iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.01.19.

Dátum | 2015. 01. 19.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Tanuljunk Bloodborne-t Érdemes már most ráfeküdni arra, hogy elsajátítsuk a FROM Software új játékának alapjait, hiszen az a Souls-játékokhoz hasonlóan nem lesz éppen könnyű. Gyakorlati tapasztalatot egyelőre sajnos nem szerezhetünk, de egy videó azért megpróbálja bemutatni nekünk az irányítás alapvetéseit - és közben láthatunk egy kis új játékmenetet.
Megjöttek a japán pályák a DriveClubba Egy nagy, 3,3GB-os patch-et kapott a Sony autós játéka, ami számos újdonságot hozott magával. Egyrészt megjött az öt új japán pálya, melyeken összesen 11 variációban lehet autózni. Bekerült továbbá egy teljesen új multiplayer játékmód, a Multiplayer Time Trial. Mindezt mindenki megkapja ingyenesen. A patch ezen kívül tartalmaz javításokat az időjárás-rendszerre vonatkozóan, fejleszti a mesterséges intelligenciát, csiszol az ütközésmodellen, és persze kijavít egy rakás hibát. 50 perc a Dark Souls új speedrun rekordja A Kahmul78 néven futó felhasználó 49:55-ös rekorddal vitte végig a megjelenésekor extrém nehézségéről híressé vált Dark Souls első részét. Ráadásul az úriember még nem végzett: szerinte körülbelül fél percet még le tud faragni az időből, így hamarosan újra nekifut. Mennyi ideig tartana végigjátszani az összes Steam-játékodat Leárazások, Humble Bundle-ök, karácsonyi akciók, ajándékok... a játékok csak úgy gyűlnek a Steam-fiókodon, valld be. Meg azt is, hogy a jórészüket még el sem indítottad! Mindenesetre most a SteamLeft néven futó weboldal meg tudja mondani, hogy mennyi idő lenne végigjátszani az összes játékot, ami a Steam-fiókodon hever. Ehhez csak el kell látogatni az oldalra, és beírni a felhasználói fiókod azonosító számát, és ha a profilod publikusra van állítva, máris kijön az eredmény. Eddig 82 365 felhasználó használta az oldalt, és úgy tűnik, hogy átlagosan 92 nap és 35 perc lenne végigvinni egy átlagfelhasználó Steam-könyvtárát. Az oldal még viccesnek szánt tippeket is ad arra, hogy mihez lehetne kezdeni ezzel az idővel: például ötvenszer végignézni a Twilight-trilógiát, vagy hatszor kiolvasni a Szilmarilokat.
Kérdőív a Rock Banddel kapcsolatban Újra és újra feltűnik a Rock Band. Először tavaly májusban a Harmonix fejese, Alex Rigopulos mondta, hogy a franchise hamarosan visszatérhet, majd meglepetésre pár héttel ezelőtt érkezett egy DLC a Rock Band 3-hoz. Ahhoz a Rock Band 3-hoz, aminek a támogatását hivatalosan 2013 áprilisában beszüntették, és kijelentették, hogy nem érkezik hozzá több tartalom. Most pedig egy kérdőívet dobott fel az internetre a Harmonix, amiben mindenféle dolgot kérdez tőlünk a következő Rock Banddel kapcsolatban. Mennyire fontos a DLC-k visszafelé kompatibilitása? És a hangszereké? Kell-e profi tanító mód? Ha szeretnél ilyen és ehhez hasonló dolgokra válaszolni, látogass el ide. Battlefleet Gothic: Armada - stratégia a Warhammer 40K világában A Games Workshop híres társasjátéka, a Battlefleet Gothic hamarosan PC-s stratégiai játékként elevenedik meg újra, az egésznek pedig elméletileg köze van a Warhammer 40K világához, de mivel erről az univerzumról szó szerint nulla tudással rendelkezem, valaki erősítsen meg a kommentek között. Akárhogy is, a Battlefleet Gothic: Armada az Unreal Engine 4 segítségével készül, és nagyon komoly űrhajós menedzsmentet ígér, ahol oda kell figyelnünk a flottánk minden hajójának állapotára a csaták előtt, és a csaták közben is. Ezen kívül a legkisebb hajótól a legnagyobb frigátig a hajóink mindenféle tulajdonságát testreszabhatjuk majd, így persze a fegyverzetét, a védelmét és a támogató-rendszereit is.
Megjött az ajándék a Halo: The Master Chief Collection tulajdonosainak A játék első hónapjában tapasztalt hibák és hiányosságok miatt a 343 Industries korábban már megígérte, hogy aki abban az időszakban játszott a Halo-gyűjteménnyel, az bizony jogosult egy kis ajándékra. Az ajándék egyik fele a Halo 3: ODST kampánya lesz, ami valamikor később jön, most azonban már elvileg mindenki megkapta az ajándék másik felét, az 1 hónapos Xbox Live Gold-előfizetést. Közben nem lehet megszámolni, hány patch érkezett már a játékhoz, de általánosságban heti egy vagy kettő biztosan jött hozzá az utóbbi hónapokban. Éppen a múlt hétvégén kaptuk meg a legutóbbi javítást, ám a fejlesztők már közölték, hogy éppen tesztelés alatt áll a következő patch, és valamikor a napokban érkezik. Aranylemezre került a The Order: 1886 A PlayStation 4 következő nagy exkluzív címe végre elkészült, így akadályoktól mentesen juthat el a boltokba február 20-án. Ha előrendelitek a játékot, akkor a Knight’s Arsenal vagy a Knight’s Endurance Pack néven futó DLC-ket kapjátok meg ajándékba, mindkettő egy-egy új öltözékkel és egy-egy új fegyverrel szereli fel a főszereplőnket, Galahadot. Most pedig nézzük meg, hogyan reagálta a PlayStation Experience közönsége a játékra.
Ha boltban szeretted volna megvenni a Dying Lightot... ...akkor rossz hírünk van. Úgy tűnik ugyanis, hogy a kiadó elrontott valamit, és a boltokba érkező fizikai kópiák késnek. A játék a terveknek megfelelően megjelenik majd a digitális piactereken január 27-én, de a dobozos példányok az Egyesült Államokat kivéve minden más régióban pár nappal később várhatóak csak.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Tapir_606
2015.01.20. 00:25
ez a steamleft nagyon nagy baromság, ha multiplayert számol, az már hülyeség, viszont ha csak a single player gamejeimből nézi, akkor meg (nagyon fölfelé kerekitve 140 óra + Arma2 Combined ops(ez nemtom milyen hosszú) ) 830 órára jött ki
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Ranger
2015.01.20. 05:52
steamleft: a játékkal töltött idő helyett felhúzhattam volna 33 wow karaktert level 100-ra
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. nedcoleman
2015.01.20. 07:44
Azt hiszem bele kellene huznom....4752 ora lenne a steamen levo jatekaimat vegigvinni...

Az ODST megjeleneserol nem tud valaki pontosat vagy a pontos az az, hogy majd valamikor?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. magerg
2015.01.20. 08:18
"Frigát"? Jááj.
Fregatt lesz az.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester
2015.01.20. 20:42
Steamleft: végig harcolhattam volna egyszer a Falkland szigeteki háborút. (vagy kétszer végignézhetném a teljes star trek szériát)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!