iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.01.21.

Dátum | 2015. 01. 21.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Így élj túl az Evolve-ban Az Evolve világa kegyetlen, ahol nem könnyű a túlélés. Ha éppen nem a mérges gázok, a húsevő növények, vagy a vadvilág nyel le keresztbe, akkor jön a harmadik szintű szörny, és ő harap ketté. Vagy éppen pont a vadászok durrantják hátsóba szegény szörnyet - nézőpont kérdése. Akárhogy is, a túlélés fontos, és ezt az üzenetet a játék készítői egy video keretein belül szeretnék átadni:
PlayStationre is megjelent a Plex A rendkívül népszerű multimédia-rendszerező és streamelő alkalmazás az Xbox-platformok után elérhetővé vált PS3-on és PS4-en is. A Magyar store-ban már előző héten felbukkant, csak elkerülte a figyelmünket, mert nem csaptak neki túl nagy hírverést. The Order: 1886 - az összeesküvés Ahogy manapság már megszokhattuk egy-egy nagyobb játék megjelenése előtt, szinte minden napra jut egy új előzetes. A mostani éppen egy nagy összeesküvésre koncentrál a The Order történetén belül. Egyébként bizonyos bennfentesek szerint a teljes játékidő valahol 8-10 óra körül lesz, esetleg 12 óra, ha alaposan körbenézel mindenhol.
12 órán át álltak a H1Z1 szerverei A Sony Online tegnap este kritikus hibákat fedezett fel a H1Z1-ben, aminek következtében teljesen lekapcsolták a játék szervereit. John Smedley, a stúdió vezetője azt ígérte, viszonylag gyorsan megoldják a problémákat, ám menet közben további bonyodalmak léptek fel, így végül majdnem kereken 12 órán keresztül nem működött a játék. Az egyébként is felfokozott idegi állapotban leledző rajongók ettől még idegesebbek lettek - úgy látszik sokan továbbra sem értik, hogy mi az early access lényege. Bevásárolhatod magad a Heroes of the Storm bétatesztjébe A Blizzard bejelentette, hogy a Founders Pack már megvásárolható 39,99 dollárért, és ezért cserébe a játékosok rögtön bekerülhetnek a jelenleg zajló bétába is. Továbbá a csomaghoz jár 2500 arany, örökre és véglegesen kioldott Diablo, Raynor és Tyrande hősök, három extra skin, és egy golden cyber wolf mount. Innentől kezdve egyébként már minden átmentődik majd a végleges játékba is.
Ingyenes Theme Hospital az Originen Ezúttal a Bullfrog egyik klasszikusát kapjuk meg ingyen az Electronic Arts "On the House" ajánlatának keretein belül. Az 1997-ben megjelent játékban - a nevének megfelelően - egy modern kórházat kell megterveznünk, menedzselnünk és karbantartanunk. Nem lesz könnyű feladat. Persze a játékban megtalálható a Bullfrogra jellemző humor is azért, így néha például megjelenik a kaszás... Márciusban indul a PlayStation tévésorozata, a Powers A Powers egészen pontosan március 10-én indul el, rögtön három epizóddal, utána pedig minden kedden érkezik majd egy-egy újabb rész. A teljes évad (mind a 10 rész) elérhető lesz a PlayStation Store-ból, a PS Plus-előfizetőknek természetesen ingyenesen. Az első részt azonban bárki ingyen streamelve megtekintheti majd itt. Emlékeztetőül pedig egy korábbi előzetes:
Megmutatja az országok átlagos netsebességét a Steam Egy újabb értelmetlen, de érdekes cuccal bővült a Steam. Ezen az oldalon meg lehet nézni országokra lebontva az átlagos letöltési sebességet a Steamről. Ebből kiderül például, hogy a magyarok átlagosan 15,2Mbps sebességgel húznak le játékokat, és hogy egyébként a DIGI előfizetői büszkélkedhetnek az átlagosan legnagyobb, 28,1Mbps sebességű letöltéssel. És egyébként a Steam globális forgalmának 0,4%-át tesszük ki. Új játékmódot jelentettek be a Battlefield Hardline-hoz És az új játékmód neve nem más, mint Crosshair. Egyébként erősen kompetitív 5v5-ös mód lesz, melynek keretén belül maximum 3 perc alatt kell kimenekítenünk egy VIP-t a helyszínről. A szokásos Battlefield-szakértő, Westie jelentkezik egy videóval az egész mókáról:
Vajon hol van a Destiny utolsó városa? A Destiny univerzumában szereplő Földön egyetlen város maradt már csak épségben, ahol a Tower is található. De ez a fantáziadúsan a Föld Utolsó Városának nevezett város vajon hol helyezkedik el a Földön? Igen, létezik olyan ember az interneten, aki annyira unatkozik, hogy megpróbálja kideríteni. A dwntwn_dine_ent_dist néven futó felhasználó azzal kezdte a kutatómunkát, hogy megállapította: a Towerben mindig látszódnak az árnyékok. Ezután megnézte, hogy mikor kel fel és megy le a nap, majd azt is észrevette, hogy a vertikális objektumok által a talajra vetett árnyékok az óramutató járásával ellentétesen mozognak. Mindebből, meg még néhány másik dologból az jön ki, hogy a város a déli féltekén helyezkedik el, vagy Dél-Amerikában, vagy Dél-Afrikában, vagy Ausztráliában, de mivel a város hátterében látszódnak a hegyek, valószínűleg Chile lesz a helyes megfejtés.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Norrbi
2015.01.22. 00:31
Mire jó ez a plex? Úgyértem hogy a Playstationön nekem nyilván csak játék van film nincs. röviden..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. tomchee
2015.01.22. 01:39
Hardline... mondom én h CS ez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. elrohir23
2015.01.22. 06:55
"5v5-ös mód lesz, melynek keretén belül maximum 3 perc alatt kell kimenekítenünk egy VIP-t a helyszínről"

Hmmm. de mekkora újítás, mintha a RainbowSixSiege készítői nem ezzel rukkolnának elő hamarosan. Szánalmas!
https://www.youtube.com/watch?v=6wlvYh0h63k
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2015.01.22. 08:37
Ez igaz, múltkor meg leálltam veszekedni valakivel, hogy ugyammá' a Hardline nem lesz CS.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. tomchee Shinj...
2015.01.22. 18:32
asszem az is én voltam
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!