iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.01.06.

Dátum | 2015. 01. 06.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Meghatározó új AAA-játékon dolgozik a Sumo Digital A Sumo Digital eddig leginkább különböző bérmunkáiról vált közepesen híressé. Ez a csapat készítette például a Forza Horizon 2 Xbox 360-as portját, valamint a LittleBigPlanet 3-at, továbbá a Sonic-versenyjátékokat. Most azonban a stúdió elárulta, hogy egy teljesen új, AAA-kategóriás anyagon dolgoznak, ami egy új műfajt hoz majd létre. A csapat hivatalosan weboldalán az olvasható, hogy éppen PS4-re és Xbox One-ra is fejlesztenek, szóval feltételezhetjük, hogy az új játék multiplatform lesz... vagy valami egészen másról van szó. Amerika kapitány a Call of Duty Online-ban A Call of Duty Online számunkra nem különösebben érdekes, elvégre egy kifejezetten Kínának szánt online anyagról van szó. Azt azonban érdemes megemlíteni, hogy a játékhoz készült új előzetesben Chris Evans szerepel, egy rakás CGI zombi és szörny mellett.
18,5 millió felett jár a PS4 Továbbra is folytatódik a PlayStation 4 eszméletlen diadalmenete. Az ünnepi időszakot lezáró január 4-e után a Sony elárulta, hogy a konzolból már 18,5 millió darabot adtak el a vásárlóknak, a PlayStation Plus pedig 10,9 millió előfizetővel büszkélkedhet. Ezzel a teljesítménnyel, és a 2015-ben érkező olyan exkluzívókkal, mint a The Order 1886, a Bloordborne és az Uncharted 4, egyáltalán nem kizárt, hogy idén meglesz a 40 millió eladott konzol is. Nem lesz több Halo 5 többjátékos bétateszt A 343 Industries stúdióvezetője, Josh Holmes leszögezte, a január 18-ig futó többjátékos bétateszt lesz az egyetlen a Halo 5 megjelenése előtt. Ami azt jelenti, hogy a most begyűjtött tapasztalatok alapján fogja a megjelenésig hátralevő majdnem egy évben csiszolgatni a játékot a stúdió. Dátumot kapott az Assassin's Creed-film Hosszú szenvedés és csúsztatgatás után végre megkapta véglegesnek tűnő megjelenési dátumát a Michael Fassbender főszereplésével készülő Assassin's Creed-film. Egészen konkrétan 2016. december 21-től kereshetjük a mozikban a közepesen ismeretlen Justin Kurzel rendező által összerakott anyagot. Sötét szerepjátékon dolgoznak a Game of Thrones készítői Mármint nem az HBO, és nem is Martin atyánk, hanem azok a fejlesztők, akik a Game of Thrones-szerepjátékot készítették. Ők a Big Bad Wolf, és egyébként a Blizzard, a Cyanide és a Ubisoft egykori veteránjaiból alakultak. Elmondásuk szerint a papíros-kockás szerepjátékok lényegét akarják átörökíteni, és fontosnak tartják a történetet, az érzelmeket és a játékos elé tett döntéseket. A játék nem meglepő módon sötét hangulatú lesz és felnőttes. Megjelenési dátum egyelőre nincs, de PC-re, PS4-re és Xbox One-ra adják majd ki. Ja, és van belőle két homályos képünk:
Próbáld ki az Oculus Riftet, és hinni fogsz benne Legalábbis John Carmack szerint ez a helyzet. Aki már élesben kipróbálta az Oculus legújabb fejlesztését, az rögtön belátta, hogy ez a jövő. Carmack szerint a cég annyi új technológiát és fejlesztést hajtott végre, hogy messze az eddig látott VR-megoldások előtt járnak: "Ez nem az a gagyi cucc, ami nem működik és mindenkinek hányingere lesz utána. Amikor először átéled az Oculus technológiáját, az olyan, mintha bizonyítékot kapnál egy vallásra. Aki kipróbálta, hívőként távozott". Az úriember szerint a VR lényege, hogy elszakítson a valóság korlátaitól. Szerinte az Oculus ezt teljesíteni fogja, és mindenki úgy fog rá tekinteni, mint a jövő egy darabjára. Még idén megjelenik az új Tony Hawk-játék Ezt maga a profi deszkás árulta el ma, a Sony előadásán a CES 2015-ön. A játékról tavaly novemberben rántották le a leplet, de úgy tűnik, már egy ideje készülhet, ha idén a piacra kerül. Ugyan a bejelentés a Sonynál történt, és a Sony kifejezetten hangsúlyozta, hogy 2015-ben biztosan megjön a játék PS4-re, azt egy szóval sem mondta sem a cég, sem Tony Hawk, hogy exkluzív anyagról lenne szó. Ez a kép a BioShock-filmhez készült... ...maga a film azonban sosem fog elkészülni, ugyanis már egy ideje lelőtték, ami rendkívül szomorú. Főleg azért, mert a Universal Pictures teljesen beállt mögé, és megnyerte a projektnek Gore Verbinskit, valamint a 28 héttel később rendezőjét, Juan Carlos Fresnadillót is. Ken Levine-nek azonban nem tetszett az egész, úgyhogy inkább azt mondta, hogy hagyják a fenébe. További koncepciórajzok a filmhez erre találhatók...
Ajándékot kaptak a jól viselkedő League of Legends-játékosok A karácsonynak vége, de úgy tűnik, hogy az ajándékozásnak még nincs, legalábbis a League of Legendsnél. A RIOT Games ugyanis egy Mistery Gift csomaggal lep meg mindenkit, aki a tavalyi év során nem kapott 14 napos vagy állandó bant, és egyszer sem tiltották le chatről, vagy rankedről. Problémák az Xbox One-os Far Cry 4-gyel A Microsoft konzoljának tulajdonosai komoly problémába ütköztek, amikor tegnap megpróbálták elindítani a digitálisan vásárolt Far Cry 4 játékukat. Az ugyanis nem indult. A felháborodott játékosok nyilván először a Ubisofthoz fordultak, a Ubisoft pedig rögtön utána a Microsofthoz, mondván, biztosan az Xbox Store-ral van valami probléma. Utóbbi egyébként esélyes lehet, ugyanis az érintett felhasználóknál nincs jelen a Far Cry 4 a konzol online üzletében. Megoldás egyelőre nem született, de mindkét fél dolgozik az ügyön.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Shinjiii
2015.01.07. 08:13
Már az Infinite-n látszott, hogy Levine nem akar a megszokott úton járni, és szakítani akar a már bejáratott köntössel. Nem tudom, végülis mi a probléma gyökere...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!