iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.08.03.

Dátum | 2015. 08. 03.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Szavazz a PlayStation Plus ingyenes játékaira A Sony egy nagyon ügyes megoldással viszi tovább a PlayStation Plus-előfizetőknek járó ingyenes játékok akcióját. A Vote to Play kezdeményezés keretében az előfizetők szavazhatnak arra, milyen játékok kerüljenek be az ingyenes felhozatalba a jövőben, de ha a kedvencünk lemaradt, akkor sincs nagy baj; azt nagyobb kedvezménnyel vásárolhatjuk majd meg az adott hónapban. A részletekről és az első szavazásról hamarosan tájékoztat minket a Sony. Ingyenes és fizetős tartalmakkal bővül a Rocket League Mivel a Rocket League éppen ingyenes játék lesz ebben a hónapban a PlayStation Plus-előfizetőknek, és amúgy meg Steamen rendkívül népszerű az anyag, a készítők elárulták, hogy fizetős és ingyenes tartalmakkal készülnek augusztusra. A Supersonic Fury DLC Pack két teljesen új autóval érkezik, valamint két Rocket Boosttal és öt új festéstípussal, mindössze 3,99 euróért. Ezen kívül ingyen jön például egy új pálya, az Utopia Coliseum, és több mint 70 új zászló, valamint a spectator mód. Tesztünk egyébként hamarosan érkezik!
Mégsem tesztelhetjük bétában az Anno 2205-öt Az E3-on bejelentették az Anno 2205 megjelenését, meg azt is, hogy az előrendelők részt vehetnek a zárt bétatesztben. Nos, ez utóbbi nem fog megtörténni, a BlueByte ugyanis nem tart majd ilyen tesztelést. Ehelyett az előrendelők egy más in-game bónuszt kapnak majd. A játék megjelenési dátuma pedig elvileg továbbra sem változott, tehát továbbra is november 3-án lehet rá számítani. Nagyobb felbontású textúrákat kap a Resident Evil 4 HD Tavaly jelent meg PC-re a Resident Evil 4 felújított változata, ami 1080p-t és 60fps-t is támogat, feljavított grafika mellett. Probléma azonban, hogy számos textúra és az átvezető filmek minősége még az eredeti PS2-es verziót idézi. Ezen igyekszik segíteni két rajongó, akik ténylegesen HD-felbontású textúrákat készítenek a játékhoz, és jelenleg ott tartanak, hogy a kampány kétharmada már játszható az új textúrákkal, a többi pedig hamarosan érkezik.
Több, mint 1 millióan töltötték le az Angry Birds 2-t A Rovio bejelentette, hogy egy napon belül a letöltések száma átlépte az 1 milliót, az új Angry Birds tehát legalább olyan sikeres, mint elődei. És egyelőre ennyi. Az összes Gears of War jár a Gears of War: Ultimate Edition mellé Mindjárt más a leányzó fekvése! A Microsoft ma bejelentette, hogy a Gears of War: Ultimate Edition ugyan csak az első rész felújított kampányát tartalmazza (meg egy multiplayer módot, ami némileg vegyíti az első három epizódot), de a vásárlás mellé megkapjuk az eredeti Gears of War-játékokat, ráadásul mindet. Ezek pedig ugyebár a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően lesznek majd játszhatóak Xbox One-on, illetve natívan Xbox 360-on.
12 év után megy el a World of Warcraft közösségi menedzsere Bashiok, avagy Micah Whipple egészen hosszú ideig, 12 évig dolgozott a Blizzardnál, ám most "új lehetőséget" kapott, így lelép a stúdiótól. Pályafutását rajongóként kezdte a World of Warcraft fórumain Drysc néven, majd átment a Diablo 3-hoz, majd ismét visszatért az MMORPG-hez. Bashiok nosztalgiázva emlékezett vissza a Blizzardnál eltöltött évekre, ami tulajdonképpen meghatározta a teljes felnőtt életét. Ez alatt rengeteg játékossal, podcasterrel, modkészítővel, művésszel és bloggerre találkozott és beszélgetett, és mindez nagyon komoly hatással volt a személyiségére. Európában külön spéci kiadást kap az Uncharted: The Nathan Drake Collection Aminek a neve Uncharted: The Nathan Drake Collection Special Edition, és az alap kiadáshoz képest tartalmaz egy látványosabb, fémből készült dobozt, egy 48-oldalas művészeti albumot, valamint néhány matricát.
