iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.08.25.

Dátum | 2015. 08. 25.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

Kijött a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain utolsó trailere Szeptember elsején debütál PC mellett Xbox One-on, Xbox 360-on, valamint PS4-en és PS3-on a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Az új videó különlegessége, hogy hacsak nem minden idők leglátványosabb médiahackjével van dolgunk, akkor a széria utolsó olyan kedvcsinálója, amit a sorozat atyja, a konzolpiacról lassan de biztosan kihátráló Konamival szakító Hideo Kojima készített el.
Itt a SOMA gépigénye Megérkezett Penumbra és az Amnesia szériával sokak tetszését elnyerő Frictional Games legújabb, a tervek szerint szeptember huszonkettedikén megjelenő játékának, A SOMA-nak a gépigénye. A nem egészen egy hónap múlva érkező, egy víz alatti kutatóközpontban játszódó túlélőhorror futtatásához a jelek szerint nem lesz szükségünk erőműre. Minimum gépigény: Operációs rendszer: Windows 7 64-bit CPU: 2.0 GHz Intel Core i3 vagy AMD A6 RAM: 4GB Videókártya: Nvidia GeForce GTX 460M, vagy AMD Radeon HD 5770 (1GB RAM) HDD: 25GB Ajánlott gépigény: Operációs rendszer: Windows 7 64-bit CPU: 2.9 GHz Intel Core i5 vagy AMD FX RAM: 8GB Videókártya: Nvidia GeForce GTX 480M, vagy AMD Radeon HD 8770 (2GB RAM) HDD: 25GB A bejelentéshez egy video is társul, amiben a kalandjaink során hallható hátborzongató melódiákért felelős Mikko Tarmia mutatja be, hogy miképpen is rögzítette a vérfagyasztó muzsikákat.
Launch traileren az Until Dawn Itt az Until Dawn launch trailere. A heti játékmegjelenésekben is kiemelt, interaktív kalandjáték-túlélőhorror hibridben nyolc tinédzsert kell megmentenünk attól, hogy egy elmebeteg sorozatgyilkos áldozataivá váljanak. Azt azonban érdemes lesz észben tartanunk, hogy minden egyes döntés kihatással lesz arra, hogy ki is éli majd meg a reggelt, így nem árt majd kétszer is megfontolnunk, hogy mit teszünk majd, mert ha hibák sorát fogjuk elkövetni, akkor az összes fiatal szörnyű véget ér majd.
Tömegmészárlásra készültek volna a Pokémon világbajnokságon? A bostoni rendőrségnek jó oka van azt feltételezni, hogy munkatársaiknak sikerült megakadályozniuk egy gondosan kitervelt tömegmészárlást. A 27 éves James Stumbo ugyanis azzal fenyegetőzött, hogy a Columbine városában lezajlott és a 2013-as bostoni maratonon történt terrortámadáshoz hasonló vérfürdőt rendez majd a 18 éves Kevin Nortonnal együtt a Pokémon világbajnokságon. Szerencsére a rendőrség komolyan vette a tervezett gyilkosságokról a Facebookon beszélő férfit, valamint a különféle chatszobákban fenyegetőző társát, és a terrorelhárítókkal közösen megelőző csapást mértek a két férfira, akiket a verseny helyszínéhez közeli hotelben kaptak el. Hogy nem csupán üres fenyegetőzésről lehetett szó, azt jól mutatja, hogy Stumbo kocsijában egy AR–15-ös puskát, egy 12-es kaliberű, Remington márkájú sörétes puskát, valamint rengeteg, a fegyverekbe illő lőszert találtak.
Hogy az amúgy profi Pokémon-játékosként ismert gyanúsítottak valóban arra készültek-e, hogy minél több emberrel végezzenek a versenyen, nem tudni, de tény, hogy igencsak komoly tűzerővel érkeztek a világbajnokságra. Így teljesen érthető, hogy a bíróság nem engedte meg nekik, hogy óvadék ellenében szabadulhassanak. Lehet még fokozni a GTA V grafikáját? Lehet! Bár a GTA ötödik része az egyik legszebben kinéző PC-s játék, a megjelenése óta számos modder dolgozik azon, hogy tovább tökéletesítse az amúgy kiváló látványvilágot. Martin Bergman is azt a célt tűzte ki maga elé, hogy radikálisan feljavítja a grafikát, és bár Toddyhancernek keresztelt alkalmazása még a saját bevallása szerint is messze van attól, hogy kész legyen, el kell ismerni, hogy valóban szemet gyönyörködtető a végeredmény.
Így néznének ki Geralt kardjai a valóságban Az AWE me Youtube-csatorna népszerű műsorában, a Man at Arms: Reforged-ban a különféle filmekben és videojátékokban látott fegyverek életű és akár éles helyzetben is használható másait készítik el. A csapat ezúttal a hatalmas sikert arató The Witcher 3: Wild Hunt-ban látott ezüst és acél Serpentine-kardokat készítette el.
Nem lustálkodnak a Skywind készítői Ismét hallatott magáról a Skywind csapata. A Morrowindet a Skyrim grafikai szintjére feljavító modnak ugyan nincs még konkrét megjelenési dátuma, de a fejlesztők szerencsére ha nem is túl gyakran, de többé-kevésbé rendszeresen mutatják meg a világnak, hogy mire is lesz képes a még a nagyközönséggel meg nem osztott program. A felvétel alapján alig fogunk ráismerni az egyes helyszínekre, olyan mértékű lesz a változás.
Így fest a Dishonored: Definitive Edition A Dishonored az előző konzolgeneráció egyik leghangulatosabb lopakodós akciójátéka volt. Augusztus 28-tól kezdve azonban végre a PS4 és Xbox One tulajok is kedvükre játszhatnak majd a felújított grafikájú portokkal, amik az összes DLC-t is tartalmazni fogják.
15 percig mozog a Dying Light: The Following A cím önmagáért beszél. A Techland jóvoltából negyed órán keresztül nézhetjük, hogy miképpen is fest majd a Dying Light számos újdonságot hozó, történet orientált DLC-je, amiben egy titokzatos kultusz játssza majd a főszerepet.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. srobi
2015.08.25. 22:38
A fegyverek csak önvédelemre kellettek, biztos nagyon rossz arra a közbiztonság.
Kár, hogy PC-re nagyon lassan készül pokemon játék
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. noPublicFG
2015.08.26. 01:59
A "Man at Arms: Reforged" nagyon sok részét láttam már, és minden alkalommal elképedek, milyen szép munkát végeznek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!