iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.11.20.

Dátum | 2015. 11. 20.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Valószínűleg a Dark Souls 3 lesz az utolsó a sorozatban "Nem hinném, hogy jó ötlet lenne a végtelenségig folytatni a Dark Souls-sorozatot, vagy éppen a Bloodborne-t. Úgy gondolom, a harmadik rész lesz a széria nagy bejezése" - nyilatkozta Hidetaka Miyazaki nagymester, a From Software vezetője. Miyazaki hozzátette, még azelőtt kell befejezni, hogy kiégne ez a formula és elfáradna a sorozat. Ezen kívül a From Software és ő maga is több teljesen új projektbe szeretne belevágni a közeli jövőben. "Új dolgokat fogunk csinálni, egészen más oldalunkat mutatjuk majd meg, de a Dark Souls 3 egy fontos lépcső lesz a stúdió fejlődésében" - fejezte be. Új konzolokra jöhet a Resident Evil 6 Azért szeretjük a koreai korhatár-besorolással foglalkozó szervezetet, mert minden második játék közelgő megjelenése tőlük szivárog ki. Most például besorolást kapott a Resident Evil 6 az Xbox One és PS4 konzolokra. Ezek szerint könnyen lehet, hogy a játék felújított formában érkezik majd, és még egy ideig várnunk kell majd a Resident Evil 7-re. Itt van Mark Hamill karaktere a Star Citizenből A játék készítője, Chris Roberts persze a Wing Commandernek hála már régen ismeri Mark Hamillt, így biztos nem volt nehéz meggyőzni, hogy ugorjon be a Star Citizenre is.
Kudo Tsunoda elkerült az Xbox-részlegtől A mindig napszemüvegben feszítő mosolygós úriember annak idején a Kinect megjelenésekor került reflektorfénybe a Microsoftnál. Idén korábban már feljebb is léptették, és alelnökként több Microsoft belsős stúdió vezetését is rábízták. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem tartott sokáig. Most Terry Myerson, a Windows and Devices részleg fejese közölte egy belsős céges e-mailben, hogy Tsunoda alelnökként a Windows Apps stúdiót fogja vezetni, ahol mindenféle alkalmazás készül a különböző Windows-platformokra, valamint HoloLensre. Miért nincs évente Grand Theft Auto vagy Red Dead Redemption? Nos, röviden azért, mert a Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick tisztában van vele, hogy úgy nem lehet garantálni a legmagasabb minőséget, a Rockstar esetében pedig csak ez jöhet szóba. A különböző piaci szereplők sokszor kérdezik őt, hogy a bevétel szempontjából nem lenne-e jobb évenkénti megjelenésre áttenni ezeket a játékokat, de Zelnick azon a véleményen van, hogy ez a modell igazán csak a sportjátékok esetében működik. "Az egyik fontos ok a minőség megőrzése mellett (ami sok időt vesz igénybe), hogy szeretnénk hagyni pihenni is ezeket a címeket. Ráadásul ha nem jelentetünk meg évente egy Rockstar-játékot, az egyben azt is jelenti, hogy ha évek múlva megjelenik egy új cím tőlünk, akkor az egy hatalmas esemény a vásárlóink és az egész szórakoztatóipar életében" - zárta a vezérigazgató. Ügyes (troll) marketing a Microsofttól Az Electronic Arts a Sonyval paktált le, már ami a Star Wars: Battlefront közös marketingjét és a konzolos csomagokat illeti. Az ilyen marketinges üzletek nagyon sokat segíthetnek egy-egy platformnak: ha a játékvilágban nem annyira járatos felhasználók azt látják, hogy a Star Wars: Battlefront minden előzetesében a PS4 logója tűnik fel, akár azt is hihetik, hogy a játék exkluzív, de ha azt nem is, nagyon összekapcsolják fejben a játékot a platformmal. A Microsoft ezen a problémán igyekszik most olyan dolgokkal változtatni, mint például az alábbi újságban elhelyezett reklám: a Star Wars: Battlefrontról írott féloldalas cikk mellett egy egész oldalnyi felületet bérelt ki a cég.
Nem fogja támogatni a Batman: Arkham Knight az SLI-t és a CrossFire-t A PC-s Batman: Arkham Knight most már legalább úgy-ahogy működik, azonban a fejlesztők adósak még egy nagy dologgal, amit a következő patch-be ígértek. Ez pedig az SLI és a CrossFire támogatása. Ma a kiadó Warner Bros. hivatalosan is közölte, hogy sajnos ez nem fog megtörténni. A Steamen közölt poszt szerint habár sokat dolgoztak együtt az Nvidiával és az AMD-vel, nem sikerült megfelelő megoldást találni, így az SLI és a CrossFire csak minimális sebességbeli növekedést hozott, cserébe viszont számos új hibát és problémát eredményezett. Nem lesznek villámakciók a Steam őszi és téli leárazásaiban Először is, a Steam november 25-től december 1-ig tartja majd az őszi leárazását (a télinek egyelőre nincs időpontja). Ezek a szokásos mederben mennek majd, egy nagy kivétellel: nem lesznek csak egy napra szóló akciók, sem pedig pár óráig tartó villámakciók. Ezzel együtt a Valve továbbra is váltogatja majd a főoldalon megjelenő akciós játékokat 24 vagy 48 óránként, de ettől függetlenül minden más játék ára változatlan marad - a teljes leárazás idejére a legkedvezőbb akciót kapjuk majd meg. Így utánozza egy kaszkadőr a Tekken részeges bokszát Lei Wulong a Tekkenből nem mindennapi harci stílussal rendelkezik, ám ez is a valóságon alapul, ahogy most bemutatja nekünk egy profi kaszkadőr, Eric Jacobus. A csatornáján egyébként található egy másik videó is, ahol a Hwoarang-féle taekwondót utánozza.
Felkészült a Bloodborne a kiegészítőre A mai naptól letölthető (vagy a PS4 automatikusan letölti) a Bloodborne legújabb javítása. Az anyag 9GB-ot nyom, és tulajdonképpen már ott van benne a november 24-én megjelenő The Old Hunters kiegészítő egy része is. Ezzel együtt számos változtatást behoz azok számára is, akik nem veszik meg az expanziót. Érkezett egy új Covenant, ami a The Federation névre hallgat, több NPC került Yharnam területére, akik segítenek a kooperatív játékban, finomítottak a Chalice dungeonökön, és elméletileg javult a matchmaking is. Második évad készül a Game of Thronesból A héten befejeződött a Telltale-fél Game of Thrones első évada, de nem kell szomorkodni: a stúdió vezetője, Kevin Bruner már hivatalosan bejelentette, hogy készül a második szezon is. Egyelőre természetesen semmi nem derült ki róla, de az első évad utolsó része alapján nem nehéz megtippelni, hogy talán kapunk majd valami magyarázatot a történtekre.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. i2k010
2015.11.21. 09:43
"a Bloodborne legújabb javítása. Az anyag 9GB-ot nyom"

Csak?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. kiskoller
2015.11.21. 18:04
Most akkor Mark Hamill, vagy Gary Oldman szerepel a Star Citizenben?

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. benczeb90 kisko...
2015.11.21. 18:27
más a hangjuk, annyi szent de az arcról nekem nem tűnt fel, hogy az öreg Luke-ot látom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. KisDre
2015.11.22. 23:23
A Microsoft nem szarakodik a reklámot illetően

"Miért nincs évente Grand Theft Auto ... "

Mert Se nem CoD, se nem AC ? Én szvsz inkább örülök ha valamit ami AAA nem évente szajkóznak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!