iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.07.16.

Dátum | 2015. 07. 16.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Klasszikus Warhammer-játékok kerültek fel a GoG-ra Hosszú évek óta tulajdonképpen elérhetetlen (legalábbis legális úton) Warhammer-játékok kerültek fel a GoG-ra, melyeket szokás szerint teljesen felkészítettek arra, hogy tökéletesen fussanak Windows alatt. A játékok a Warhammer: Shadow of the Horned Rat, a Warhammer 40,000: Chaos Gate és a Warhammer 40,000 Epic: Final Liberation. Utolsó 48 órájában a Shenmue 3 Kickstartere Gondoltuk megemlítjük, hogy már kevesebb, mint 48 óra (sőt, már kevesebb, mint 33) van hátra a Shenmue 3 Kickstarter kampányából. Eközben a játék már több, mint 5 millió dollárt kapott, ami ugyan messze van a Yu Suzuki által remélt 10 milliótól, de így is egy hatalmas összeg. Közben a készítők egyébként továbbra sem tudják megerősíteni, hogy a játék megjelenik-e dobozos formában is. Az biztos, hogy PS4-en és PC-n elérhető lesz digitálisan, és az is biztos, hogy a 60 dollárt, vagy annál többet a kalapba dobó támogatók is kapnak egy PS4-es dobozos verziót. Azt azonban Suzuki jelenleg nem tudta elmondani, hogy ez a dobozos változat később majd megvehető lesz-e. FIFA 16 - további újítások Folytatódik az EA Sports által készített videosorozat, melyben a FIFA 16 újdonságait szemlélhetjük meg. A múltkor a cselezés került középpontba, most pedig a védekezés, a középpályás játék és a támadás.
Újra megvehető a Steamen a Deadpool A nem különösebben jó, de azért viszonylag szórakoztató Deadpool-játék újra megvásárolható Steamen. A korábbi Marvel-licences játékokat egyébként 2013 végén vették le az összes digitális piactérről, így az Xbox Live-ról és a PSN-ről is, és ezekre egyébként most sem került vissza. Azt nem tudjuk, hogy mi a visszatérés oka. Lehet, hogy az Activison a Comic Con utáni hájpot szeretné kihasználni, vagy egyszerűen csak meghosszabbította a licencszerződést a Marvellel. Nem októberben jelenik meg a Fable Legends A hivatalos Xbox-csatornán tegnap megjelent egy video, melyben a múltheti Comic Con eseményeit foglalják össze nekünk - nyilván az Xbox vonatkozásában. Ebben 1:50 környékén hangzik el, hogy hogy a Fable Legends október 13-án jelenik meg, ami azért érdekes, mert korábban semmilyen hivatalos dátumot nem kaptunk még. David Eckelberry, a Fable Legends vezető fejlesztője aztán a NeoGAF-on írta le, hogy fogalma sincs, a videó szerkesztői honnan vették a dátumot, ugyanis még a Lionhead sem tudja jelenleg, hogy mikorra várható a megjelenés, nincs kitűzött időpont.
Act of Aggression - a C&C inspirálta Az Eugen Systems bejelentette, hogy a Command & Conquer-sorozat által inspirált stratégiai játék bétatesztje ma kezdődik el - legalábbis azok számára, akik előrendelték. Reméljük ez azt is jelenti, hogy hamarosan játékmenet-video és egyéb érdekességek kerülnek majd ki. A játékot egyébként még most is elő lehet rendelni a Steamen, ráadásul 10%-kal olcsóbban, ha pedig nem tudsz dönteni, akkor a fejlesztők egy élő streamet is tartanak. A végleges megjelenésre szeptember 2-án kell számítani, csak PC-n. Kézérzékelős technológiát vett az Oculus Az Oculus VR megvásárolta az izraeli Pebbles Interfaces vállalkozást, mely egy újfajta technológián dolgozott a kéz 3D-s érzékelésére és az azzal történő vezérlésre. A dolog lényege, hogy kamerák és szenzorok segítségével egy 3D-s modellt készít a kezeinkről, amit aztán a VR interfész tud majd használni, és még a komplikált gesztusokat és ujjmozdulatokat is nagyon szépen vissza tudja adni. A virtuális kezünk aztán a VR-térben használható lesz tulajdonképpen bármire, mondjuk dolgok megfogására is.
Továbbra is készül egy "igazi" Brothers in Arms-játék Randy Pitchford, a Gearbox vezetője az utóbbi két évben rendszeresen felhozta a készülő Brothers in Arms-játékot, amiről korábban már tudtuk, hogy készül. Nos, a helyzet az, hogy továbbra is készül, csak éppen nem nagyon halad, jelenleg még a korai fázisoknál tartanak a fejlesztésben. Pitchford elmondta, szükségesnek tartja, hogy igazi, autentikus Brothers in Arms készüljön, de ehhez sok pénzre és erőforrásra van szükség, ami a Gearboxnak jelenleg nem áll rendelkezésére az egyéb projektek mellett. Ezért a stúdió vezetője külsős segítséget kérne, mint ahogy a Duke Nukem fejlesztését is egy külsős partnerrel oldanák meg. Pitchford szerint akkor hallhatunk majd részleteket a játékról, ha átlépték az első fázist, és ha sikerült egy kiadói partnert is találni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

