iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.08.13.

Dátum | 2015. 08. 13.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Dátumot kapott a The Flock Emlékeztek még arra a játékra, ami véglegesen lelövi magát, ha bizonyos mennyiségű játékos meghalt benne? Nos, most megtudtuk, hogy a végleges játékban 215 358 979 lény kap helyet, amelyek száma minden egyes halállal csökken nyilván. Ha pedig eléri a nullát, akkor a The Flockot többé nem lehet letölteni, akiknek pedig már megvan, azok egy eposzi végjátékot élhetnek át. Hogy mikor? A hivatalos megjelenési dátum augusztus 21.
Havi 20 millió dollárt hoz a Hearthstone A Superdata pénzügyi elemzőcég szerint a Blizzard népszerű kártyajátéka havi 20 millió dollárt hoz be - PC-ről és mobilról összesen. Persze ez nem pontos adat, a Superdata is rámutatott arra, hogy az adatokat olyan bankoktól gyűjtik be, akik az elemzőcég szoftverével kompatibilis algoritmusokat működtetnek, majd ebből általánosítanak. Ebből kiderül egyébként, hogy a játék által termelt profit nagyjából egyenlően oszlik meg a PC és a mobil között. Mafia 3 - üdvözöl a család Még egy nap sem telt el, máris új fejlesztői naplót kaptunk a Mafia 3-ból. Ezúttal a központban a főszereplő áll, és az ő motivációi. Lincoln a vietnámi háborúból tér vissza, mikor rájön, hogy a nevelőszüleit megölte az olasz maffia. Mivel előtte egész életében árva volt, ez annyira nem esik jól neki, és innen indul el bosszúhadjáratára.
Miért nincs kampány a Star Wars: Battlefrontban? Nos, az Electronic Arts operatív igazgatója, Peter Moore szerint egész egyszerűen azért, mert a kutya nem akarna játszani azzal. Ezt nem csak úgy előhúzta a hátsójából, hanem komoly kutatásokat végeztek, plusz megnézték az adatokat a saját játékaikból, például a Battlefieldből. Az adatok pedig azt mutatták, hogy egy ilyen jellegű játéknál egyszerűen a többség számára érdektelen az egyjátékos kampány. Moore kicsit témát váltva a Star Wars: The Old Republic kapcsán hozott fel egy példát: "Emlékszem, hogy amikor elkezdtük a játék fejlesztését, akkor egyértelműen előfizetéses modellt akartunk alkalmazni, akkor ugyanis az volt a menő. Mire megjelent a játék, ez teljesen lecsengett, és át kellett alakítanunk az egész játékot free-to-play modellre" - mondta Moore, utalva arra, hogy a tapasztalatok és a játékosoktól begyűjtött adatok alapján számos dologra tudnak következtetni. Kingdom Come: Deliverance - így lesznek valódiak a kardpárbajok Az egyelőre remekül kinéző Kingdom Come: Deliverance célja mindig is az volt, hogy a lehető legvalódibb kardpárbajokat hozza el nekünk. Éppen ezért belső nézetből fogunk vívni, és kizárólag olyan fegyvereket használhatunk, melyek a valóságban is léteztek - és ezek fizikáját is igyekeztek a lehető legjobban megvalósítani.
Jön a Tales from the Borderlands negyedik része A Telltalte elárulta, hogy augusztus 18-án, azaz kevesebb mint egy hét múlva jön a Tales from the Borderlands negyedik epizódja, ami az Espace Plan Bravo névre hallgat. Ezt követően már csak egy rész van hátra, és zárul az első évad. Elérhető a Pro Evolution Soccer 2016 demója A mai naptól kezdve letölthető a PES 2016 demója PS4-re és Xbox One-ra, míg a végleges játék szeptember 18-án jelenik meg. Új Warhammer-játék érkezik... ...csak éppen mobilokra. Ez nem más, mint a Warhammer 40,000: Freeblade, ami egy képernyőtapogatós-lövöldözős anyag, amiben egy Imperial Knightot, azaz egy erősen felpáncélozott lépegetőt irányítunk. A játék megjelenésére ősszel számíthatunk mindenféle mobilra és tabletre.
Megjelent Androidra a Fallout Shelter Az utóbbi hetekben iOS-en sikert sikerre halmozó mobilos Fallout-játék végre megjelent a mai napon Androidra is. A mérete mindössze 141 MB, de ennyi is elég neki, hogy komoly függőséget váltson ki a játékosaiban. De Fallout, úgyhogy nem álljátok majd meg, hogy rávetődjetek. Jó ötlet lenne felújítani a régi Witcher-játékokat... ...de ez nem fog megtörténni. Mondta el Marcin Momot egy rajongó kérdésére válaszolva. Mormot szerint az ötlet ugyan remek, de a jelenlegi helyzet szerint nem valószínű, hogy valaha is megvalósul, hogy a The Witcher első két részét áthozzák majd felújítva az új platformokra. Magányos lett az NHL 16 borítóképe Az EA Sports úgy döntött, hogy leveszi a Chicago Blackhawks játékosát, Patrick Kane-t az NHL 16 borítójáról, miután a sportoló ellen nemi erőszak vádjával indul eljárás. Kane lett volna egyébként a játék marketingjének középpontja is, számos publikus megjelenéssel, de nyilván ezek után már itt sem szerepelhet majd. A végleges borítón tehát marad egyedül a Blackhawks kapitánya, Jonathan Toews.
Ilyen cukiságot kapnak a BlizzCon látogatói Mindenki, aki vásárol jegyet a Blizzard saját fesztiváljára, egy rendkívüli cuki murloc-Illidan állatkával lesz gazdagabb:
Mára pedig már tényleg kifőtt a maradék agyunk a helyéről... ...úgyhogy rendkívüli módon vonzóvá vált számunkra az iraki játékipar sikercíme:
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

