iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.08.05.

Dátum | 2015. 08. 05.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Új kooperatív móddal bővül a StarCraft 2: Legacy of the Void A Blizzard ma bejelentette, hogy Allied Commanders néven egy új játékmódot hoz majd nekünk a valamikor (elvileg még idén) megjelenő Legacy of the Void kiegészítő. Ennek lényege, hogy a játékosok legendás Starcraft-hősöket irányítanak majd, és különböző küldetéseket kell teljesíteniük. A hősök menet közben új képességeket és fejlesztéseket kapnak, és persze úgy alakították ki őket, hogy szinergiában legyenek egymással, és így szükség legyen a csapatmunkára. A Blizzard egyelőre Jim Raynor, Kerrigan és Artanis jelenlétét erősítette meg.
Visszaesett a Disney Interactive profitja A most lezárult üzleti negyedévben 58 millió dollárral kevesebb bevételt termelt a Disney Interactive, mint tavaly ilyenkor. Ez éppen arra volt elég, hogy nagyjából nullszaldóra jöjjön ki a részleg. Az ok rendkívül egyszerű: a Disney Interactive jelenleg már tulajdonképpen kizárólag a Disney Infinity-játékokon dolgozik, minden mást (így a Star Wars-címeket is) külsős stúdiók és kiadók készítik. A Disney Infinity eladásai pedig jelentősen visszaestek az utóbbi hónapokban. Ez persze vélhetően hamarosan megváltozik, hiszen még az ünnepi szezonban megjelenik a (többek között) Star Wars-karakterekkel is megtömött Disney Infinity 3.0. Overwatch - két új pálya, egy új hős Két új pályáról rántotta le a leplet ma a Blizzard, melyek a készülő Overwatch-ban kapnak majd helyet. A pályák nevei Volskaya Industries és Numbani. Az előbbi egy hatalmas, robotokat gyártó üzem, míg az utóbbi egy város a szavanna szélén. Az új karakter pedig nem más, mint Lúció, aki a leírás szerint egy világhírú celeb, aki "zenével akarja megváltoztatni a világot".
Fejlesztői naplón a Hellblade Oké, a sokadik fejlesztői naplón, a Ninja Theory ugyanis úgy adogatja ki ezeket a videókat, mintha kötelező lenne. Ezúttal a vizuális történetmesélésről szól a dolog, ami nagyon fontos részét képezi a játéknak, a készítők szerint a környezet is egy különálló "karaktert" képez majd. A Hellblade az Unreal Engine 4-re épül, és PC-re, valamint PS4-re jelenik meg.
Lehet, hogy készül a PC-s Destiny? A Bungie elkezdett olyan munkatársakat keresni, akik rendkívül járatosak a különböző PC-s hardverekben és konfigurációkban, és alkalmasak lennének kompatibilitási tesztelésre. Ez nyilván azt jelenti, hogy a Bungie nagyon dolgozik valamin PC-re, csak éppen azt nem tudjuk, hogy mi lehet az. Mivel a stúdió korábban utalt arra, hogy nem zárható ki a Destiny PC-s változata, egyelőre nem tudunk másra gondolni, mint hogy végre elkészül ez a verzió is. Megjelent Xbox One-ra a World of Tanks Oké, valójában már a múlt hét vége óta elérhető a játék a Microsoft konzolján, de a launch trailer csak most futott be, ami alapján egész tisztességes grafikai ráncfelvarrást kapott az anyag.
Új csatatérrel bővül a Heroes of the Storm A Blizzard ma bejelentette, hogy egy új, Diablo-témájú pályával bővül a Heroes of the Storm, melynek neve Infernal Shrines. Ezen három vonalat találunk majd, továbbá megidézhetünk egy démont, aki aztán elkezd vadászni az ellenfél hőseire. A frissítéssel együtt érkezik két új hős is: Rexxar (és mackója) a Warcraftból, valamint Artanis a Starcraftból, de utóbbi csak azok számára lesz elérhető, akik előrendelik, vagy megvásárolják a StarCraft 2: Legacy of the Void kiegészítőt.
Friss képeken a Call of Duty: Black Ops 3 Meg kell hagyni, jól néz ki a játék, de persze szokás szerint valószínűleg erősen felturbózták a gyári képeket.
Souls-stílusú harcot ígér a volt BioWare-fejlesztők új játéka Négy egykori BioWare-munkatárs új független stúdiót alapított Knightmayor néven, és a divatnak megfelelően egyből a Kickstarterre is mentek tervezett játékukkal, melynek neve Mooncrest. A készítőket alapvetően a Neverwinter Nightshoz készült Twilight modul inspirálta, és leginkább egyjátékos történetre koncentráló szerepjátékot ígérnek, Souls-stílusú harcrendszerrel, és logikai-puzzle feladványokkal. A főszerepben egy Sera néven futó paladin áll, aki egy Pirotase nevű tolvajjal indul el kalandozni. A fejlesztők 400 ezer dollárt szeretnének összeszedni, ami nem is annyira sok, hiszen mostanában csak úgy röpködnek a milliós játékok a Kickstarteren. A készítők úgy igyekeznek alacsonyan tartani a költségeket, hogy a bevált Unity motort használják, grafika tekintetében inkább a stilizált stílusra mennek rá, így nem kell versenyezniük az AAA-kategóriás címekkel, továbbá számos grafikai munkára külsős szabadúszókat fognak be. Játékmenet-felvételek a Halo 5-ből A GamesComról leakadt egy kis B-roll felvétel a Halo 5-ből, egészen konkrétan az új pályán, a Fathomon vívott többjátékos mérkőzésből.
Enslaved és Dark Souls az új Humnle Bundle-ben Az aktuális Humble Bundle-t a Bandai Namco támogatja, ennek megfelelően az alap "fizess, amennyit akarsz" csomagban a Pac-Man Championship Edition DX+ All You Can Eat Edition, Platformines és DeadCore játékokat kapjuk meg. Igazán vonzó azonban, hogy ha az átlagnál többet fizetünk (jelenleg körülbelül 6 dollár), akkor megkapjuk Ridge Racer Unbounded Complete, Enslaved: Odyssey to the West Premium Edition, és az Ace Combat Assault Horizon – Enhanced Edition anyagokat, plusz még néhány érkezik később. Ha viszont 10 dollárnál többet teszünk le az asztalra, akkor a miénk lesz a Dark Souls: Prepare To Die Edition, ami egyébként önmagában 20 dollárt kóstál a Steamen.
Kommentár nélküli játékmenet a Fable Legendsből Szintén a GamesComról kaptunk két új felvételt a Fable Legendsből, és ahogy a Halo 5-nél, ezúttal is kommentár nélküli B-roll játékmenetről van szó.
Tízéves mélyponton a World of Warcraft-előfizetők száma A Blizzard legfrissebb üzleti jelentéséből kiderült, hogy a World of Warcraft jelenlegi előfizetőinek száma 5,6 millió játékos. Ez novemberben, a Warlords of Draenor kiegészítő megjelenésekor még több, mint 10 millió volt, majd márciusra visszaesett 7,1 millióra, és a csökkenés azóta is állandó volt. A Blizzard szerint a Fury of Hellfire tartalmi csomaggal sikerült megállítani egyelőre az előfizetők további elvándorlását. Ez azt jelenti, hogy a World of Warcrafttal jelenleg kevesebben játszanak, mint az alapjáték életciklusának végén, a tier 3-as tartalmak megjelenésekor. Az általános vélemények szerint a Warlords of Draenor kiegészítő tartalma túlságosan előtöltött volt, és a kezdeti lelkesedés után később nagyon kevés teendő maradt a magasabb szintű játékosoknak. Kérdés, hogy a Blizzard mennyit tud megmenteni a ma bejelentendő új expanzióval. Persze az 5,6 millió előfizető még mindig kimelkedő szám egy tízéves MMORPG-től, miközben egyébként a Diablo III is hasít. Mivel a játék a kiegészítővel együtt megjelent már Kínában is, az összeladások átlépték a 30 milliós darabszámot. Ezen kívül a Hearthstone: Heroes of Warcraft, a Heroes of the Storm és az Activision oldaláról a Destiny összesen 70 millió regisztrált játékossal rendelkezik, és eddig összesen 1,25 milliárd dolláros bevételt termeltek a megjelenésük óta.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. Shinjiii
2015.08.06. 08:10
Minimum 6 dollár, és csak akkor jár a Ridge Racer Unbounded? Az a játék olyan gány, hogy 10 centet nem adnék érte, ahogy letöltöttem anno torrenten, már ment is rá a dilit. Inkább a két legócskább NFS-del kínozzanak órákig, mint azzal 5 percig.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. i2k010
2015.08.06. 08:32
"...hogy végre elkészül ez a verzió is."

