iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.12.16.

Dátum | 2015. 12. 16.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Új kedvcsinálón a Dying Light: The Following Úgy tűnik, hogy megvan a kiút Harranból. Ráadásul úgy hírlik, hogy létezik egy csoport, akikre nem hat a fertőzés. Elképzelhető, hogy meg tudjuk találni a gyógymódot? Ne felejtsétek, hogy a DLC önmagában is megvehető lesz 19,99 dollárért, de teljes áron az alapjátékkal egybecsomagolva és felújítva, az Enhanced Edition képében is hozzá juthatunk.
Dátumot kapott a konzolos The Banner Saga Az eredetileg 2014-ben PC-re megjelent The Banner Saga hamarosan egy folytatást kap. Azonban szerencsére még előtte lehetősége lesz felzárkózni a konzolos közönségnek is, a játék ugyanis január 12-én megjelenik Xbox One-ra és PS4-re. Ezt követően a folyatás elméletileg már egyszerre érkezik majd PC-re és konzolokra, valamikor a jövő év első negyedében. Ennyi ideig tart átsétálni a Grand Theft Auto játékok összes pályáján A YouTube egyik felhasználója úgy döntött, jó ötlet lenne megnézni, mennyi idő átsétálni a Grand Theft Auto-sorozat összes pályáján. A gondolatot tett követte, és az úriember lemérte, meddig tart keresztül bandukolni a GTA 1-2-3-4-5-ön. Mindezt persze az alábbi videóban gyorsítva tálalja.
Javítást kapott a Rainbow Six Siege De még milyet! A Ubisoft egyrészt számos változtatást eszközölt az egyensúlyon, és kiirtott egy rakás kisebb-nagyobb hibát - ezek érintik az online rendszert, a kezelőfelületet, és a pályatervezést is. De ami még ennél is fontosabb, hogy a tesztünkben is megemlített lövés-regisztrációs hibát is elvileg megoldották, de a gyakorlatban még nem tudjuk mennyire - mindenesetre a listában szerepel, szóval reménykedhetünk. Továbbá a PC-s felhasználók mostantól egy ingyenes DLC formájában letölthetnek egy Ultra-HD textúracsomagot, ami a legtöbb textúrát még nagyobb felbontásúra cseréli. A Ubisoft szerint ez főleg a 4K-ban játszó felhasználóknak ajánlott, de még 1080p-ben is javul tőle a látvány, azonban legalább 4GB-os videokártya ajánlott hozzá. Szeretnél egy halott ősemlőst háttérnek? Ha a válasz igen, akkor jó hírünk van! Mostantól ugyanis PS4-re kereken nulla forintért elérhető egy új téma, aminek hátterében ez a szépséges smilodon koponya található. Hát nem vidám?
Több karaktert alaposan kibővít a Final Fantasy 7 Remake A producer Yoshinori Kitase, a vezető fejlesztő Tetsuya Nomura, és az író Kazushige Nojima elárulta a Famitsu magazinnak, hogy a Final Fantasy 7 Remake nem csak a területeket bővíti ki alaposan, és nem csak a játékmenetet alakítja át, hanem a sztorit is igyekszik kiteljesíteni. Ennek az egyik fontos része lesz, hogy jobban belemennek Biggs, Jessie és Wedge történetébe, de Cloud hallucinációinak is nagyobb jelentősége lesz az új kiadásban. Ezen kívül a szinkronszínészeket igyekeznek minél nagyobb számban átvenni a Final Fantasy 7: Advent Childrenből. Előzetest kapott a... következő E3 Igen, 2016-ban is megrendezik az E3-at, bár ez nem olyan nagy meglepetés, tekintve hogy korábban már bejelentették a dátumot - ami június 14-16. Érdemes azonban már előre felcsigázni a közönséget, így megjött az első kedvcsináló is az eseményhez:
Januárban jöhet a PC-s Rise of the Tomb Raider? Korábban is hallottuk már egyszer a januári időpontot, most azonban az Amazon oldalán jelent meg a január 29-es dátum. Igaz, azóta már el is távolították, és bekerült a helyére a szokásos helyfoglalásnak szánt 2016. december 31-es időpont. A hírek szerint a Rise of the Tomb Raider PC-s változata már DirectX 12-támogatással érkezik, így nem csoda, hogy különösen várjuk. Jövő év elején indul a Kingdom Come: Deliverance bétája Már nem is tudom, mióta készül a Kingdom Come: Deliverance, de mindenesetre úgy tűnik, hogy a játék nem lesz kicsi. Most épp a jövő év első negyedévére ígérik a bétateszt kezdetét a fejlesztők, és az új videóban bemutatnak néhány játékrendszert, például a karmát is, ami lehetőséget ad arra, hogy pszichopataként tevékenykedjünk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Szefmester
2015.12.16. 22:57
Kérdés: A Smilodon mióta dinoszaurusz?

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. myckie2
2015.12.16. 23:24
Yea E3. Láthatunk végre megint olyan játékokat, amik úgysem jelennek meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Magrathea Szefm...
2015.12.17. 02:24
Nos, ha már így megkérdezted... javítottuk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. rorybraker
2015.12.17. 11:44
Nem tudom elképzelni azt a szituációt, hogy valaki egyszer csak úgy dönt, hogy fogja magát és a GTA összes részének végigsétál a pályáin...
Azt a 6+ órát meg pláne sajnálnám rá...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. firebird18...
2015.12.17. 20:25
Én a Tomb Raidert várom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!