iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.09.11.

Dátum | 2015. 09. 11.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Jó lesz az Assassin’s Creed: Syndicate zenéje Ezt honnan tudjuk? Onnan, hogy nem más komponálja, mint a Journey zeneszerzője, Austin Wintory. Ő készítette a muzsikát a The Order: 1886-hoz is, ami szintén remek volt.
Igen, lehetsz szakállas nő a Rock Band 4-ben A Harmonix szerint a rajongók azt kérték tőlük, hogy részletesebben lehessen testreszabni karaktereinket a Rock Band 4-ben, és hogy a különböző kozmetikai dolgok ne legyen behatárolva az egyik nemre vagy a másikra. Éppen ezért a "hajstílusok, az arcszőrzet és a ruházatok elérhetőek lesznek a feminin és a maszkulin testtípusú karaktereken egyaránt" - úgy látszik, már azt sem illik leírni, hogy nő vagy férfi. Innentől kezdve nekem személy szerint az a lesz a célom, hogy a The Order: 1886 szereplőit megszégyenítő bajuszt helyezzek el majd a női karakteremen. Élőszereplős előzetest kapott a Destiny: The Taken King A The Taken King egy nagyon fontos állomás a Destiny életében, ezzel ugyanis hivatalosan is elkezdődik a játék "második éve", számos változtatással. Ennek megfelelően a Bungie egy nagyon ütős élőszereplős előzetest is készített, amit a TRON: Legacy rendezője, Joseph Kosinski hozott tető alá, és a Led Zeppelin zenéje szól alatta. A The Taken King kiegészítő szeptember 15-én jelenik meg.
A hétvégén ingyenes az XCOM: Enemy Unknown A 2K bejelentette, hogy a Steamen a hétvégén ingyenesen játszható az XCOM: Enemy Unknown, ha pedig megtetszett, akkor kedvezményesen meg is lehet vásárolni. Mind az Enemy Unknown, mind az Enemy Within, mind pedig az összes DLC most 75%-os kedvezménnyel vihető el. Ezzel párhuzamosan pedig már elő lehet rendelni az XCOM 2-t. Fable Legends - bemutatkoznak Albion hősei Oké, legalábbis az egyik, akinek a neve Flair. Ez ugyanis egy új videosorozat kezdete, ami igyekszik bemutatni a játékban található karaktereket.
Még ebben a hónapban megjelenik a Final Fantasy V PC-re Meglepetés a Square Enixtől: szeptember 24-én a Steamen keresztül megjelenik PC-re a Final Fantasy V, és már elő is lehet rendelni. A port elkészítéséhez visszatért a veterán karaktergrafikus, Kazuko Shibuya, hogy a Gameboy Advance készült változat karaktereit feltupírozza PC-re. Fejlesztettek az irányításon is, és a harcrendszer is megváltozott némileg, hogy pörgősebb legyen az anyag (bekerült az active-time battle). A job és ability rendszerek lehetőséget adnak arra, hogy a négy hősünket 26 egyedi módon szabjuk testre, és készült egy új opcionális főellenség is, akit nem más rajzolt, mint Tetsuya Nomura nagymester.
PvP multiplayer játékok az aktuális Humble Bundle-ben Az eheti Humble Bundle ráment az online PvP játékokra, így nagyon klassz kis címeket szerezhetünk meg, szokás szerint nagyon olcsón. A Super Slam Showdown csomagban első körben (fizess amennyit akarsz) a Phantom Breaker: Battle Grounds, a Stardust Vanguards és a No Time to Explain Remastered lehet miénk, de ha az átlagnál többet rakunk le az asztalra (ez jelenleg 2,68 dollár), akkor máris hozzácsapják a Divekick és a Robot Roller-Derby Disco Dodgeball játékokat. Amennyiben 7 dollárnál többet fizetnénk, megkapjuk a Sportsfriendset. Elindult a Blood Bowl 2 bétája Aki előrendelte Steamen a játékot, a mai naptól kezdve már tolhatja a Blood Bowl 2 bétáját. A teszt során kipróbálható mind a multiplayer, mind pedig az MI elleni játék, valamint választható a fajok közül az emberek, az orkok, a skavenek és a törpök. Később persze a megjelenéshez közelítve bővül majd a választék.
És végül... Bemutatkozik Master Chef:
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Manyci
2015.09.11. 22:43
Jó az AC zenéje, de csak nekem tűnik úgy, hogy nem igazán illik ehhez a játékhoz? Mondjuk egy Trine-hoz vagy egy Barbie filmhez elmenne, na de itt egy embereket gyilkolászó orgyilkosról szól a történet, nem egy gombákat gyűjtögető kislányról...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mikej95 Manyc...
2015.09.12. 00:44
Most mondanám, hogy az adott korszak zenei stílusához illik, de az ACIII betétdala is egy hegedű+vokál kombó volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Meteoreso
2015.09.12. 17:41
Jó ez a blood bowl csak ne utálnám annyira az amerikai focit, rendes fociba is megcsinálhatnák ezt, lehet nem csak amcsik vennék meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!