iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.07.31.

Dátum | 2015. 07. 31.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Kiváló tévébemondó hangod van? Akkor jelentkezz a Warhammer: End Times – Vermintide fejlesztőinél, a srácok ugyanis a következő előzetesüket a közönség egy tagjával szeretnék narráltatni. A dolog menete a következő: a hivatalos oldalról letöltöd a forgatókönyvet, aminek a szövegét egy általad megfelelőnek ítélt stílusban felmondasz, majd feltöltöd YouTube-ra a végeredményt. A győztes végül a fejlesztők számlájára elutazhat Stockholmba, ahol helyben mondhatja fel a végleges verziót. A stúdió azt ígéri, minden jelentkezést meghallgat majd, és a fentieken kívül semmilyen szabály nincs. Továbbá minden résztvevő kap ajándékba egy Steam-kulcsot egy Fatshark-játékhoz. Ha mindig is egy GTA-szerepjátékot akartál volna... ...akkor most örömmel jelentjük, hogy természetesen hamarosan erre is készül egy mod. A LogicSpawn által fejlesztett anyag karakterfejlődést, lootot, és párbeszéd-rendszert hoz majd a GTA 5-be, többek között. Amint elkészül, elméletileg a GTA 5 teljes történetét végigjátszhatjuk majd ebben a rendszerben, mindenféle bökkenő nélkül.
Esport-eszközökkel jön a Call of Duty: Black Ops 3 A Call of Duty jellemzően népszerű a kompetitív játékosok között, és így persze az eSportban is ott a helye. A Treyarch mindig is odafigyelt erre a közösségre, és most azt ígéri a stúdió, hogy a Black Ops 3 egyenesen beépített eSport-eszközökkel érkezik majd. A pontos részletekről a jövő heti GamesComon rántják le a leplet. Augusztusban jön az új konzolokra a Brothers: A Tale of Two Sons A zseniális Brothers: A Tale of Two Sons augusztus 12-én jelenik meg digitálisan, szeptember 4-én pedig dobozosan PS4-re és Xbox One-ra. Ezt követően készül belőle androidos, iOS-es és Windows Phone-os verzió is, melyek valamikor az ünnepi szezonban érkeznek majd. Arma 3 - hatalmas trópusi harctér Az Arma 3 legújabb fejlesztői naplójában alaposabban megszemlélhetjük Tanoa szigetét, ami egy rendkívül ígéretes, trópusi harctér lesz. A szigetet egyébként egy fizetős kiegészítő formájában kaphatjuk majd meg, valamikor a jövő év első felében.
Nem kell cinikusnak lenni az Assassin’s Creed: Syndicate női főszereplője kapcsán Az új Assassin’s Creed: Syndicate főszereplője nem csak Jacob lesz, hanem mellé betársul a húga, Evie is. Sok játékos pedig nem tudott másra gondolni, minthogy mindezt kizárólag a tavalyi Unity-botrány miatt vállalta be a Ubisoft - ha emlékszünk még, akkor a fejlesztők azt nyilatkozták, hogy azért nem tesznek női karaktereket a kooperatív multiplayerbe, mert az rengeteg munkát jelentene. Marc-Alexis Cote, a Syndicate kreatív igazgatója azonban elmondta, a cinikusoknak nincs igazuk ezzel kapcsolatban. A játék ugyanis már két és fél éve készül, és a korai időszakban eldöntötték, hogy betesznek egy női főszereplőt is a férfi mellé - ezzel akartak egy kicsit frissíteni a sorozaton, és elkerülni, hogy túlságosan hasonlítson a történet a korábbi részekhez. "Ekkor jöttünk elé az ötlettel, hogy két főszereplőnk legyen, majd ebből fejlődött ki az, hogy valójában legyenek ikrek." Hugo Giard, a pályatervezésért felelős dizájner hozzátette, ha a Unity-botrány után tették volna be a női főszereplőt, akkor egyértelműen látszódott volna, hogy utólag erőszakolták bele a történetbe, azonban szerinte a megjelenés után mindenki számára egyértelmű lesz, hogy nem ez a helyzet. Dátumot kapott a Wasteland 2: Director's Cut A Wasteland 2: Director's Cut számos dologgal bővíti az alapjátékot. Bekerül például egy új Quirks and Perks nevű rendszer, ami mélyebb karakterfejlesztési lehetőségeket ígér, valamint a Precision Strike harci technika, amivel külön vehetjük célba az egyes testrészeket. Ezen kívül tulajdonképpen a teljes játékot újraegyensúlyozzák, és ez érvényes a harcokra, a lootokra és minden megtalálható tárgyra. Meg persze az egészet átültetik az új Unity 5 motorra. Mindez PS4, Xbox One, PC, Mac és Linux platformokra várható, és már azt is tudjuk, hogy mikor: október 13-án! Ráadásul a PC-, Mac és Linux-verziók tulajdonosai ingyenesen frissíthetik fel az alapjátékot a Director's Cutra.
