iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015. 10. 22.

Dátum | 2015. 10. 22.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

Megvan a Total War: Warhammer megjelenési dátuma Számos egyéb részlet mellett végre a Total War: Warhammer megjelenésének pontos napja is kiderült. A 2016. április 28-án megjelenő alkotásban az orkok, a törpék, a birodalom és az élőholtak seregeit vezethetjük majd csatába, az előrendelők pedig ezen kívül a káosz erőinek is parancsolhatnak majd. Utóbbiakat egyébiránt ha nem kívánunk kockáztatni, és csak akkor vennénk meg a programot ha már megjelent, DLC-ként is meg fogjuk tudni majd vásárolni.
Lebukott a Harmonix Kellemetlen botrányba keveredett a Harmonix. A Rock Band negyedik részét jegyző stúdió pár alkalmazottja ugyanis meglehetősen etikátlan módon ötcsillagos értékeléseket adott a ritmusjátéknak az Amazonon. Mivel mindezt valami érthetetlen ok miatt a saját nevük alatt tették, értelemszerűen igen hamar lebuktak. A cég illetékesének elmondása szerint, bár a vállalatnál egyetértenek azzal, hogy ez tényleg nem a legtisztább megoldás, mindenki biztos abban, hogy az érintettek nem akarták becsapni a közvéleményt. Ennek azonban némileg ellentmond, hogy az egyik fejlesztő, név szerint Morgan Milardo „új rajongóként” hivatkozik magára a kommentjében.
Új videón a Deus Ex Mankind Divided Új videó érkezett a Deus Ex sorozat következő, a tervek szerint 2016. február 23-án megjelenő epizódjához. Az Adam Jensen 2.0-nak keresztelt trailerben a főszereplő különleges képességei mellett pár új helyszínt is megcsodálhatunk. A trailer alapján már biztos, hogy Prágában és Dubajban is meg fogunk fordulni a játék során.
Meneküljön ki merre lát! A Goat Simulatort jegyző Bossa Studios és a filozófiai mondanivalójával kiemelkedő I am Bread készítőit tömörítő Coffee Stain Studios tagjai egyesítették erőiket. A Goat Simulatorban ezért hamarosan egy kenyérszeletet irányítva is lerombolhatunk majd mindent, az I am Bread pedig a titokzatos, de beszédes nevű RAMpage játékmóddal fog bővülni. Természetesen kedvcsináló videó is akad, amit tudatmódosítókat fogyasztó kedves olvasóink inkább ne nézzenek meg. Mi szóltunk.
Késik a Tony Hawk's Pro Skater 5 PS3-as és Xbox 360-as változata A Tony Hawk's Pro Skater 5 alighanem bérelt helyet szerzett magának az évtized legnagyobb csalódásait összesítő listákra. A valami érthetetlen ok miatt a kudarcot kudarcra halmozó, és a sorozatot sosem látott mélységekbe taszító Robomodo fejlesztőire bízott reboot a kritikák alapján olyan gyalázatosra sikerült, hogy annak kéne fizetni, aki játszik vele, nem pedig elvárni, hogy bárki is pénzt adjon ki érte. Ebben az érthetetlen tervezői döntések mellett a bugoktól hemzsegő, lehetetlen helyzeteket eredményező programkódnak is komoly szerepe van. Az Activision nemrég közleményben volt kénytelen beismerni, hogy az előző konzolgenerációra szánt kiadások „bizonytalan időre” el lesznek halasztva, mert a csapat tagjai jelenleg azzal vannak elfoglalva, hogy amennyire lehetséges, helyrepofozzák a PS4-re és Xbox One-ra kiadott variánsokat. A Eurogamer információi szerint esélytelen, hogy a portok még idén napvilágot lássanak. Mikrotranzakciók lehetnek a Rainbow Six Siege-ben Ez persze még nem biztos, de könnyen meglehet, hogy valódi pénzért vehetünk majd játékbeli valutát a népszerű sorozat legújabb részében. Angry Joe a Rainbow Six Siege vezető animátorával, Scott Michellel készített interjújában ugyanis elhangzik a „Rainbow Credits” kifejezés, amiről viszont a szakember nem hajlandó semmit sem elárulni. A részleteket állítólag november során osztják majd meg az érdeklődőkkel, de őszintén meg lennénk lepve, ha nem a mikrotranzakciókról hullott volna le idejekorán a lepel.
