iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.11.24.

Dátum | 2015. 11. 24.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Bemutatkozik a Paragon újabb karaktere Sorban a negyedik hőst mutatja be az Epic Games a jövő tavasszal megjelenő PC-s játékából, amiről egyébként még továbbra sem tudunk semmit. Mindenesetre az új hős neve Dekker, és így fest:
Just Cause 3 - központban az engine Hogyan képes a Just Cause 3 ennyi akciót megjeleníteni egy ilyen nagy nyitott világban? Nos, természetesen a kulcs az engine, amire nagyon büszkék az Avalanche fejlesztői, így egy külön videót is készítettek neki. Nagyon érdekes, hogy a motor a játékos várható cselekedeti alapján procedurálisan generál le bizonyos dolgokat.
Ezeket kapják ingyenesen az Xbox Live Gold-előfizetők decemberben Mielőtt nekimegyünk a listának, ne felejtsétek el, hogy az Xbox One tulajdonosai most már a visszafelé kompatibilitás segítségével futtathatják az Xbox 360-as játékokat, így ők gyakorlatilag öt-hat játékot kaphatnak ingyen, a hónaptól függően. Ami a kifejezetten Xbox One-os címeket illeti, egész novemberben ingyenesen letölthető lesz a magyarok (Neocore) által készített The Incredible Adventures of Van Helsing, majd december 16-től január 15-ig a Thief. Xbox 360-on december 1-től 15-ig lesz letölthető a Castlestorm, december 16-től 31-ig pedig a Sacred 3, valamint bónuszként még hozzácsapják szintén ebben az időszakban az Operation Flashpoint: Dragon Risingot is. 9 percen át mozog az Unravel Az Electronic Arts egyik leginkább ígéretes és kreatívnak tűnő címe, az Unravel talán még jobbnak is tűnik játékmenet közben, mint a bemutató videóban. Most kilenc percig kommentár nélkül tekinthetjük meg mindenféle feladat megoldását.
Megvan a Star Wars: Battlefront legjobb easter eggje Eleve a Star Wars: Battlefront teljes egészében egy fantasztikus fan service (van erre jó magyar kifejezés?), de a legjobb poént csak most fedezték fel a játékosok. A jelenetben a rohamosztagos úgy fejeli le az egyik oszlopot, ahogy kollégája a klasszikus trilógia első részében a bejárati ajtót. Ha esetleg nem tudnátok, miről van szó, berakom mindkét videót:
Újra nagy akcióba kezdett a GoG Ha eddig nem vetted volna meg PC-re a The Witcher 3-at, akkor eljött az idő! A GoG.com ugyanis most 50%-os kedvezménnyel adja a játékot, így 29,99 dollárt kell érte fizetni, míg a The Hearts of Stone kiegészítőre 10% kedvezmény jár, így 8,99 dollárért lehet megvenni. Ezen kívül le van akciózva a sorozat első két része is, így a teljes trilógia a miénk lehet most 35 dollárért. Ráadásul az oldal további csomagokkal készül: - D&D: Classic Bundle - Benne többek között a Baldur’s Gate, a Planescape: Torment, az Icewind Dale és a Neverwinter Nights klasszikus kiadásaival, akár 80%-os kedvezménnyel. D&D: Gold Box Bundle - Benne 18 játékkal, akár 50%-os kedvezménnyel. Olyan címekre tessék számítani, mint a Forgotten Realms: The Archives (bebbe az Eye of the Beholder, a Pool of Radiance és Dungeon Hack, többek között), valamint az Al-Qadim, a Dark Sun, a Krynn, és a Ravenloft. Warhammer Bundle - Összesen négy játékról van szó, akár 50%-os kedvezménnyel, melyek a következők: Final Liberation: Warhammer Epic 40,000, Warhammer 40,00: Chaos Gate, Warhammer: Shadow of the Horned Rat, Warhammer 40,00: Rites of War. Star Trek Bundle - Összesen négy játék, akár 60% kedvezménnyel: Star Trek: 25th Anniversary, Starfleet Academy, Starfleet Command, Judgment Rites. Shadow Jago az utolsó karakter a Killer Instinct második évadában A Killer Instinct kora ébresztett rá, hogy bizony az új konzolok már két éve a piacon vannak - a verekedős játék ugyanis már a második szezonban van, sőt, már az is lezárul. Utolsó karakterként pedig érkezik a közönség által régóta várt Shadow Jago, aki korábban elérhető volt skinként, most azonban teljesen külön karakterként jelenik majd meg. Hogy mikor, azt egyelőre nem tudjuk, mindenesetre a harmadik szezon jövő márciusban indul, szóval vélhetően még előtte.
Nyugatra is jön a The King of Fighters XIV A Tokyo Game Show alkalmával már bejelentették, hogy készül a játék, most azonban megtudtuk, hogy nyugatra is jön, kizárólag PS4-re. A The King of Fighters XIV komoly előrelépés lesz a sorozat történetében, ugyanis a korábbi 2D-s grafikát most először cserélik majd le 3D-re. További információkra a decemberi PlayStation Experience-en számíthatunk, addig is itt van az előzetes előzetese.
Új játékmódot is hoz a Star Wars: Battlefronthoz a Jakku pálya Jellemzően majdnem minden új példányhoz adták ajándékba a Battle of Jakku DLC-t, ami december 1-től lesz hozzáférhető az előrendelők számára. Amellett, hogy betekintést nyerhetünk a közelgő filmben szereplő egyik új helyszín környezetébe, valójában egy új játékmódot is kapunk, ami a Turning Point. Ez egy 40 fős móka, ahol a lázadóknak először el kell foglalniuk három pontot, aztán tovább mehetnek a pálya azon részére, amit már teljesen a Birodalom ural. A birodalmiak itt több kisebb bázist húztak fel, amiket szintén el kell foglalnunk, és minden egyes foglalással több időt kapunk. A végső cél, hogy a pálya utolsó pontját is elfoglaljuk, mielőtt leketyeg az óra.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Avisto
2015.11.24. 23:00
A gogos Witcher3hoz: nálam euroban adja az árat méghozzá 20 euroért.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. magerg Avist...
2015.11.25. 12:35
Át lehet állítani, milyen valutában mutassa.
Egyébként az a 29.99 USD inkább 29.99 EUR lesz...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Silonec
2015.11.25. 13:10
Nem csak a Van Helsing, de a Castlestorm is magyar fejlesztés! (Zen Studios)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Avisto mager...
2015.11.25. 16:56
19.99€, ha átállítom dollárra akkor 21.29, fene érti ezt na mindegy nekem úgyis dobozosan van meg csak gondoltam szólok, mást érdekelhet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. maci
2015.11.27. 22:01
Tényleg 19,99. Lehet levitték az árát 40 eurora?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!