16. kadarivi
2015.08.13. 23:10
Értem, hogy meleg van, de azért a poénoknál a minőség legyen fontosabb a mennyiségnél. Több éves mémeket kár előhúzni csak azért, hogy legyen valami vicces is a napi cikk végén.

Ha van valami friss, tényleg vicces cucc, az persze jöhet egész évben időjárástól függetlenül
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. denielstei...
2015.08.13. 23:53
Miért nincs kampány a Star Wars: Battlefrontban?

Tehát röviden annyi, hogy egy felhő-magasságban, kényelmes bőrfotelban ülő EA fejes elvégeztetett kutatásokat amik alapján hogy-hogy nem senkit nem érdekelt eddigi hasonló címeikben a végletekig felhigított, lerövidített, undorítóan rasszista és rém közömbös/unalmas kampánynak nevezett odaragasztott kis csökevény. Nos feltenném a kérdést, hogy akkor hibáztatható-e a játékos ha nem töltött vele annyit, mint a multival?

amikor elkezdtük a játék fejlesztését, akkor egyértelműen előfizetéses modellt akartunk alkalmazni, akkor ugyanis az volt a menő

Az EA analógia az unokáikkal lépést tartani akaró sztereotip nagyszülőkkel:

"Fúú, most ez az előfizetős a menő...várjál Rózsikám, már a frí-tu-pléj a menő"

Csak sajnos kutyából nem lesz szalonna.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. noPublicFG kadar...
2015.08.14. 00:01
Nekem új.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. tomchee noPub...
2015.08.14. 01:34
nekemis
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Kerub88 denie...
2015.08.14. 01:36
Lehet hogy az EA 99%ban csak körit de ez egyszer igazuk van.
A single kampány legyártása rettenetes drága és a vásárlók kevesebb mint 10%-a játsza csak végig (jó esetben). Az hogy ma még egyáltalán készül single kampny az egyértelműen multi orientált játékokhoz, az a játékosok még ki nem kopott berooögződésének köszönhető. De a statisztikák mutatják hogy ez nem egy valós igény.
És ez igaz minden nagy multis címre nem csak a végletekig felhigított, közömbös/unalmas etc EA játékokra.

