iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.11.04.

Dátum | 2015. 11. 04.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Kedvcsináló előzetesen a Warcraft-film Igen, most pénteken, azaz november 6-án végre megkapjuk az első, teljes hosszúságú előzetest. De addig is túl kell élnünk valahogy, amiben segíthet ez a kedvcsináló. Stormwind egészen jól néz ki, azt meg kell hagyni.
Melyik playlist kerüljön be a Halo 5-be? A hétvégén az eddigiek mellett egy további playlistet szeretne elérhetővé tenni a 343 industries, és a közönséggel akarja megszavaztatni, hogy melyik legyen az. Háromféle módra lehet leadni a voksokat. A Shotty Snipers egy sima Slayer, azzal a megkötéssel, hogy csak shotgunt és snipert használhatunk. A Capture the Flag magától értetődő, csak éppen eddig nem lehetett külön jtászani, hanem a Team Slayer játékmódban kaphattuk meg. Ehhez hasonló a Strongholds is, ami nem kapott még külön playlistet, hanem a Team Slayer részét képezte. Whiteday - új VR-os horror PS4-re Egy koreai fejlesztő dolgozik a játékon, így egyelőre sajnos nem tudjuk, hogy máshol is megjelenik-e. Mindenesetre elég ijesztőnek és megfelelően keletinek tűnik a játék. A sok furcsa írásjel ne tévesszen meg senkit, Shuhei Yoshida megerősítette, hogy Whiteday a játék neve.
Nem jelenti tovább az Activision a World of Warcraft előfizetőnek számát Éppen a napokban számoltunk be róla, hogy a World of Warcraft jelenleg 5,5 millió aktív előfizetővel rendelkezik, ami jelentős visszaesés a csúcsot jelentő 12 millióhoz képest - de még mindig nagyon tisztességes szám. Érdemes is megjegyezni, ugyanis az Activision a befektetőknek tartott konferenciahívásán közölte, hogy többet nem hozza nyilvánosságra a World of Warcraft előfizetőinek számát, így valószínűleg ez az utolsó pontos összeg, amit tudni fogunk. Az Activision szerint más számok jobban tükrözik a Blizzard üzleti teljesítményét, így a jövőben nem tartják szükségesnek, hogy az előfizetőkről beszéljenek. Vélhetően a kiadó el akarja kerülni, hogy rendszeresen visszatérő téma legyen a sajtóban a World of Warcraft előfizetői számának csökkenése. Ezzel együtt a Blizzard aktív felhasználói egyébként növekedtek, mégpedig 50%-kal egy év alatt, ami jól mutatja, hogy az elvesztett előfizetőket máshol tudja pótolni a stúdió. Még mindig hatalmas közönsége van a Call of Duty: Black Ops 2-nek A Treyarch játéka már lassan három éves lesz, de még mindig rendkívül aktív közösség van körülötte - nem véletlen, ha egy játék jó, akkor a játékosok kitartanak mellette. Az Activison a legfrissebb pénzügyi jelentésében elárulta, hogy a Black Ops 3 még mindig 12 millió aktív játékossal rendelkezik. Mivel az anyag kizárólag az előző generációs konzolokon és PC-n jelent meg, azt hiszem érthető, hogy a kiadó ragaszkodik ahhoz, hogy az új Black Ops 3 is megvásárolható legyen Xbox 360-on és PS3-on. A Black Ops 2 egyébként a mai napig benne van a Steam top 100 legnépszerűbb játékában. Rise of the Tomb Raider - Woman vs. Wild harmadik rész Folytatódik a Crystal Dynamics által készített Woman vs. Wild videosorozat. Ezúttal a különálló, felderítésre váró sírokról lesz szó. A mai napon egyébként mi is elkezdtük a tesztelést, és egyelőre megerősíthetem, hogy a készítők nem hazudtak: több opcionális sírt találhatunk, és mindegyik jóval több fejtörést és ügyességet igényel, mint korábban. Ezek mellett pedig a játék nagyon jól néz ki, de screenshotot sajnos egyelőre nem közölhetünk belőle.
Ne legyen olyan az Uncharted 4, mint az Indiana Jones 4 Nolan North, az Uncharted-sorozat főszereplőjét alakító színész szerint a PS3-as trilógia végét jelentő Uncharted 3: Drake's Deception egy remek befejezés volt. A misztikumokra fény derült, a karakterek jó hangulatban váltak egymástól, és az egész rendben volt. Éppen ezért tart egy kicsit attól, hogy az Uncharted 4 esetleg az Indiana Jones 4 sorsára jut - egy olyan folytatás, amit igazából senki nem akart. Az összehasonlítás pedig nem is alaptalan, hiszen két kalandor régész történetéről van szó, a Naughty Dog sokat merített Indiana Jones karakteréből és a filmekből. Persze a színész nagyon optimista, és szó sincs arról, hogy ilyen sötét végzetet képzel el az Uncharted-sorozatnak: "Azt tudom, hogy a Naughty Dog mindent megtett, amit csak lehetett. Csak abban reménykedem, hogy én is mindent ki tudtam hozni magamból". Fallout 4-es autók a Forza Motorsport 6-ban Az ünnepi szezonban a Microsoft és a Bethesda együttműködik a Fallout 4 kapcsán, így érkezik konzolos csomag is a játékkal. Meg más is: például két Fallout 4 ihletésű autó bekerül a Forza Motorsport 6-ba. Ezek közül az egyik az 1956-os Ford F100, a másik pedig a Chryslus Rocket 69' coupé.
Bezárt a Kojima Productions Los Angeles Tegnap még csak pletyka volt, ma már tény: a Konami bezárta a Kojima Productions Los Angeles-i stúdióját. A csapatot annak idején azért hozta létre a kiadó, hogy a Metal Gear Solid V fejlesztését segítse, és javarészt az ő munkájuk volt a Metal Gear Online. Most azonban végleg bezárták a stúdiót, így kicsivel több, mint 30 ember veszítette el a munkáját közvetlenül karácsony előtt, ami egy nagyon kedves gondolat. A kiadó korábban már átnevezte a csapatot Konami Los Angelesre, annak az erőfeszítésnek a jegyében, hogy Kojima nevét minden létező helyről levegye, így joggal reménykedett mindenki abban, hogy a stúdió megmarad. Nem ez történt. A Konami azonban megerősítette, hogy továbbra is támogatják majd a Metal Gear Online-t, csak most már japán stúdiók dolgoznak majd rajta - a PC-s megjelenés még mindig jövő januárban várható. Fülbedugós PS4-es headsetet jelentet meg a Sony Ha már nagy fejhallgató van, akkor legyen pici fülbedugós cucc is, gondolta a Sony, és ennek megfelelően cselekedett is. A fülhallgató tud egy olyan dolgot, amit úgy hívnak, hogy AudioShield, és lényegében kiszűri a nem kívánt zajokat, így többé nem zavar Destiny közben, amikor a szomszéd füvet nyír. Ehhez fel kell tölteni a kütyüt USB-ről, de jó hír, hogy egy feltöltéssel 15 órát bír ki, aztán simán be kell dugni a DualShock 4 alján figyelő 3,5mm-es jack aljzatba. Az ára azonban nem gyenge: 89,99 euróért juthatunk hozzá.
Mennyi Star Wars Battlefront fér bele 10 órába? Nos, akár az egész is. Xbox One-on az EA Access-előfizetők ugyanis szokás szerint a megjelenés előtt játszhatnak majd a Battlefronttal tíz órát anélkül, hogy megvették volna az anyagot. A korábbi játékokkal szemben azonban a Battlefront esetében semmilyen limitáció nem lesz, így minden játékmódot és pályát kipróbálhatunk majd. A mentéseink persze átkerülnek a teljes verzióba, ha végül úgy döntünk, hogy megvásároljuk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

