iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.09.29.

Dátum | 2015. 09. 29.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Szellemi örököst kap az MDK és a Giants: Citizen Kabuto A legendás Shiny által fejlestett MDK, és a Shiny egykori alkalmazottaiból alakult Planet Moon Studios által készített Giants: Citizen Kabuto úgy tűnik, hogy szellemi örököst kap. Ez pedig nem más lesz, mint a First Wonder, amit Nick Bruty, a Shiny egykori alapítója készít. Az alapvetés nem más, mint hogy a mindenféle sci-fi felszerelést használó cargonautsok akcióba lépnek a szörny Monstro ellen. Az egyjátékos kampány a kettőjük között váltogat majd, míg a multiplayerben aszimetrikus módon küzdhetünk meg egymással - némileg hasonló módon, mint az Evolve-ban. A fejlesztők 500 ezer dollárt szeretnének összegyűjteni, ám a jelenlegi tempó alapján ez nem lesz egyszerű, úgyhogy segítsetek ti is. A Twitch főnöke a Blizzard főnöke ellen tolta a Hearthstone-t A Twitch a története során először tartotta meg a maga kis rendezvényét. Ezen előfordult mindenféle dolog, de a legérdekesebb, hogy a Blizzard vezérigazgatója, Mike Morhaime, és a Twitch vezérigazgatója, Emmett Shear játszott egymás ellen némi Hearthstone-t. És ugyan mindenki azt várná, hogy a Blizzard-fejes majd lealázza a konkurensét, nem ez történt. Persze ehhez köze van a Trump néven futó profi játékosnak is, aki igyekezett mindkét oldalnak besegíteni. A meccseket itt lehet megnézni, nagyjából 14:30 után kezdődnek. Egyéni autók a Need for Speedben A Need for Speed új bemutatója arra igyekszik rávilágítani, hogy milyen részletesen szabhatjuk testre az autónkat - legyen szó akár a festésről, akár a tuningról. Persze, semmi olyan nem mutat, ami ne lenne elérhető mondjuk a Forzában, de azért nagyon érdekes, és az utcai tuning szerelmeseinek nyilván szívet melengető érzés.
Dátumot kapott a Hitman Azt már megírtuk, hogy az elcsúsztatott Hitman valamikor a jövő év első negyedében jelenik meg. Most azt is megtudtuk, hogy ez a dátum nem más, mint március 11-e. Azt is megírtuk, hogy a késésért cserébe több tartalommal érkezik az anyag: ez azt jelenti, hogy három helyszínt kapunk, hat küldetéssel, és 800 különböző célponttal a Contracts módban. Ez viszonylag kevésnek hangzik, így el sem merjük képzelni, hogy eredetileg mennyit akartak kiadni. A fejlesztők azonban megígérték, hogy új Contract-küldetések jelennek meg majd hetente, és minden hónapban egy-egy új sandbox területet is a rendelkezésünkre bocsátanak. Holnap jön a PlayStation 4 új frissítése A régóta várt 3.00-s frissítés holnap élesedik, jelentette be ma a Sony. Ezzel jön többek között a Twitterre való videomegosztás, a YouTube-ra streamelés, a PNG-formátumú screenshotok készítésének lehetősége, az új közösségi szekció, és sok más érdekes dolog. Oké, most már tényleg készül a Syberia 3 Bár ezt egészen addig nem fogjuk elhinni, amíg a kezeink közül nem lesz. Az első két epizód klasszikus kalandjáték volt, és ugyan megtalálta a maga közönségét, igazi anyagi sikert sosem aratott. Éppen ezért volt mindig kérdéses, hogy a harmadik rész elkészül-e, de most már úgy tűnik, hogy igen. Igaz, hogy eredetileg 2009-ben jelentették be, majd lelőtték a fejlesztést, majd 2012-ben újra bejelentették. De most már készül, tényleg!
Jön még új játék Batmannel a főszerepben Ugyan a Rocksteady többször is úgy nyilatkozott, hogy a Batman: Arkham Knight lesz az utolsó játék a sorozatban, a Warner ezzel nem ért egyet - a kiadó vélhetően egy másik csapatnak adná át a folytatás lehetőségét. "A Batman a Warner egyik legfontosabb címe, és az Arkham Knight elkészítésével végre mindent meg tudtunk mutatni, amit akartunk. Jelenleg még semmi további dologról nem beszélhetünk, de a lehetőségek végtelenek egy olyan közkedvelt karakterrel, mint Batman" - nyilatkozta Ames Kirshen, a Warner játékfejlesztési részlegének egyik vezetője. De ez még nem minden. A Warner nagyon komolyan gondolkozik abban, hogy több DC Comics-karaktert is játékba oltson. Hogy pontosan kiket, arról egyelőre nem esett szó, de azért nem lepődnénk meg, ha a Batman vs. Superman film kapcsán az utóbbi karakter kerülne előtérbe. Nagyon más lett volna az Uncharted A The Verge készített egy remek összeállítást arról, milyen lett volna eredetileg az Uncharted. Nos, röviden: nagyon más. A főszereplő Nathan Drake-et például Johnny Knoxville-ről mintázták volna (legalábbis részben), és az egész dolog amúgy a Project Big kódnéven futott. Mindez persze viszonylag logikus: a Naughty Dog egészen az Unchartedig csak vidám, rajzfilmes játékokon dolgozott, így vélhetően eredetileg az Uncharted is egy lazább hangvételű dolog lett volna. A stúdió elmondta, nagyjából 20-30 színészt hallgattak meg, mire rátaláltak Nolan North-ra, akinek köszönhetően aztán a történet is egy kicsit komolyabb hangvételűre váltott.
Ez egy soha el nem készült South Park-játék A Nintendo Age talált egy olyan debug Xboxot (még az első), amire fel volt telepítve egy bejelentetlen South Park-játék. A debug gépeket jellemzően tesztelésre használják, vagy arra, hogy megmutassák az újságíróknak a már elkészült anyagot. A játék nagyjából a The Simpsons Hit & Run másolata volt, egy viszonylag nyitott világú, GTA-szerű játékmenettel. Az anyag bizonyos részei már viszonylag jól működtek, több azonban szinte egyáltalán nem, így például a közelharc is csak egy tesztkörnyezetben érhető el, ahol Cartmannel ütögethetünk mindenféle állatot. A meg nem jelent játékot egyébként a Buzz Monkey fejlesztette.
És egy soha el nem készült Conker-játék Érdekes, hogy éppen ma döntött úgy a Rare, hogy egy be nem jelentett Conker-játékról rántja le a leplet. A Conker: Gettin’ Medieval egy alapvetően online címnek készült, amit még az eredeti Xboxra szántak, de végül sosem készült el. Érdekesség, hogy a főszereplő nem Conker lett volna, hanem Death.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. hazazs
2015.09.30. 13:39
"A Batman a Warner egyik legfontosabb címe, és az Arkham Knight elkészítésével végre mindent meg tudtunk mutatni, amit akartunk."