Szerintem mindenki jobban jár ha azt az energiát a multi csiszolásába fektetik.

@kadarivi
A káp nekm is új volt. F@szért van az hogy valaki mindig belköt ilyen kib@szott apróságokba. Nincsen jobb dolgod?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. otherl Kerub...
2015.08.14. 02:13
Tegyünk azért hozzá, hogy ezekben a játékokban hírhedten pocsék single kampányok voltak. Én azon a 10%-on csodálkozom.
Szóval ez megint csak BS az EA részéről. Mondják azt, hogy már nincs kreatív designer csapatuk, hogy össze tudjanak rakni valami értékelhetőt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Asagrim noPub...
2015.08.14. 07:53
Nekem is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. magerg
2015.08.14. 08:57
Ha ezt tényleg így megcsinálják a Kingdom Come-ban, akkor az atomjó lesz.
Kiváncsi vagyok mit kezdenek a HP/sérülésrendszerrel, lesz-e valami tényleges hatása a karakterre (pl. lassabb mozgás, vöröslátás, stb.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. m76
2015.08.14. 09:35
Nekem nem kell kampány multi játékba, hiszen multi játék sem kell, single játék kell.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Shinjiii kadar...
2015.08.14. 09:49
Nekem bejönnek az agysorvasztó, régi poénok is. És külön öröm, hogy a kedvünkért minden napra van egy facepalm szintű vicc.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. predike07
2015.08.14. 10:15
Vajon miért nem játsszák a multira kiélezett játékok single részét??Mert egy nulla tartalommal rendelkező semmi az egész.Nem is baj ez a hozzáállás mert így legalább sok letöltést megspórolnak.
(A képet én se ismertem )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. gombabacsi
2015.08.14. 11:18
remélem a filmek esetén nem találják ki valami trükkös módon, hogy ott se legyen kampány mód, csak valami multi!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. gibdj
2015.08.14. 11:20
Meg ugye ha kihagyják a Single részét, akkor lehet marketingelni, hogy minden energiájukat a multiba fektetik. Ha ez a cél, akkor nagyon penge multinak kellene lennie, ha meg átlagos lesz, akkor csak spórolni akartak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. srobi
2015.08.14. 16:16
SW:
Magyarul megmondva veszel egy teljes árú játékot amiben csak multi van, valószínűleg tele buggal és mikrotranzakciókkal. De amíg így is százezrek nyomnak a preorder gombra ez nem fog változni.
Kindom come:
Realisztikus harcról beszélnek. Normál esetben 1 csapással levágnád az ellenfél karját vagy lábát és már nyernél is. Ez visszafelé is igaz lenne, csak hamar megunná a nép.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kiskoller srobi
2015.08.14. 22:51
Kardoztál már? Azon emberek beszámolói szerint, akik tényleg harcoltak történelmileg hiteles európiai karddal, nem olyan egyszerű levágni valaki végtagját.


Egy kezdőnek olyan rossz a technikája, hogy még eret vágni sem tud karddal, mert annyira pontosnak kell lennie a vágásnak. Például a kard pengéjének pont egy síkban kell lennie a vágással. E nélkül nem lesz meg az elegendő nyomás. De még azzal sem vágsz, ahhoz még a kard hosszának irányában is kell mozgást végezned, így alakul ki a tényleges vágás.

Mindebben ha pici hibát vétesz még egy meztelen embernek se fogod a végtagjait lecsapkodni, sőt, még komoly sebet se ejtesz.

No és megfelelő ruházat rengeteget véd. Már egy vastagabb bőr ruha képes elég jól védeni a vágásoktól, egy chainmail (páncéling?) meg főleg.

A teljes vértezetről ne is beszéljünk... Maradjunk annyiban, hogy egy tanult középkori lovag inkább kezd el téged a pomellel (kardgomb? A kard tompa vége) püfölni, vagy a vért résein szurkálni, mint vágni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Asagrim kisko...
2015.08.14. 23:14
láncing, többi stimmel
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!