iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.08.12.

Dátum | 2015. 08. 12.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Ha szeretnél látni hét perc játékmenetet a Fallout 4-ből... ...akkor jó hírünk van, mert csak meg kell látogatnod kedvenc oldaladat, a PornHubot hozzá. Egy viszonylag rossz minőségű felvételről van szó, és nyilván a Bethesda minden egyéb helyről leszedette, de a PornHubig még az ő kezük sem ér el. Igen, készül a Resident Evil 2 Remake A Capcom Japan és a producer, Yoshiaki Hirabyashi most hivatalosan is bejelentette, amiről egyébként is tudtuk, hogy meg fog történni: zöld utat kapott a Resident Evil 2 felújítása.
Valamelyest javított a teljesítményen a Witcher 3 1.08-as patch Ahogy azt bizonyára észrevettétek, az előző, 1.07-es javítással minden platformon romlott némileg a játék framerate-je. A CD Projekt RED ezt igyekezett megjavítani az új patch-csel, és a Digital Foundry beszámolója szerint ez nagyjából sikerült is. Xbox One-on végre eltűnt a 20fps-es korlát a Crookback Bog területről, PS4-en Novigradban már nem esik le a játék 25fps környékére, és több más ponton is javult a helyzet. Számos hiba azonban továbbra is megvan, PS4-en például még mindig tudnak akadozni a nagyon sűrű jelenetek, és a textúrák is hajlamosak beugrálni. A Digital Foundry szerint ezzel a teljesítmény nagyjából visszatért az 1.05-ös patch szintjére, de összességében nem javult sokat. Az Xbox One továbbra is magasabb framerate-et tud felmutatni, de a PS4 továbbra is magasabb felbontásban fut. Ezen kívül mostantól PS4-en lehetőség van kikapcsolni egy-két utófeldolgozásos effektet, amik nem nagyon befolyásolják a grafikát (blur, motion blur) viszont növelhetik a teljesítményt. Továbbra is készül a Steven Spielberg-féle Halo-sorozat A Microsoft még két éve kezdte el nagyon nyomni a Steven Spielberg stúdiója által készített Halo-sorozatot, ám azóta nem sokat hallottunk róla. Annak idején persze a Microsoftnak nagy tervei voltak a tévés részleggel, amit azóta be is zártak, számos belső fejlesztésű sorozatot pedig eladtak külsős partnereknek - így végezte a Humans is. Azóta persze megjelent egy minisorozat Halo: Nightfall néven, ami a Halo 5-öt igyekezett némileg felvezetni, de nem volt kifejezetten jó, és akkor még finoman fogalmaztam. Most azonban az IGN úgy értesült, Spielberg stúdiója és a Microsoft továbbra is dolgozik az "igazi" sorozaton, aminek egyébként a Halo 5-tel kellene megjelennie, de a lap úgy tudja, ez már közel sem biztos. Egy év után is találni meglepetéseket a P.T. demóban Bizony. Például Lisát lehet látni egy pillanatra az első szobában. Miután a fürdőszobában megszáll és megöl minket a szellem, visszatérünk a kezdő szobába. Ha ezt követően visszafelé lépünk ki onnan, akkor egy másodpercre elcsíphetjük Lisát.
Mindenhol egyszerre jelenik majd meg a Final Fantasy XV Ezt maga Hajime Tabata, a játék vezető fejlesztője erősítette meg. A Final Fanatasy-részek eddig hagyományosan előbb kerültek piacra Japánban, úgyhogy nagy lépés lesz ez, amit Tabata is elismer: "Kicsit szégyellem bevallani, de ez lesz az első eset, hogy egy önálló, dobozos Final Fantasy-játékot egyszerre adunk majd ki a világ minden pontján. Ennek leginkább az volt az oka, hogy a cégünk nem úgy működött, hogy ez lehetséges legyen, így át kellett variálnunk a belső felépítésünket. Az egész projekttel kapcsolatban ez volt a legfontosabb". Xbox 360-as játékok is bekerülhetnek az EA Accessbe Az Xbox One-on futó előfizetős EA Access-szolgáltatás már így is figyelemreméltó értéket képvisel, az Electronic Arts azonban azt tervezi, hogy ezt hamarosan tovább növeli. A kiadó most ígéretet tett ugyanis arra, hogy megvizsgálja annak lehetőségét, hogy az Xbox One újdonsült visszafelé kompatibilitását kihasználva elérhetővé tudja-e tenni Xbox 360-as címeit az EA Access Vaulton belül, így azokhoz minden előfizető díjmentesen hozzáférhetne. Mafia 3 - az élet New Orleansban Ahogy arról már írtunk, a Mafia 3 az 1968-as New Orleansban játszódik, a város pontos mását viszont nem kapjuk meg, mert azt a készítők átalakítják kicsit a saját céljaiknak megfelelően. A korszak (a vietnámi háború után járunk, és éppen emberjogi mozgalmakat alapítanak mindenhol) remek hátteret biztosít a karaktereknek és a történetnek, és visszaköszön a korszakra jellemző rockos zene is.