15. Dragonlord...
2015.07.16. 23:30
Végre...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. AceVoltran
2015.07.17. 07:42
Inkább a Warhammer: Mark of Chaos-t tennék fel már valahová!
Még csak optimalizálni sem kéne!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. magerg
2015.07.17. 08:28
A WH40K: Chaos Gate - mekkora hiánypótló!
Sajnos a GOG-os változatban is maradtak a félelmetes játékfagyasztó kultisták.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Shinjiii
2015.07.17. 08:37
Cikkírónak megjegyezném, hogy mennyit fizetett neki Yu Suzuki, amiért kb. olyan szinten emlegeti már ezt a Shenmue-t, mint a GTA5-öt? Azért annyira nem volt király játék, csak drága, hiszen már rég lenne folytatása.

Az Act of Agression-t meg de kib*****ul várós, tiszta C&C, nem hiába.

Oculuson meg micsoda pornó hegyek lesznek öcsém, bár mostanság lennék tizenéves.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.07.17. 09:13
mert ps4 fan
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. lc
2015.07.17. 09:19
A mark of chaos nem akkora cím sajnos. Sajnos a kihívás faktor elég gyenge benne.
Sokkal jobb a shadow of the horned rat, emlékszem hogy irigykedtem haverra, hogy neki megvan Bár végül engem hívott, hogy azokon a pályákon ahol elakadt kidolgozzak neki valamiféle stratégiát a meglévő embereivel Sosem tudtam megszerezni, azt a játékot DE VÉGRE MOST ITT A LEHETŐSÉG!
A Chaos Gate-t imádtam, kár hogy mielőtt végigvihettem volna beszart a cd-m. Viszont ez a játék pont abban az időben jött ki amikor az ilyen csapat jellegű Turn Based Strategy játékok fénykora volt Egy játék ami még hasonló és komoly kihívás, az incubation Legnehezebben az is hatalmas élmény és még a multija is élvezhető volt Kár hogy ezt a sorozatot sosem folytatták. Mmint egyedülálló cím volt a sorozaton belül, és sosem készült folytatása, pedig szerintem lett volna lehetőség benne bőven!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Meteoreso
2015.07.17. 09:51
Jo ez a kézérzékelos cucc
csak majd fura lesz a lagot megszokni mert azért ennél is lesz egy ido mire érzékeli elkudi videokártyának az lerendereli és kikuldi a szemuvegre
olcso gépeken nagyobb lag már látom elore a reklámokat
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Dragonlord... lc
2015.07.17. 10:33
Az Incubation az Warhammer?
Nekem is megvolt de nekem sosem jött le a story azon kívül h öld meg az ellent.
Ja, és bármilyen játékot meg lehet szerezni TPB-n.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. FaL
2015.07.17. 12:08
ebből is látszik, a ps4-et említi előbb
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. BReal FaL
2015.07.17. 12:44
És mi van, ha ő a PS4-et szereti? Ezzel neked mi gondod?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. ThePoweR
2015.07.17. 19:04
PS4 > XBONE. Fight!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.07.17. 19:52
PC > Konzol.

Round 2! FIGHT!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. ZeeroCool1... Shinj...
2015.07.18. 01:37
Szindzsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neked mennyi penzt fizettek hogy ilyen faszsagot ideokadsz a forumra?
3 szo "Nem vagy okos"......
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.07.19. 00:29
Nem, az Incuabtion az Battle Isles asszem. De nagyon jó kis játék és a sztorija is kira szerintem
Bár ha génorzóknak fogod fel az ellent még W40k-nak is elmenne Hasonlítanak valamennyire azokra a dögökre
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii Zeero...
2015.07.19. 09:56
Mert szerinted ki nem okádik még a Shenmue-tól? Te meg olyan okos vagy, hogy más pocskondiázásán kívül semmi érdemlegessel nem járultál hozzá a hozzászólásoddal. De nem érdekes.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!