Inkább a saját címekre koncentrálna a Microsoft Az Xbox-részleg az utóbbi időben több külsős játékba vásárolta be magát, így például a Rise of the Tomb Raider is ideiglenesen exkluzív lesz Xbox One-on. Phil Spencer, az Xbox fejese azonban elmondta, a jövőbe az lenne a cél, hogy az ilyen jellegű üzletekből kevesebb legyen, és inkább több pénzt fektessenek a ténylegesen saját, belsős fejlesztésű játékokra. "Továbbra is szeretnék erős kapcsolatot fenntartani a külsős kiadókkal, de nem tervezek komolyabban fizetni a külsős exkluzív címekért. Inkább abba szeretnék pénzt fektetni, ami a miénk. Nagyszerű, hogy a Tomb Raider szerepel az ünnepi felhozatalunkban, de a GamesComon már látható lesz, hogy a first party réteg sokat fog erősödni a közeli jövőben." - nyilatkozta Spencer. Átlépte a 2 milliót a DriveClub A Sony exkluzív autós játéka nehéz szülésen esett át. A DriveClub egy évet késett, majd hiányosan és nem működő online rendszerrel indult el, ami sok negativitást szült a sajtó és a játékosok köreiben. Azóta egyébként minden probléma megoldódott, a játék kibővült, javult és változott, így véleményem szerint jelenleg az egyik legjobb elérhető árkád autós anyag. Akárhogy is, Paul Rustchynsky elárulta, a DriveClub már túl van a 2 milliós eladáson. Igaz, hogy a játékot a megjelenése után rögtön elkezdték keményen akciózni, majd megjelent a hosszú ideig ígérgetett ingyenes verzió a PS Plus-előfizetők számára is, de Rushy szerint a 2 milliós szám még az utóbbi megjelenése előttre értendő. Lesz éneklés a Guitar Hero Live-ban Ha valaki aggódott volna, hogy a hangszerek mellett az éneklés esetleg kevesebb szerepet kap az új Guitar Heróban, azt most igyekszünk megnyugtatni: nem így van. A Guitar Hero Live-ban teljes erővel szerepelteti magát az ének!
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Konzi
2015.08.03. 22:22
Time travel ftw...még csak 3. van (:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. 5hR3kY
2015.08.04. 07:40
PlayStation Plus: Már eleve így kellett volna kezdeni az egészet PS3-on is.

DriveClub: Ha az ígéretüknek megfelelően egyszerre jött volna ki az ingyenes verzió, akkor fele ennyit sem adtak volna el.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Shinjiii Konzi
2015.08.04. 07:44
Haha tényleg, észre se vettem.

A RE4 texture-moddolók szép munkát végeznek. Szégyen, milyen fos "HD-t" adott ki a kezei közül a Capcom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. i2k010
2015.08.04. 07:52
Wazzer... csupa konzolos hír...

----

"Ez alatt rengeteg játékossal, podcasterrel, modkészítővel, művésszel és bloggerre találkozott és beszélgetett, és mindez nagyon komoly hatással volt a személyiségére."

El tudom képzelni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. FaL
2015.08.04. 08:46
"Phil Spencer, az Xbox fejese azonban elmondta, a jövőbe az lenne a cél..."

JövőbeN

Jövőbe, az max csak a Vissza a jövőbe...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii FaL
2015.08.04. 10:22
Ha már itt tartunk:

"Ez alatt rengeteg játékossal, podcasterrel, modkészítővel, művésszel és bloggerreL találkozott"

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester
2015.08.04. 15:47
Végre valahogy kinéz majd a RE4. Ráfért szerencsétlenre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!