iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.09.09.

Dátum | 2015. 09. 09.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A Hitman rendezője készíti a Just Cause-filmet A Hitman és az új Hitman: Codename 47 rendezője készít filmet a Just Cause-ból. Ez nem éppen a legjobb hír, tekintve, hogy mindkét Hitman-film, de főleg az utolsó egészen borzalmasra sikerült. Mindenesetre Adrian Askarieh még 2009-ben vásárolta meg a Just Cause megfilmesítésének jogait, és az úriember most elmondta, hogy a film története a játék harmadik részét veszi majd alapul. Ingyenes frissítést kap a Hatred A Destructive Creations bejelentette, hogy holnap ingyenes frissítést kap a Hatred. Ez magával hoz majd három új pályát a Survival módhoz, három karaktert, egy új rangsorolási rendszert, leaderboardokat és friss achievementeket. Ezen kívül bekerülnek a beépített csalások is (például a God mode), egy új történeti szelet, valamint a még nehezebb, Insane névre keresztelt nehézségi fokozat.
Lesz szezonbérlet a Fallout 4-hez A Bethesda ugyan korábban arról beszélt, hogy a DLC-ken még egyáltalán nem gondolkoznak (hiszen először az alapjátéknak kell jónak lennie), ám ennek ellenére azt már most bejelentették, hogy szezonbérlet azért mindenképpen jön a Fallout 4-hez. A bérlet 30 dollárba került majd, az első DLC pedig a jövő év elején érkezik. A stúdió elmondta, a korábbi, Oblivion, Fallout 3 és Skyrim esetében megszerzett tapasztalatai alapján egyértelműen ki tudja jelenteni már előre, hogy legalább 40 dollárnyi értéket képviselnek majd a DLC-k, ezek mellett azonban rendszeres ingyenes frissítések is érkeznek. A stúdió megerősítette továbbá, hogy a Creation Kit szintén a jövő év elején fog megjelenni, így a modkészítők örülhetnek. Ráadásul duplán, ugyanis most már hivatalos, hogy nem csak PC-n és Xbox One-on lesznek futtathatók a modok, de PS4-en is. Rexxar - a Heroes of the Storm következő hőse Tankol és még egy medvéje is van. Rexxar már a Warcraftban is kemény volt, nekem személy szerint az egyik kedvenc hősöm, így nagyon várom már, hogy a Heroes of the Stormban is kipróbálható legyen. Kaptunk is róla két új videót, hogy alaposabban megismerjük.
Nincs elég hely a régi konzolodon a Destiny kiegészítőjére? Ez bizony egy valós probléma lehet. A The Taken King ugyanis PS3-on 20GB-ot, Xbox 360-on pedig 10GB-ot nyom (míg a két új konzolon egyaránt 18GB-ot igényel). Nyilván Xbox One-on és PS4-en nem lesz különösebb probléma telepíteni, számos előző generációs gép azonban még kicsi háttértárral rendelkezik - főleg a korai modellek, vagy a későbbi, olcsósított változatok. Éppen ezért néhány játékos kénytelen lenne kimaradni a kiegészítőből, ha az Activision nem talált volna ki egy megoldást. Mi a megoldás? Nos, egy 32GB-os pendrive! Ezt a kiadó küldi ki annak, aki bizonyítja, hogy kicsi a tárhelye a konzolján, és egyébként aktív Destiny-felhasználó. Elég csak kapcsolatba lépni az Activisonnel. A probléma pusztán annyi, hogy a Destiny kiegészítőjének fájljait továbbra is a merevlemezre kell telepíteni, így tulajdonképpen azt tudjuk csinálni, hogy más játékokat vagy fájlokat másolunk át a pendrive-ra. Mindjárt itt van a Tearaway Unfolded Szeptember 11-én jelenik meg PS4-re a Tearaway "második része", így az eredetileg PS Vitán indult sorozatot végre egy szélesebb réteg is kipróbálhatja. Ennek örömére kaptunk is egy előzetest a megjelenés mellé.
Tarolt az Until Dawn a YouTube-on A YouTube felfedte, melyek voltak a legnépszerűbb játékok az elmúlt hónapban a videós szolgáltatáson. Nem meglepő módon az Until Dawn állhatott fel a dobogó tetejére: a filmszerű játékot vélhetően rengetegen eleve csak YouTube-on nézték végig, sokan pedig egy saját végigjátszás után is valószínűleg kíváncsiak voltak a különböző befejezésekre, vagy egy-egy eltérő döntés utáni eredményre. A teljes 10-es lista így néz ki: 1. Until Dawn 2. Call of Duty: Black Ops 3 3. Madden NFL 16 4. Pac-Man 256 5. Superhot 6. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain 7. Super Mario Maker 8. Gears of War 9. H1Z1 10. World of Warcraft Megjelent a Warhammer 40,000: Regicide Miről van szó? Nos, képzeljük el a Warhammer 40,000 világát kombinálva a sakkal. Igen, tulajdonképpen egy brutális sakkról beszélünk, kampánnyal, frakciókkal és mindenféle extrával. Ez pedig most már elérhető Steamen.
Milyen lesz a Pillars of Eternity 2? Nos, azt még az Obsidian sem tudja pontosan, ugyanis jelenleg túlságosan el vannak foglalva a srácok a kiegészítőkkel. Azt viszont Josh Sawyer el tudta mondani, hogy mindenképpen a világ egy másik részére szeretnék elvinni a játékosokat, és megmutatni más, érdekes területeket is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Shadowguar...
2015.09.10. 08:30
"Hát voltaképpen még meg sem jelent a játékunk és még nem gondolkoztunk DLC-ken, de az első már jövő év elején érkezik... De ez nem jelenti ám, hogy összecsapott, mert valójában a teljes játékból lesz kivágva "

Én meg akkor szokás szerint megvárom szépen a GOTY/Ultimate/fene-tudja-milyen kiadást az összes DLC-vel, két év múlva, ha mód van rá, akkor akciósan. Pedig szeretem a Fallout-ot és simán megjelenés napi vétel lenne, de így inkább várok... Megint
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. BReal
2015.09.10. 09:13
Nem gondolkoznak ezen. Mekkora ki**szott álszent duma. Mivel a nagy játékoknál 99%-ban mindenki ezt csinálja, esélyes volt, hogy itt is lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. 5hR3kY
2015.09.10. 09:47
Vajon az Activision elfogadja azt bizonyítéknak a kicsi konzolos tárhellyel kapcsolatban hogy nincs is konzolom? Nem lenne rossz egy ingyen pendrive.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hazazs
2015.09.10. 10:27
a just cause 3-at inkább michael bay-nek kellene rendeznie
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!