eSport divízióval erősít az Activision A jelek szerint az Activision a jövőben sokkal jobban akar fókuszálni az eSportokra, mint a korábbi években, ami logikus, hiszen a Hearthstone, a Heroes of the Storm és természetesen a Call of Duty különféle részei is igencsak népszerűek a szcénán belül. Hogy mennyire komolyan gondolják a dolgot, azt jól mutatja, hogy a részleg egyik vezetője az ESPN ex-vezérigazgatója, Steve Bornstein, a másik pedig a Major League Gaming társalapítója, Mike Sepso lett. Bornstein meglátása szerint a többség el sem tudja képzelni, hogy milyen iszonyatos fejlődés előtt áll az ágazat és meg van arról győződve, hogy hamarosan annyi pénz lesz az eSportban, mint a hagyományosban. Nem bíztak a Halo sikerében a Microsoftnál Érdekes kijelentést tett Bonnie Ross, a 343 Industries vezetője. A játékipar egyik veteránjának elmondása szerint a fejlesztőcsapat létrehozásakor a Microsoftnál úgy vélték, hogy a Halo túlélte önmagát és általános volt az a vélekedés, hogy egy, maximum két rész után le kell lőni a franchise-t. Ross azonban, aki alaposan belemélyedt a sorozatba úgy vélte, mindez komoly hiba lenne és csak úgy volt hajlandó vállalni a neki szánt feladatot, hogy a felettesei megígérték neki, hogy szabad kezet fog kapni a munkája során. Launch trailereken az Assassin's Creed Syndicate Holnap érkezik az Assassin's Creed legújabb, Syndicate alcímet viselő része. Mivel a viktoriánus Londonban játszódó akciójátéknak két, eltérő képességekkel és habitussal bíró hőse lesz, a Ubisoftnál úgy döntöttek, hogy stílszerűen két launch trailert adnak ki a nagy nap előtt.
Holnap rajtol a Warhammer: End Times – Vermintide Nem csak az orgyilkosok és a templomosok közötti évezredes viszálykodás körül forgó franchise rajongói örülhetnek majd a holnapi nap folyamán, hanem a Warhammer Fantasy szerelmesei is, mert az Assassin's Creed Syndicate-hez hasonlóan a Warhammer: End Times – Vermintide is október 23-án jelenik majd meg. A jelek szerint vérben és akcióban nem lesz hiány.
Videón és képeken a Doom Október 23. és 25. között zajlik majd le a Doom zárt alfája. Aki nem került be a PC-n, PS4-en és Xbox One-on is zajló csatározásokban részt vevő szerencsés kevesek közé, az egy videóval vigasztalhatja magát, illetve kiszivárgott pár fegyvereket bemutató kép is, amiket az érdeklődők ide kattintva tekinthetnek meg.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. noPublicFG
2015.10.23. 01:29
A Deus Ex még mindig jó. Sőt, egyre jobb lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Krisbart
2015.10.23. 04:22
Szerintem már a human revolution is world klassz játék volt remélem nem kurják el az ujat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. predike07
2015.10.23. 08:57
Csatlakozom,így ránézésre hozza az előzőt és talán még jobb is lehet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. csiki2
2015.10.23. 12:56
És backeljetek a BATTLETECH-re
[BATTLETECH Kickstarter]
A multiplayer kérdéses, a többi simán meglesz, már csak 11 nap van...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kray
2015.10.25. 18:10
Warhammer End Times-t mindenkinek nagyon bátran merem ajánlani, akinek a L4D bejött!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. hympyke
2015.10.25. 19:16
A Vermintide jó lesz valami saleben max 5 euroért. Jelenleg egy bughalom.
A Total War szintén várós mert WH az is, de tuti hogy nem veszem meg elővételben fél évvel korábban ráadásul teljes áron, so fuck off kiadó.
A Deus Exet nem tudom, megvettem az előzőt de sose került rá sor... maga a cyberpunk éra tetszene de amit a video mutat az egy lövölde, és ez nem vonz jelenleg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii hympy...
2015.10.26. 07:58
Nem értem, miért veszel olyat, ami nem tetszik...?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.10.28. 14:01
Érdekes 50 órám van benne és egy-két kilépést meg backend leállást leszámítva hibátlan a játék!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!