iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.10.13.

Dátum | 2015. 10. 13.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

9 millióan próbálták ki a Star Wars: Battlefront bétáját Ezt ma jelentette be a DICE a béta lezárásával, és igen, a szám egészen elképesztő. Főleg, hogy egyébként az Electronic Arts és a piaci elemzők 12 milliós eladási számot remélnek a játéktól, ami egyértelműen meglesz - hiszen még a fővonalas Battlefield-játékok is jobban teljesítenek ennél, ez pedig Star Wars.
Assassin’s Creed: Syndicate - ismét lecsap a történelem Ahogy azt már megszokhattuk, az aktuális Assassin’s Creed-játékban számos történelmmi személyiség feltűnik, hogy ezzel is hitelesebbé váljon a történet. A Syndicate-ben jelen lesz többek között Viktória királynő, Graham Bell, Florence Nightingale, Karl Marx, Charles Darwin és Charles Dickens is.
Rocket League - Vissza a jövőbe A Rocket League fejlesztői nagy rajongói a Vissza a jövőbe-sorozatnak. Éppen ezért örömmel jelentik, hogy a filmek 30. évfordulójára betették a DeLoreant a játékba. Igaz, nem ingyen, kemény 2 dollárt kell érte fizetni.
Rainbow Six Siege - a németek akcióban Tehát a GSG 9. Akik kemények. Persze egy jól megkomponált videóban mindenki tűnhet keménynek, és mindenhol lehet jó a csapatmunka. A kérdés, hogy mindezt meg tudjuk-e majd valósítani a végleges játékban is.
Call of Duty: Black Ops 3 - egy lövés, egy halál A Call of Duty: Black Ops a veterán felett még egy nehézségi szinttel érkezik majd. Ennek neve Realistic, és a lényege, hogy egyetlen lövésből elpatkolunk - ennek megfelelően leginkább négyfős kooperatív játékokhoz használják. Kérdés persze, hogy ez mennyire realisztikus - ha már a játékmód neve erre utal. Hiszen még most sem feltétlenül patkol el egy katona egyetlen lövésből, ráadásul itt már a jövőben járunk, ahol jóval modernebb páncélzatok vannak. Dátumot kapott az Xbox One PC-s wireless adaptere Amivel egyébként bármilyen Xbox One-kontrollert használhatunk majd PC-n, nem csak a kifejezetten PC-hez szánt változatokat. A kütyü október 20-án jelenik meg, és Amerikában 25 dollárba kerül majd, így tehát mi vélhetően ennél némileg magasabb árra számíthatunk. Az adapter csak Windows 10-en működik.
Ingyenes moddal frissül fel az eredeti Deus Ex Idén 15 éves az eredeti Deus Ex, és meglepetésként a Square Enix hivatalosan is engedélyezett egy nagyon profi rajongói modot. Ez a Revision néven fut, és a Caustic Creative készítette. A mod tulajdonképpen teljesen felújítja a játék környezeteit, textúráit, és további részleteket ad hozzá a világhoz, továbbá felfrissíti a soundtracket is. A Revision ingyenesen letölthető a Steamről.
Nem foglal keveset a Halo 5 Viszont legalább sokat. Egészen konkrétan 60GB hely kell neki a konzolon. Hogy ez miként fér rá egy 50GB-os Blu-ray lemezre? Nos, sehogy. Ahogy azt korábban írtuk, a többjátékos mód jelentős részét online kell majd letölteni, a kampány viszont az első beszámolók szerint kiválóan játszható a lemezről.
Marha drága házat vett a Minecraft... egyik streamere Pár hónapja volt róla szó, hogy a Minecraft alkotója, Notch egy 70 millió dolláros házat vett Los Angeles legdrágább negyedében. Most a CaptainSparklez néven futó felhasználó, aki nem csinál semmi mást, csak Minecraftot streamel, vett egy ehhez képest csóró, 4,5 millió dolláros házat szintén Los Angelesben, a neves Sunset Stripen. Amellett, hogy a ház nagyon komolyan néz ki, még teljes panorámát is kínál a Csendes-óceánra.
Érkezik a Bloodborne Game of the Year Edition Egészen konkrétan november 25-én jelenik meg, és tartalmaz mindent, még a nagyjából akkor érkező The Old Hunters kiegészítőt is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. perneki
2015.10.14. 00:51
Brutális hogy mennyit tudnak keresni a streamerek/youtuberek amerikában/angliában de akárhányszor nézek 1 streamet mindig 10 másodpercenként bukkan fel hogy 5$+ minimum. Magyar fejjel ez felfoghatatlan számomra nem szidom őket nekik bejött én csak örülök hogy már nem csak filmsztár vagy énekes, politikus lehet pénzben bővelkedő hanem egyszerű ember is 1 hobbival.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Merwenus
2015.10.14. 05:33
Ha még nem utáltam Microsoftot eléggé, akkor ez az adapter és csak w10 támogatással végképp kicsapja a biztosítékot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Shinjiii perne...
2015.10.14. 08:43
Viszont az szomorú, hogy voltaképp gyerekfejjel ugye még okés, hogy egy ilyen "apartmanra" vágyik, de később, ha benő a feje lágya, elfogy az ideje a család mellett, aztán a pénze mi lesz? Vagy tényleg ennyire nem tudja mire elkölteni az ember, ha több van a kelleténél? Sokat gondolkodom ezen, lehet én is ilyenné válnék, hasonló cipőben járva...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Meteoreso
2015.10.14. 08:56
Majd amikor a jómunkásember ilyenbe lakik akkor mondom megjött már a kánaán.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.10.14. 09:07
1. fegyvert szorítanak a fejedhez hogy megvedd?
2. ha eddig xbox controllerrel akartál játszani, akkor valószínűleg már rendelkezel egy PC-ssel, akkor mi a baj?
3. Ha most vettél Xbox Onet, akkor eddig nem játszottál PC-n Xbox controllerrel, ezután sem fog valszin hiányozni, akkor mi a baj?
4. Ha még nem utáltad eléggé a Microsoftot, akkor bizony egy teljesen elfogult hater vagy, tehát ha ingyen adnák azzal is bajod lenne

Nekem eddig nem volt PC-re controller, de 25€-t (mert annyi lesz) lehet meg fog érni, a W10 meg úgyis ingyen van. Én üdvözlöm a lépést, főleg, hogy ~8k HUF még mindig kevesebb mint 12k, amennyibe a kifejezetten PC-s verzió kerül és így legalább nem lesz egy extra felesleges darab.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.10.14. 10:06
Ingatlanba fektetni mindig jó biznisz volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. eriol
2015.10.14. 10:07
Rainbow Six Siege -hez vajon majd a terroristák is kapnak ilyen promóvideókat?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Ashface eriol
2015.10.14. 10:43
Aligha
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. perneki eriol
2015.10.14. 12:02
Ja vicces lenne: arab terrorista képes felrobbantani magát és tauntolni az allah akbar-t, orosz: orosz akcentussal kiabál és ha meghal elkezd mindenkit szidni oroszul. (#noracism)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii perne...
2015.10.14. 13:47
Nekem kell bele egy ilyen easter egg.

eriol

Ebben meg a tied a pont.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!