iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.08.19.

Dátum | 2015. 08. 19.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Ilyen a Star Wars: Twilight of the Republic a Disney Infinity 3.0-ban Mire lehet számítani? Nos, a fiatalok kedvencére, vagyis az új trilógia történetére. Karakterek tekintetében Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, Obi-Wan Kenobi, Yoda és Darth Maul képviselteti magát. Később aztán jön majd a Rise Against the Empire csomag is, ahol már a Birodalom ellen harcolhatunk Luke Skywalker, Leia hercegnő, Han Solo, Chewbacca, és Darth Vader bevetésével (oké, utóbbi vélhetően nem fog a Birodalom ellen küzdeni). Aztán érkezik később a Star Wars: The Force Awakens csomag, ami természetesen a most készülő új filmet fedi le, de erről bővebben egyelőre nem beszélt a Disney.
Nosztalgiával támad a Metal Gear Solid 5 új trailere Japánul van, szóval nem nagyon értjük, mire akad kilyukadni, de mivel a korábbi játékokból találunk bevágva jeleneteket, feltételezzük, hogy a nosztalgiára akar építeni. Kojima távozásával lezárul egy korszak, az biztos.
Ismét decemberben lesz a The Game Awards A tavaly elindított, és elég sikeressé vált műsort idén is megrendezik. A The Game Awards 2015 a tavalyihoz hasonlóan decemberben lesz. Idáig tart a jó hír, a rossz hír, hogy egyelőre nem tudjuk pontosan, mikor tartják. Ezúttal egy sima előzetest kapott az Until Dawn Ha az élőszereplős interaktív előzetes túl sok lett volna az idegrendszerednek, akkor örömhírünk van: most egy teljesen mezei bemutatót kaptunk a játékból, ami augusztus 28-án meg is jelenik.
Xbox One-ra is megjelenik a Frozen Free Fall: Snowball Fight De erről csak azért írunk, mert hátha kislányok is olvasnak minket. A játék ugyanis már létezik iOS-en, ahol eszméletlenül népszerű, mint nagyjából minden más is, amin rajta van a Frozen neve. A tapasztalatok szerint egy idő után mindenképp szükségünk lesz a mikrotranzakciókra, szóval valószínűleg nem lesz a kedvencünk, bár kérdés, hogy ezek a dolgok az Xbox One-os verzióban is benne maradnak-e, vagy ott az egyébként ingyenes játékot eleve pénzért árulják majd.
Valaki jött a Diablo III-ból a Heroes of the Stormba Ugyan többször is végigjátszottam a Diablo III-at, de őszintén szólva fogalmam sincs, hogy ki az a Kharazim. Akárhogy is, az új frissítéssel ő került be a Heroes of the Stormba.
Így működött a grafika a '80-as években Ha valaha csodálkoztál azon, hogy miként tudtak a '80-as években a hardverhez viszonyítva remek grafikát készíteni, akkor a lenti videó ezt tökéletesen elmagyarázza. Fantasztikus trükköket kellett bevetniük a fejlesztőknek, hogy a közel semmi memóriából ki tudják hozni azt, amit megálmodtak.
Megérkezett mobilra a Final Fantasy VII Bizonyos régiókban már most elérhető iOS-re a Final Fantasy VII, de holnapig elvileg mindenhol megjelenik majd. A Square Enix tulajdonképpen a PC-s verziót portolta át, komolyabb változtatásokat nem végeztek, már az irányítás átszabásán kívül. Úgy tűnik, elég komoly hardver kell hozzá, a kiadó ugyanis legalább iPhone 5S-t, vagy harmadik generációs iPad-et ajánl a futtatásához. És szükség lesz 4GB tárhelyre is a letöltéséhez, bár maga a játék csak 2GB-ot foglal. Megjelent a Zombi Az eredetileg ZombiU néven Wii U-exkluzív címként kiadott játék most már megvásárolható PS4-re, Xbox One-ra és PC-re. A zombi apokalipszist Londonban élhetjük át, a túléléshez pedig mindent be kell vetnünk.
Need for Speed - az első 17 autó A Ghost Games felfedte az első adag autót a november 3-án megjelenő játékból. Lássuk: BMW M3 E46 BMW M3 E30 BMW M4 Ford Mustang GT Ford Mustang 1965 Honda S2000 Lamborghini Huracan Lamborghini Diablo SV Mazda RX7 Spirit R Mitsubishi Evo MR Nissan 180sx Type-X Nissan Silvia Spec-R Nissan Skyline GTR 1971 Porsche 911 GT3 RS Porsche 911 Carrera RSR Subaru BRZ Premium Toyota Supra SZ-R Meanwhile in Japan...
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Bzsolt
2015.08.20. 15:04
Mi ez a hirtelen jött HoTS mánia? új hős érkezik, és ez már hírérték? LoL vagy Dota hősökről meg semmi? Mi ez a kivételezés? Ráadásul ilyen semmitmondó nulla hős is bekerül a hírfolyamba, egy kidolgozottabb lol hero meg nem. A múltkor is már egy két hónapja futó HoTS promót sikerült berakni a friss hírek közé...

A MarioKart-on nagyot nevettem

A gyerek StarWars-t meg nem kellene annyira erőltetni, HanaMontana és Violetta sokkal érdekesebbek a mai fiataloknak Egy "Violetta: daloljunk együtt" játékkal sokkal nagyobbat kaszálhatnának.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!