iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.07.23.

Dátum | 2015. 07. 23.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

The Dwarves - új taktikai szerepjáték Markus Heitz (állítólag) sikeres fantasy könyvsorozatán, a The Dwarves-on alapul az azonos című új taktikai szerepjáték. Az anyagot a német King Art Games készíti, és Heitz is aktívan részt vesz a projektben, természetesen íróként és tanácsadóként.
Szélesebb közönséghez akar szólni a Lords of the Fallen 2 Az első Lords of the Fallen leginkább egy viszonylag jól sikerült Dark Souls-klón volt, és többé-kevésbé átvette azt a fajta minimalista, környezeti történetmesélést, amit Miyazaki-mester játékai alkalmaztak. Az új fejlesztő, a CI Games azonban szélesebb közönséget szeretne meghódítani a folytatással, így komolyabb hangsúlyt fektetnek az explicitebb, nyugati szerepjátékokra jellemző történetre és narratívára. Ez az új irányvonal vélhetően nem nagyon tetszett Thomas Gopnak, a játék producerének, aki ma bejelentette, hogy elhagyja a csapatot. Erre a döntésre közös megegyezéssel jutottak el a CI Games csapatával, és Gop ugyan nem említett konkrét okokat, annyit azért nyilatkozott, hogy "meglátjuk, hogy aki átveszi a helyem, sikeresebbé tudja-e tenni a sorozatot, mint én tudtam volna". Thomas Gop egyébként a CD Projekt RED-től kilépve vágott bele annak idején a Lords of the Fallen elkészítésébe, korábban az első két Witcher-játék producere volt. Dátumot kapott a Life is Strange Episode 4 A DontNod Entertainment büszkén jelenti, hogy a Life is Strange eladásai átlépték az 1 milliós álomhatárt. Ennek örömére pedig el is árulták nekünk, hogy a negyedik epizód július 28-én érkezik PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.
Felpumpálták a PES 2016 felbontását Xbox One-on A tavalyi PES 2015 még csak 720p-ben futott a Microsoft új konzolján, ami jelentősen elmaradt a PS4 által produkált 1080p-től. Mivel a Pro Evolution Soccer-sorozat most már a Konami-féle FOX Engine-en fut, és mivel a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes is csak 720p-re volt képes Xbox One-on, sokan azt feltételezték, hogy ez a motor egyszerűen ennyit tud a konzolon valamilyen limitáció miatt. Most azonban beigazolódott, hogy nem így van: idén már mindkét gépen 1080p-ben és 60fps-sel focizhatunk majd. 25GB-ot foglal a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Ami egyébként az újgenerációs játékok között még nem is annyira sok. Ezzel párhuzamosan az Xbox 360-as és PS3-as verziók 11,7GB-ot foglalnak. A végleges játék szeptember 1-jén jelenik meg PC-n, Xbox One-on, Xbox 360-on, PS4-en és PS3-on, Hideo Kojima pedig most egy új, véres posztert is közzé tett:
Minden platformon augusztusban kezdődik a Call of Duty: Black Ops 3 bétája Ahogy arról már korábban írtunk, a Call of Duty: Black Ops 3 bétatesztelése PlayStation 4-en kezdődik majd, egészen konkrétan augusztus 19-23-ig. Ezt követően válik majd elérhetővé PC-n és Xbox One-on augusztus 26-tól 30-ig. A Treyarch szerint a béta célja elsősorban az új mozgási rendszer, valamint a többjátékos infrastruktúra és a pályák tesztelése. A végleges játék november 6-án jelenik meg, így lesz még idejük a fejlesztőknek megoldani az esetlegesen felmerülő problémákat. Később jelenik meg PC-re a Gears of War: Ultimate Edition Phil Spencer megerősítette, hogy a Gears of War: Ultimate Edition először Xbox One-ra jelenik majd, majd valamikor később PC-re, azon belül is Windows 10-re. A játék egyébként 44GB-ot foglal majd. Hamarosan járművek jöhetnek a Dying Lightba A Techland kiadott egy új videót, ami a "180 napnyi tartalom" néven fut, és egy rakás dolgot megmutatnak benne, amit a közeli jövőben várhatunk a játékban. Jön egy csomó új fegyver, ruha, két új hardcore karantén zóna, pályakészítő, egy keményebb nehézségi fokozat, és még ki tudja, mi minden. A legérdekesebb azonban az a tény, hogy az előzetes végén egy járművet is láthatunk:
Legalább három rész kell, hogy sikeresnek lehessen nyilvánítani egy sorozatot A Square Enix vezérigazgatója, Yosuke Matsuda szerint létezik egy "hármas szabály" akkor, amikor egy kiadó egy teljesen új sorozatot indít el. "Nagyon nehéz megjelentetni egy teljesen új címet, ugyanakkor nagyon fontos is. Visszatekintve a játékipar múltjára, jellemző, hogy egy-egy játék a harmadik részénél válik igazán sikeressé, vagy éri el a kívánt áttörést". Matsuda szerint a sorozatoknál jellemzően az első két rész még a kísérletezéssel telik el, és jóval rugalmasabban kezelik a fejlesztők az egészet. A harmadik részre azonban beérik a sorozat, és onnantól kezdve már lehet a méretét növelni. "Legalább három részre van szükség ahhoz, hogy meg tudjuk mondani egy sorozatról, mennyire sikeres. Ha a harmadik rész befut, akkor minden rendben." - zárta Matsuda. Bemutatkozik a Diablo III új területe A jelenleg tesztelés alatt álló 2.3.0-ás javítással érkezik a Diablo III-ba Ruins of Sescheron, amiről a Blizzard most adott ki egy kedvcsináló videót.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. i2k010
2015.07.24. 07:58
"BULLSHIT!!!" - mondta Gaben