Nem biztos az évenkénti Need for Speed Hosszú idő után az Electronic Arts először 2014-ben nem adott ki Need for Speed-játékot, helyette inkább a sorozat megújításán dolgozott. Felmerül tehát a kérdés, hogy az új irány megtalálásával vajon számíthatunk-e évenként megjelenő részekre? Nos, erre a választ maga Peter Moore sem tudja. "Érdekes kérdés, szerintem meglátjuk, hogyan teljesít ez a mostani rész. Csak akkor van értelme az évenkénti megjelenésnek, ha elég új ötlettel tudunk előállni. Hasonló szituáción mentünk át a golfos játékunkkal is. Elvégre golfról van szó, vajon tudunk majd évenként valami újat mutatni?." Először mozgásban a Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition A Piranha Bytes kizárólag PS4-en jelenteti meg a Risen 3 felújított változatát, mégpedig augusztus 21-én. Az ígéretek szerint ez a verzió még az eredeti PC-s kiadás grafikáját is felülmúlja majd: magasabb felbontású textúrák, új poszt-effektusok, HDR-es bloom, valamint egy volumetrikus felhőrendszer várható. Tartalmi szempontból pedig az összes megjelent DLC.
Úgy tűnik, már készül a Resident Evil 2 Remake Nem véletlenül beszél mostanában egyre többet a Capcom a Resident Evil 2 felújításáról, nyilvánvalóan készül már a játék. Most éppen Yoshiaki Hirabayashi, az egyik producer tett fel egy képet, azzal a szöveggel, hogy valójában már az első rész HD-változatának elkészítése után a főnökei elé járult az első koncepciókkal.
...és végül: Mivel a hétvégén megint jön a felmelegedés és a kánikula, mindenkinek kellemes sütögetést a kertben...
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Meteoreso
2015.08.01. 10:10
Nem nagyon értem meg a Wasteland 2 íróit, nem másfél évvel a kiadás után kell egy játékot véglegesre írni, semmi késztetés nincs bennem hogy újrajátszam csak azért mert ők mostanra készültek el vele, volt rá egy előző másfél évük kiadásig. Mostanra már már a Wasteland 3 at kellene kiadni nem a kettőt véglegesíteni...
Az más kérdés hogy ha nem PC re fejlesztik , mert a Risen 3 tényleg sokkal jobban néz ki PS3 ra mint a PC s verzió volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. wishformor...
2015.08.01. 16:53
"A Call of Duty jellemzően népszerű a kompetitív játékosok között,"
ez netto hulyeseg.

btw kivancsi voltam hogy mikor akarjak majd ezzel promozi a PI-t ujra....
az utlso amiben volt kompetitv funkcio az az MW1 promod, es dedikalt szerverek. az osszes tobbi /dev/null
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95 wishf...
2015.08.01. 19:48
Promod LIVE az tényleg jó volt. Plusz akkor még volt bouncejump, CoD2-ben pedig strafe, nade, etc.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!