Új eSport-szolgáltatással készül a Blizzard Legalábbis erre utal az a tény, hogy a stúdió levédette a Compete nevet. A leírásban megtalálható, hogy a Compete egy online szolgáltatás, ami lehetővé teszi felhasználóknak az eSport-események szervezését és promotálását, saját tornák létrehozását és menedzselését, valamint a torna előrehaladásának nyomon követését, mindenféle statisztikákkal együtt. Mivel a Blizzard már számos eSport-kompatibilis címmel rendelkezik a Hearthstone, a Heroes of the Storm, a World of Warcraft PvP és a StarCraft 2 képében, valamint hamarosan jön az Overwatch, jogos lehet a felvetés, hogy ezeket a Compete szolgáltatáson keresztül szeretné majd összefogni a stúdió. Gears of War: Ultimate Edition - így készültek a pályák Folytatódik a The Colalition által készített fejlesztői naplók sorozata, melyben részletesen magyarázzák nekünk, hogyan újították fel az eredeti Gears of Wart. Most éppen a pályák és a környezetek kerültek sorra, és tisztán látható, hogy az anyag alapos átalakításon megy keresztül.
Lelőtték a Mooncrest Kickstarter-kampányát, később fog visszatérni Az egykori BioWare-fejlesztők által alapított Knightmayor stúdió 400 ezer dollárt szeretett volna összeszedni Kickstarteren az akció-RPG stílusú Mooncrestre. A gyűjtés a múlt héten indult, de egészen mostanáig csak az összeg 11%-át sikerült megszerezni, ami a tapasztalatok alapján nagyon kevés. A csapat elismeri, hogy nagyon sok hibát vétettek a kampány felvezetése során: a projektvideó gyengén sikerült, valamint nem tudták megértetni a közönséggel a játék lényegét sem. De a legnagyobb hiba: nem készültek játékmenet-felvétellel. A következő időszakban tehát azon fognak dolgozni, hogy egy meggyőzőbb projektvideóval álljanak elő, és tudjanak mutatni valamit a játékmenetből is. Megjelent PS3-ra és PS4-re a Goat Simulator Örömhír mindenki számára, hogy kedvenc kecskénk már a Sony konzoljain is tud vidáman ugrálni. Az anyag mától elérhető ugyanis, PS3-on kétfős, PS4-en pedig négyfős helyi kooperatív móddal.
Komoly DLC-kre számíthatunk a Need for Speedben A Ghost Games producere, Marcus Nilsson elmondta, a Need for Speed esetében komolyabb és tartalmasabb DLC-kre számíthatunk, mint az autós játékoknál bevett mezei car packek. "A Need for Speednek modernnek kell maradnia, nem érződhet minden évben úgy, mint az a játék, ami idén november 3-án jelent meg. Azt akarom, hogy a játékosok el legyenek foglalva vele, és hosszú ideig megtartsák a játékot" - nyilatkozta, de ennél többet azonban nem árult el arról, hogy ezt pontosan hogyan is tervezik elérni. A meleg pedig folytatódik... ...úgyhogy a Bloodborne-ból is levonult a jónép inkább a tengerpartra.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Shinjiii
2015.08.13. 08:14
A Fallout gameplay hír óriási. Az ember találékonysága abszolút lenyűgöző.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Vazul267
2015.08.13. 08:27
Már nem érhető el a pornhubos videó, szóval sztem vegyétek le.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. jedi
2015.08.13. 13:04
Le merem fogadni, hogy a Goat simulatort fejlesztő csapat hadiszállásán, van egy szoba, ahol minimum 30 tő vadkender terem folyamatosan
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. umi92
2015.08.13. 13:04
komoly DLC-k lesznek az NFS-hez, komoly pénzekért. nem csak carpack lesz hanem hozzátesznek 2 sprintet is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. wishformor...
2015.08.13. 13:26
Mokas megnezni ezt a munkahelyrol, aztan lehet magyarazkodni DD
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. RaVer86
2015.08.13. 14:25
Még mindig görcsbe rándulok a Silent Hill P.T. -tól. Ekkora veszteséget...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. wdavid umi92
2015.08.14. 09:08
Ha komoly DLC-t terveznek, akkor minden egyes új letötlhető tartalommal új "ikonokat" tesznek bele, hozzájuk tartozó történeti szállal. Lenne még szerintem jópár hiresség az autós világban akit ki lehetne emelni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!