Nem. Nem kell.

------------

"A készítők úgy igyekeznek alacsonyan tartani a költségeket, hogy a bevált Unity motort használják"

Sírós szmájli.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. FaL
2015.08.06. 09:12
CoD: Ezt a falon futós marhaságot, meg egészbe véve ezt futurisztikus őrületet igazán elfelejthetnék már. Főleg egy Black Ops játékban, ami kb. az egyetlen értelmes entry volt az utóbbi évek CoD felhozatalában. Erre a fjúcsörszoldzsör hülyeségre ott az AW, miért kell a BO szériát is ebbe erőltetni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. fics
2015.08.06. 10:47
Talán ha F2P lenne a wow azt mondom játszanék vele mint pl a SWTOR. De így nem hiszem hogy vissza térek.... a grafikával is lehetni mit kezdeni nem csak az új területeken..... : : folytonos farmolások...... szeretnék játszani de már minden a raidekről szól legyél online mindég...... de van akinek ez az élete annak megéri... :
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. deltaa
2015.08.06. 10:53
Siralmas, hogy mit művelnek a CoD szériával...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. predike07 delta...
2015.08.06. 12:41
Arról nem is beszélve,hogy ezekre a képekre mindent lehet mondani csak azt nem,hogy szépen mutatnak.Ha meg azt nézem,hogy ezek tényleg feljavitott képek és élőben majd még így se fest a dolog akkor szót se többet róla
Egy újabb COD amiben már pókember is szerepet kapott.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. wishformor... delta...
2015.08.06. 15:33
Neviccelj mar, ha' mos lesz csak igazan esport meg competitive!!!11!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. BReal fics
2015.08.07. 00:45
Azt ugye tudod, hogy általában egy komolyabb magyar guild általában heti 3-szor raidel, kb 3-3 órát? Felkészülni a raidekre meg mondjuk 1-2 óra egy héten (kajához alapanyag összeszedése, rúnához repuzás Tanaan-ban).
Grafikával kapcsolatban nem tudom mit vársz. Lehet toldozgatni foldozgatni, teljesen új motort nem fog kapni. De őszintén, ilyen stílusú grafika nem illik egy fantasy világban játszódó játékhoz? A spell effecteket, árnyékokat, de még a textúrákat (legalábbis általában) pedig egyáltalán nem lehet szarnak nevezni.
És még annyit mondanék, a WoW F2P-jé vált gyakorlatilag, az aranyból vásárolható tokennek köszönhetően.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. jimday
2015.08.08. 01:20
nyomi. videokat osszecsereltek!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!