GabeN csak kussoljon a maga 2 részeivel...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.07.24. 09:18
az nem 2 hanem 2 + 2x 0,25

és ha megnézzük a Square folyton szenved a pénzügyi jelentésekben, míg a Valve szárnyal, szóval GabeN-nek volt igaza (bármennyire is elmehet a ****ba)

Egyébként én már régen feladtam a reményt egy Half-Life 3-ra így már nem tud tovább bántani GabeN
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. i2k010 FaL
2015.07.24. 09:39
"míg a Valve szárnyal"

De nem a játékai miatt, hanem a STEAM miatt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Terror
2015.07.24. 10:02
Erről a 0-Ásról szokj már le légyszi, mindig így írod és förtelmes. Nincs a magyar nyelvben -ás toldalék, az á betű a szótő megnyúlt betűje, nem a toldaléké, tehát 0-s, 0-t, 0-val.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Shinjiii i2k01...
2015.07.24. 10:05
Ezt akartam én is mondani, a játékfejlesztői sikerük kifullad a CS:GO-ban, ennyit tudnak. Steam nélkül már sehol nem lenne a gyerek, simán megette volna már őket az EA, vagy valamelyik falánk társa.

Terror Én szerencsére átsiklottam felette, mert az a hír nem érdekelt, de cikkíróként tanuljunk már helyesen írni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.07.24. 10:53
igen, ez lemaradt a kommentből
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. SgScorpion Shinj...
2015.07.24. 11:08
Tudnád mennyit kaszál a CS:GO skinekkel (jó-jó steam market )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Shinjiii
2015.07.24. 12:23
TLoU fejlesztői is azt nyilatkozták, hogy bukásnak ítélték a játékot a fejlesztés alatt, és meglepődtek a végeredményen.

Tehát azt mond mindenki, amit akar. Amiben nem lát az ember lehetőséget, abba nem kezd bele, ha józan ész vezérli.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Meteoreso
2015.07.24. 16:37
Ebbe most nem is volt új játék gameplay
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. sensorprim...
2015.07.25. 20:54
az új diabló terület megint csak azoké akiknek a kieg is megvan, vagy azok is tudnak rajta játszani akik 16k-ért megvették az alap játékot?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!