12. perneki
2015.11.04. 22:13
Warcraft film nagyon várom már hogy megmutathassam ismerőseimnek a Warcraft világát mert nem érdekli őket a játék........ Imádom a történetét meg ahogy felépül benne minden szál minden karakternek nagyon részletes élete van alig várom hogy milyen lesz filmben megnézni azt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Busterftw
2015.11.04. 23:08
"Az Activison a legfrissebb pénzügyi jelentésében elárulta, hogy a Black Ops 3 még mindig 12 millió aktív játékossal rendelkezik.

Nem 2 akart az lenni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Shinjiii
2015.11.05. 08:04
Kár erőltetni ezt a Warcraft-beli orc vs. human 100 éves háború témát. Kellene már oda valami jó diplomata...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. F2Face Shinj...
2015.11.05. 08:25
Illidan Stormrage?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. magerg
2015.11.05. 08:58
Ez Warcraft film most full CGI lesz pár élőszereplős színésszel?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.11.05. 09:39
Bocsáss meg, hogy beleszólok, de ha az ismerőseidet egyértelműen nem érdekli a Warcraft világa, akkor minek akarod rájuk erőltetni ezzel a filmmel is?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.11.05. 09:49
Az élőszereplős forgatást pár hét alatt letudták. Szerintem a gyűrűk urás orkokat a kinézetük miatt könnyebb volt élőszereplősen megcsinálni, mint a Warcraft orkjait, ugye a Hobbitban már CGI-s orkok voltak. és finoman szólva zavart. No, ahhoz képest az itteni CGI csöppet jobbnak tűnik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Solear
2015.11.05. 10:18
" így a jövőben nem tartják szükségesnek, hogy az előfizetőkről beszéljenek."

Mert ugye nem az a fontos, nem nekik csinálják, hanem a zsebüknek..

Kiváncsi vagyok hogy ez olyan "a csúcson hagyjuk abba" dolog-e. hogy innen már csak lefelé megy, vagy pedig majd a Legion után meggondolják magukat és mégiscsak közlik a számokat (vagyis addig amig lefele megy nem közlik, csak ha növekedik).. Nem lepne meg..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Ashface Solea...
2015.11.05. 11:31
Legion biztos megdobja majd a számokat, annyi méz van a madzagon, amennyi egy méhkaptárban nincs. Kb mindent összeszedtek az előző kiegekből amiket kicsit is csíptek a népek. Bár egy ilyen lapos expansion után mint amilyen a WoD, nem lesz nehéz nagyot durrantani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. MiszterSou...
2015.11.05. 12:17
A Blizzard-nál mindig is brutáljó volt a CGI, minden cinematicot megmutattam a családnak, és mint csak ámult, hogy az igen, tudnak.

De, hogy ez egy teljes filmben, lesz ám bámulás, csak jöhetne már a film!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. perneki FaL
2015.11.05. 12:45
Az mmorpg nem érdekli őt a világát már mondtam neki azt mondta érdekes és érdekli csak a játék nem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii perne...
2015.11.05. 13:30
Megtanulhatnád a vesszőhasználatot is, mert már az első hozzászólásodban is megbotlottam rendesen (és nem a vesszőkben sajnos ).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!