iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.07.01.27

Dátum | 2015. 07. 27.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

1080p-re és 60fps-re törekszik a Doom Az id Sofware az új Doommal kapcsolatban elmondta, arra törekednek, hogy mindkét konzolon 1080p-ben és 60fps-sel menjen a játék. A készítők elmondása szerint a fejlesztés során számos nehéz döntést meg kell hozni, ami befolyásolja a végtermék kinézetét és sebességét. Ugyanakkor a fejlesztők úgy nyilatkoztak, a Doom és az id Software mindig is élen járt abban, hogy a játékaik a lehető leggyorsabban fussanak a lehető legnagyobb felbontás mellett. "Ha a vásárlóidnak a legjobb élményt akarod nyújtani, akkor nagyon stabil 60fps-re van szükséged, és én úgy gondolom, hogy az új Doom esetében is ez lesz a legfontosabb" - mondta Marty Stratton az id Software-től. New Game Plus játékmóddal bővül a The Witcher 3 A múlt héten írtunk arról, hogy a CD Projekt RED az utolsó ingyenes DLC-re valami különlegességet tartogat. Nos, most kiderült, hogy a New Game Plus játékmódról van szó. Részleteket egyelőre nem tudunk, de vélhetően arról van szó, mint minden más játék esetében: a történetet játszhatjuk újra a már meglévő karakterünkkel, csak éppen jóval nagyobb nehézség mellett.
Úgy tűnik, hogy a Blizzard is sajtókonferenciát tart a GamesComon Érdekes döntés az őszi BlizzCon előtt, de nagyon úgy tűnik, hogy a Blizzard is megtartja a saját konferenciáját a GamesComon. Azért csak úgy tűnik, mert a stúdió még nem jelentette be hivatalosan a dolgot, de néhány magazin már kapott meghívót. Ezek szerint az esemény augusztus 5-én lesz, délben. Hogy miről lesz szó, azt egyelőre nem tudni, de vélhetően a Starcraft 2 közelgő új kiegészítője, a Legacy of the Void kerül a középpontba. Abban már reménykedni sem merünk, hogy végre esetleg kapunk egy előzetest a Warcraft-filmből.
Nem lesz kooperatív a Doomban Legalábbis a mezei kampány során biztos nem, az ugyanis továbbra is egyjátékos élmény marad, ahogy az egy Doom-játéknál lenni szokott. Marty Stratton, a játék producere ugyanakkor rámutatott, hogy a játékhoz mellékelni fognak egy nagyon komoly pályaszerkesztőt, amivel tulajdonképpen mindenki olyan pályát rak össze, annyi játékosra szabva, amihez csak kedve van - és ebben elméletileg akár az id Software által készített egyjátékos pályák is benne lehetnek. Trevor nagyon ijesztő Jokernek öltözve A GTA Online-ban viszonylag egyszerűen össze lehet hozni egy olyan karaktert, aki úgy néz ki, mint a Batman-filmek Jokere. Ha erre rádob az ember még néhány modot, és megpróbálja újraalkotni a második modern Batman-film ismerős jelenetét, akkor a végeredmény elég ijesztő. Amire persze rátesz egy lapáttal, hogy mindenki kedvenc elmebeteg alkholistája, Trevor lakozik a Joker-külső alatt.
Zárkózz fel a Metal Gear Solid-sorozatból A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain megjelenésének közeledtével sokan gondolhatják úgy, hogy végre belemerülnének a játékba, azonban visszatartó erő lehet, ha valaki a korábbi epizódok történéseiből kimaradt. Ezen segít a Metal Gear - The Movive sorozat YouTube-on, ami könnyen emészthető, filmszerű formában igyekszik összefoglalni a játékok eseményeit, és ami most már teljesen kibővült mindennel, amit az ötödik rész előtt tudnunk érdemes. Persze a teljes sorozat nem rövid, nagyon nem...
Már okosórán is fut a Half-Life A Dave Bennett néven futó modder már egy ideje azon dolgozik, hogy a Half-Life elfusson különböző androidos eszközökön - elvégre rendszeres Half-Life nélkül nem is élet az élet. Az úriembernek most épp az ötlött fel az elméjében, hogy milyen jó lenne már okosórákon is futtatni a játékot. Nem is várt tovább, megvalósította ezt is. Az élmény nem éppen ideális, tekintve hogy az irányítás némileg problémás egy ilyen kis kijelzőn, valamint a framerate néha a nulla közelébe esik vissza.