és még van pofájuk ilyet nyilatkozni a PC-s verzió után.. még ki se javították, de már azon jár az eszük, mivel lehetne még több bőrt lehúzni
azzal meg, hogy másik csapatnak adják át, nahát azzal végleg lehúzzák a franchise-t a budin
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. denielstei...
2015.09.30. 20:05
hazazs:

Én őszintén Warneréktől nem vártam mást miután az Arkham Origins-nél büszkén, nyíltan lenyilatkozták, hogy "Nem javítjuk az alapjáték hibáit és optimalizációját, mert már csak a DLC-re koncentrálunk." Szóval gyakorlatilag hivatalos nyelven leközölték, hogy 'sz*runk rátok és a játék hibáira, nesze itt van a Harley Quinn latex segg dlc, AGGYÁ MÉG PÉNZT!'

Amúgy kíváncsi leszek kinek adják át a fejlesztést. Lennének ötleteim:

Peter Molyneux - a csillagokat is leígéri de soha nem készül el
Tim Schafer - Elkészül és Jack Black lesz Batman hangja ja és 2D platformer lesz
Randy Pitchford - Lesz belőle 4K 120FPS trailer, a játék lebutított 720p 30fps és 10 gigányi pálya-anyag kivágva, textúrák 2004-ből újrahasznosítva
...stb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!