlások
2. Grafikailag egy okádék lesz
Szóval szerintem várjunk még ezzel az "atom stabil" dumával
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. wdavid Hever...
2015.06.26. 07:10
Atomstabil? mint amikor Patrick Bach (DICE) azt nyilatkozta a BF4 netcode-járól, hogy "It's Magic"...a megjelenés napján, meg az egy helyben álló emberre nem adott találatot sokszor -.-

CSúsztassák a játékot ha kell, de akkor legyen jó. HA csúsztatnak és mégis valami balul sül el, nagyon fel fognak sülni, mint most a Hardline...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Shinjiii wdavi...
2015.06.26. 08:36
Akkor meg vérben forog a szemetek, mint a GTA5 esetén, hagyjuk már a dumát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.06.26. 08:48
hiába mondod, ez a cikkíró nem szereti javítani a cikkjeit kb. minden harmadik napi apróban van vagy vmi kavarodás, vagy vmi hiba, de nem javíccsák e

@Shinjiii
Azért a GTA 5 esetében sem volt polgárháború, csak néhány hülye, viszont a kész termék igazolta, hogy megérte várni rá. Szóval inkább csúsztassák, mint szarul adják ki. Az viszont másik kérdés, hogy itt az EA-ről beszélünk, tehát ez a kijelentés is csak egy PR fogás, amivel próbálják a preorder-csicskákat vissza édesgetni magukhoz. Peter Moore-ra csak rá kell nézni és látod rajta, hogy egyetlen őszinte megnyilvánulása nincs, csak a business...kb. mint egy fiatal Mr. Burns
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. m-a-r-i-u-...
2015.06.26. 09:47
Csak nekem fura, hogy eddig nem mutattak élettelen bolygót a No Man's Sky-ból? Bármerre megyünk minden bolygó tele élővilággal... Javítsatok ki nyugodtan, ha van olyan bolygó ami mondjuk csupa vulkanikus. vagy sivatag/jég az egész, de eddigi videók alapján nem sok ilyet láttam.

Update,

Ok találtam, bár a sivatag is tele van élőlényekkel...
https://www.youtube.com/watch?v=Ff5-44qTjC8
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.06.26. 10:05
Nekem az is fura volt, hogy az E3-as bemutató alatt a forma azt mondta, hogy a bolgyó amire leszáltt az Ő nevéhez kötődik onnantól és állandó része az univerzumnak, tehát más emberek is meglátogathatják. Ez eddig ok, de láttuk, hogy rombolható a terep is, meg lehet elvileg dolgokat csinálni a bolgyókon. Na most ezt egy a fejlesztő elmondása szerint végtelen , de állandó univerzumban megnézem milyen szerverekkel fogják kiszolgálni. Lehet kibérelték a Google összes szerverét, csak nem szóltak róla, mert egyébként szerintem ennyi adatot és változót nyomon követni - mert ugye amekkora hype van körülötte számíthatnak rá, hogy legalább egy millió ember rá fog cuppani - brutális szerverkapacitást igényel.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez a játék egy óriási blöff, ami így bemutatókon meg papíron jól mutat, de gyakorlatban kb. negyed ennyit se fog adni, vagy a fejlesztő(k) nem igazán tudta mit ígér.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.06.26. 10:35
A stabilitásról nem tudok (és nem is akarok) nyilatkozni, mivel a BF4-gyel nem játszok, a 3-at beszereztem valami ingyenes Origin akcióban, de azzal se toltam. De azért a grafika miatt aggódni a legújabb Frostbite motornál szerintem nem kell, a BF4 is kellően qrva jól nézett ki megjelenésekor, és most is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.06.26. 10:44
ha nem játszol vele, akkor honnan tudod milyen a grafikája? Ha a single playerből indulsz ki, akkor csak szólok, hogy a multi köszönő viszonyban nincs grafikailag a kampányhoz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. BReal FaL
2015.06.26. 13:00
Milyen meglepő, hogy belémkötsz.
Youtube videók?
Ha szerinted a multiplayer szarul néz ki - vagy ahogy írták, okádék -(mert nálam a köszönő viszony kifejezés kb ezt takarja), akkor neked elég nagy igényeid vannak, azt kell mondjam.
A BF4-gyel a fos online játékélmény miatt voltak gondok (nem tudom egyáltalán azokat javították-e teljes mértékben).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. mikej95 FaL
2015.06.26. 13:10
"Sajnos most nem tudod felfedezni ezt az új bolygót, mert szervereink háttértárai beteltek. Türelmedet kérjük amíg leszaladunk a raktárba még egy 10TBs merevlemezért. Addig fedezd fel a már meglévő több ezer random generált világot, ami még a felfedezőjét se kötötte le 5 percre sem. Megértésedet köszönjük és most kopj le."
Én kb így képzelem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.06.26. 13:12
YT-ról megállapítani a multi résznek a grafikáját? no comment.

@mikej95
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. BReal FaL
2015.06.26. 15:48
Mond már meg, a YT-ról a tömörített, alacsonyabb felbontáson kívül mit nem tudsz kivenni a videókból? Veled tényleg fölösleges szóba állni. Csók.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Genoxid001
2015.06.26. 16:03
Szerintem szimpatikus játék lesz a No Man Sky , ha azt kapjuk amit eddig mondtak róla, a szervernek meg lehet befogják hozzá az Azure-t
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!