Robotokkal nem romantikázhatunk a Fallout 4-ben A Bethesda elárulta, hogy összesen tizenkét csapattársunk lehet majd a Fallout 4 története során, de ezek közül egyszerre csak egyet vihetünk magunkkal - a kutyán kívül. A csapattársak mindegyikével romantikus kapcsolat is kialakulhat, feltéve persze, ha emberekről van szó. Az egyik társunk ugyanis például egy Codsworth néven futó robot lesz, aki ugyan számos dologhoz ért, mégsem alakíthatunk ki vele közelebbi kapcsolatot. Ha egyébként valakivel házasságot kötünk, azt utána megbízhatjuk azzal, hogy jó házastárs módjára főzzön nekünk kaját, ami egy ideig felpumpálja a statjainkat, de egy bolt vezetését is rábízhatjuk társunkra, amiből aztán pénzt vehetünk ki naponta. Új játékmóddal bővült a Survarium A fejlesztő Vostock a 0.3-as frissítéssel helyezett el egy új játékmódot a Survariumban, ahol tulajdonképpen mindenki a saját életéért harcol, egyéni módon. Egyelőre mindez kísérleti jellegű, és a készítők szerint bármikor megváltozhatnak a szabályok.
Eddig könnyen el lehetett lopni a Steam-fiókokat A Valve a hétvégén eszközölt egy elég komoly hibajavítást, aminek köszönhetően már nem lehet viszonylag könnyen ellopni felebarátaink Steam-fiókját. Valószínűleg mindenki találkozott már azzal, hogy a Steam néha egy kódot akar küldeni az e-mail fiókunkra, hogy megerősítse, tényleg mi vagyunk a tulajdonosok. Ha ezt követően nem ütöttünk be kódot, hanem egyszerűen csak a nagy semmire nyomtunk folytatást, akkor a rendszer azt is elfogadta úgy, mintha minden rendben lenne. Persze ezzel együtt azért a Steamnek számos mechanizmusa létezik arra, hogy egy lopott fiókot ténylegesen fel tudjunk használni rossz célokra, ilyen például a Steam Guard is, de előfordulhat, hogy ezt páran kikapcsolták, így végülis sok problémát okozott (okozhatott volna) a hiba. De szerencsére ez már a múlté.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. HeverAdam
2015.07.28. 00:49
Trevor mint elmebeteg alkoholista? Hm.. én inkább !!!PSZICHOPATA ÁLLATNAK!!! hívom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. jedi
2015.07.28. 07:21
A Half-Life, az nagyon beteg !!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. F2Face
2015.07.28. 07:30
Szerintem ez olyan izé, vagy nem? De!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Shinjiii F2Fac...
2015.07.28. 08:00
Rettentő sokat kívánt közölni velünk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. slayer007 jedi
2015.07.28. 08:45
Erre volt szüksége a népnek, hogy már a rohadt óráján is játsszon. Röhej...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Shinjiii slaye...
2015.07.28. 10:54
Mindegy az, min játszik, ha nem lesz órán játék, nyomja a telefonján. Őszintén, most nem mindegy, mit bámul? Úgy is csak a telefonját lesi, nem figyel előre, be van dugva a füle, süket, mint az állat, tiszta balesetforrás az összes iskolás kis f*******p, és úgy járnak át a piros jelzésen. A busz olyanokat szokott fékezni, hogy belenyomom a homlokom a szélvédőbe, pedig hátul állok...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.07.28. 11:32
lehet én vagyok a köcsög, de én le szoktam dudálni a fejét az ilyeneknek, ha lelép elém a telefonját bámulva
meg néha az utcán is, ha látom, hogy jön felém zombiként, nem állok odébb, legalább ha nekem jön és elküldöm melegebb éghajlatra, hogy figyeljen oda, talán legközelebb úgy is tesz (úgyse fog úgy tenni )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Asagrim Shinj...
2015.07.28. 14:55
Spambot ami úgy küldi el a spam linket, hogy nem megy át a captcha-n, így üres lesz a hsz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii FaL
2015.07.28. 15:17
Nagyon helyes, bár látnék én is ilyet közvetlen, végre kiadnám magamból az agressziót.

Asagrim, szóval valamit linkelt a gyerek? Hatszor?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Asagrim Shinj...
2015.07.28. 15:25
Yep, de csak akart. Amikor elszarja a formázást, mert bbcode helyett HTML-t akarna beilleszteni, akkor látni, hogy cheap rolex meg ilyen szarok mennek!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!