iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.11.14.

Dátum | 2015. 11. 13.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Odaszúrt a PlayStationnek az Xbox-csapat Emlékeztek még, hogy a PlayStationtől Adam Boyes és Shuhei Yoshida milyen kis poénos-csipkelődős videót készített, mikor annak idején még úgy lehetett tudni, hogy az Xbox One nem futtatja majd a használt játékokat? Ha nem emlékeztek, akkor itt van:
Meg kell hagyni, jól időzítették és teljesen betalált a dolog. Most azonban az Xbox csapata döntött úgy, hogy visszavág kicsit, és hasonló stílusban készítettek egy videót a visszafelé kompatibilitással kapcsolatban. Csak azt sajnálom, hogy nem Phil Spencer atyánk szerepel benne, ha már Yoshida mester annak idején bevállalta.
Új karakter mutatkozott be az Epic-féle Paragonhoz Ahogy azt múlt héten megírtuk, az Epic minden héten újabb karaktert mutat be, ezúttal pedig Steel került terítékre. Azt viszont továbbra sem tudjuk pontosan, hogy a Paragon milyen játék is lesz - én azt tippeltem, hogy a manapság divatos csapatos FPS-MOBA keverék.
Ezt tartalmazza a Rainbow Six: Siege szezonbérlete A Ubisoft megígérte, hogy új pályákat nem tesz majd a DLC-kbe, hogy ne szakítsa szét a játékostábort, új ügynökök, fegyverskinek és boostok azonban érkeznek majd. Ezekhez egy éven keresztül garantált hozzáférést kapunk majd a szezonbérlettel, meg persze a tervezett négy nagy DLC minden további tartalmához.
Késik a RollerCoaster Tycoon World Az Atari ma bejelentette, hogy az eredetileg idén decemberre szánt RollerCoaster Tycoon World bizony jövőre csúszik. Pontos dátum egyelőre nincs, de valamikor az év első negyedében számíthatunk rá. A készítők szerint az utóbbi időben sokan kipróbálták a játékot, és ugyan alapvetően élvezték és elégedettek voltak vele, számos részét nehézkesnek és frusztrálónak találták. A fejlesztők ezért úgy döntöttek, hogy további csiszolásra van szükség a tökéletes élmény érdekében. Visszatér a Battlefield 2 legendás pályája A közönség megszavazta, a DICE pedig teljesíti a kérést: a Battlefield 4-hez érkező új Legacy Operations DLC-be bekerül a második rész legendás pályája, a Dragon Valley. Persze minden tekintetben felújították, hogy illeszkedjen a modernebb játékmenetbe, de azért mindenki rá fog ismerni. Dicséretes egyébként, hogy a DICE még mindig támogatja a kétéves játékos, bár azt azért meg kell említeni, hogy az Xbox 360 és a PS3 már kimarad az új tartalmakból.
12 millió Fallout 4-et szállított le a Bethesda Azt egyelőre sajnos nem tudjuk, hogy pontosan mennyi kelt el a játékból, azt viszont tudjuk, hogy a Bethesda az első napra 12 millió példányt szállított le az üzletekbe - ez egyébként 750 millió dollár bevételnek felel meg. Nyilván a kiadó tisztában van vele, mekkora érdeklődésre tart számot a játék, és ennek megfelelően lőtték be a darabszámot. Ahogy arról már írtunk, a Steamen már rekordokat döntögetett az anyag: egyszerre 470 ezren játszották a megjelenés napján, és a nem hivatalos statisztikákat közlő Steam Spy szerint szintén az első napon már 1,2 millió felhasználónak volt a fiókján a cím. Felújítás készül a The Legend of Zelda: Twilight Princessből Egy ideje már pletykálták, hogy Wii U-ra is kiadná a Nintendo az eredetileg GameCube-ra megjelent The Legend of Zelda: Twilight Princesst. A most megtartott Nintendo Directen ez végre bizonyítást is nyert, ugyanis hivatalosan is bejelentették, hogy készül a játék. A HD-re felhúzott változat jövőre jelenik majd meg, március 4-én.
Megjelenési dátumot kapott a Star Fox Zero A némileg eseménytelen Nintendo Direct másik legfontosabb híre az volt, hogy végre hivatalos dátumot kapott a sokat csúsztatott Star Fox Zero. Mivel sokan már azt vizionálták, hogy a Nintendo már ki sem adja a játékot Wii U-ra, hanem megtartja inkább az új NX-konzolra, így ezt most megnyugtatásként szolgálhat mindenkinek. A megjelenés dátuma pedig 2016. április 22-e!
Előzetest kapott a Dissidia: Final Fantasy remake-je Itt alapvetően két örömhír is van: az egyik, hogy a Dissidia: Final Fantasy remake-jét a Team Ninja készíti, a másik pedig, hogy a jelenleg pletykák szerint a játéktermeken kívül valamikor megjelenik majd konzolokra is, és elvileg nyugatra is eljön.
Magyarországra jön a Metro 2033 írója Dmitry Glukhovsky, a Metro-könyvek írója még a hónapban Magyarországra látogat, és két helyen is tart dedikálást, illetve Budapesten be is mutatja új könyvét, amit fantáziadús módon Metro 2035-nek keresztelt el. Először november 24-én 18:00-kor Debrecenben dedikál majd az úriember (Alexandra Könyvesház, Piac utca 34.), majd másnap 16:00-kor Budapesten folytatja (Alexandra Könyvesház, Nyugati tér 7.). A könyvbemutatóra november 26-án kerül sor 18:00-kor a Puskin Art Moziban, ahová 1000 forintos belépő ellenében lehet bejutni, és ahol M. Nagy Miklós, az Európa Könyvkiadó igazgatója beszélget majd az íróval. A beszélgetés orosz nyelven zajlik, de szinkrontolmács lesz jelen, szóval nem kell aggódni.
Végül pedig... Ünnepeljük meg a hétvégét és a korlátlan játék idejét egy kis képpel:
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. i2k010
2015.11.14. 09:11
Az Illyés Gyulás "poén" finoman szólva is gyenge volt...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. tomchee i2k01...
2015.11.14. 10:36
Nekem bejött

De hogy ne csak offoljak: Én nagyon örülök, hogy újra elkezdték tolni a tartalmakat a BF4 be 3 DLC még pedig ingyen, ráadásul mostanában el kezdték újra balanceolni az egészet Dicséretes. Köszönjük DICE
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. RaVer86
2015.11.15. 11:23
Az EA-s kép ütött!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. wdavid tomch...
2015.11.16. 08:06
Ezt mind a DICE LA-nek köszönhetjük. mondhatni ők mentették meg BF4-et a süllyesztőtől.

Nélkülük, a BF4 még mindig az a bughalmaz lenne, mint amit a svéd DICE a nyakunkba dobott megjelenéskor.

Én is örülök neki, hogy lassan egy évvel a prémium szolgáltatás lejárta után is kapunk tartalmat Ez a jungle map lett eddig a legjobb, legjátszhatóbb kültéri map az összes közül. Eddig csak locker vagy metro ment nálam, de egyre többet megyek fel ide, mert mindig jól szórakozok rajta, minimális agygörcs mellett

Főleg, hogy itt ki tudom élni a mániámat és tudom szedni a heliket rakétavetővel hehe
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. F2Face
2015.11.16. 08:21
Tetszett ez a Gyula-poén. Thx InGen!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii i2k01...
2015.11.16. 13:40
Nekem is tetszett, valami baj van a humoroddal.

Kíváncsi leszek erre a Dissidia remake-re, szépen fest egyelőre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!