iPon Hírek

Aprók nagyban - 2015.01.22.

Dátum | 2015. 01. 22.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Shepard parancsnon a Street Fighterben Ha kíváncsi vagy, milyen lenne egy verekedős Mass Effect-játék, akkor ez a mod a PC-s Ultra Street Fighter IV-hez meg tudja mutatni. A női Shepard parancsnok Poison mozdulatait veszi át, míg Tali a jó öreg (már ha szabad ilyet mondani egy hölgyre) Cammy támadásait örökölte.
Így irányítjuk a The Order: 1886-ot Egy TPS-akciójáték irányításához mondjuk nem feltétlenül kell diploma, de úgy látszik, hogy a Sony mostanában szereti az ilyen videókat - elvégre a Bloodborne-hoz is készült egy.
Amikor idősek tolják a GTA 5-öt... ...akkor egyrészt elég aranyosak, másrészt pedig nem is annyira rosszak, mint elsőre gondoltam volna. Az én nagyapám szerintem már a kontroller látványától elmenekülne. Ezek a nénik és bácsik azonban egész jól elszórakoznak a játékkal, és még a gyilkolászáson meg a káromkodáson sem akadnak ki. Dicséretes.
Evolve - magyarázzuk a bizonyítványt A játék kreatív igazgatója, Phil Robb beszélt a csapatnak mostanában komoly fejfájást okozó DLC-helyzetről. Szerinte a közönség azért reagált ilyen rosszul az Evolve-val kapcsolatos fizetős tartalmakra, mert sok nagy kiadó stigmatizálta a DLC-ket, és a játékosoknak rossz élményeik vannak ezekkel kapcsolatban. Újra elmondta: ők nem akarják lehúzni a népet, ezért is lesz minden pálya ingyen, és ezért is játszhatnak együtt a DLC-karakterek a nem DLC-karakterekkel. A játékot azonban a kezdetektől úgy építették fel, hogy könnyen bővíthető legyen tartalmakkal, egy multiplayer játékot ugyanis hosszú ideig frissen lehet tartani megfelelő támogatással. "Semmi olyan marhaságot nem fogunk elkövetni, ami manapság jellemző a DLC-kre. Nem akarom, hogy az emberek azt higgyék, hogy valami aljas sz*r megoldással csikarjuk ki a pénzüket". Feltűnt, milyen póló volt tegnap Phil Spenceren? Most, hogy a Rare egyre inkább mozgolódik, és állítólag több régebbi játékát is feltámasztja, akár egy egészen kis utalás is úgy tud hatni, mint olaj a tűzre. Például olyan dolgok, mint hogy a tegnapi Windows 10 sajtókonferencián színpadra lépő Xbox-főnök Phil Spencer pólóján a Battletoads logója figyelt. Nem ez az első eset, hogy Spencer egy közelgő játékkal kapcsolatos pólót vesz fel sajtókonferenciára, azt pedig ő maga mondta, hogy ilyen módon sosem trollkodna a rajongókkal, szóval valami biztosan van benne...
Igen, még mindig készül a Tekken X Street Fighter A Street Fighter X Tekken már annyi éve megjelent, hogy a beígért folytatást (ahol a két cím fordítva szerepel) már szinte el is felejtették a rajongók. Azaz hogy pont nem, mert nap mint nap zaklatják vele a Tekken-nagyfőnök Katushiro Harada mestert. Harada ma úgy nyilatkozott, ő is jóval előbb tervezte megjelentetni a játékot, de kisebb porszem került a gépezetbe. Leginkább az, hogy szerinte mostanában túl sok verekedős játék fog megjelenni. Ettől függetlenül megerősítette, hogy a Tekken X Street Fighter továbbra is készül, jelenleg egy 40 fős csapat dolgozik rajta. 60fps-es előzetes a felújított DmC: Devil May Cryból Március 10-én jelenik meg a játék, szóval ideje elkezdeni a hájpolódást. Az 1080p60-ra felhúzott, grafikáját és játékmenetét tekintve is kibővített alkotásból most egy rövidebb előzetest kaptunk.
Augusztustól forgatják az utolsó Resident Evil-filmet A fantáziadúsan Resident Evil: The Final Chapter névre keresztelt mozin idén augusztustól forognak a kamerák - azért ilyen későn, mert a főszereplő Milla Jovovich éppen terhes. A színésznő azon igyekszik, hogy ne szedjen fel annyi túlsúlyt, mint első gyermeke születésekor, most ugyanis nem lesz annyi ideje leadni a felesleget a forgatás előtt. A filmet ezúttal a hölgy férje, Paul W.S. Anderson rendezi. Jó kis családi vállalkozás ez. John Romero a DOOM-mal játszik Az (egykor) legendás designer John Romero volt a DOOM egyik atyja, így most különösen megható látni, ahogy játszik vele. Közben egyébként mindenféle érdekességet mond el a fejlesztéssel kapcsolatban, szóval érdemes a szövegre is figyelni.
A közönség bétateszteli a Halo: The Master Chief Collection új javítását Még mindig akadnak problémák a Halo-gyűjteménnyel, melyeket a Microsoft meg akar oldani (plusz bővítenék is a játékot), mindezt egy nagyobb javítás formájában. Innentől kezdve azonban a fejlesztő 343 Industries nem bízza a véletlenre a dolgot, és az Xbox Preview Program résztvevőinek lehetőséget ad arra, hogy bétateszteljék a patch-et január 23-tól. Hogy szólt az Xbox One eredeti szlogenje? "Beta tested in the future" - na, ez most szó szerint igaz. Elindult a Nosgoth nyílt bétája A terveknek megfelelően elindult a Nosgoth bétatesztje, amihez mindenki hozzáférhet, ha regisztrál a hivatalos weboldalon. Minden résztvevő dupla XP-t kap egészen január 28-ig.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Freelancer
2015.01.22. 23:16
Az "utolsó részt" gondolom úgy értették, hogy majd két évvel a "befejezés" megjelenése után jön a remake/reboot/arajongókannyiradeannyiraigényeltékhogyfolytatjuk.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. nyemetz
2015.01.23. 04:16
Gta, "Why did you stop? 'cause its a stop sign." lol
De végig röhögtem. "They'll gonna cancel my insurance"
Hogy élvezték már, mikor elkezdenek gyilkolászni. Mondjuk a végére már inkább frusztrálta őket. Tetszett nagyon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Atesz1987
2015.01.23. 11:37
Egyszer pont a GTA-val játszottam, mikor jöttek hozzánk anyámék. Persze az volt az első, hogy "menj neki a szembe jövőnek!". Mikor tényleg neki mentem, az ütközés előtti pillanatban hitetlenséget láttam a szemükben, majd mikor Michael kirepült a szélvédőn elkezdtek nevetni. Utána golyószóróval rögtönöztem egy kis pusztítást, és azon is nagyon nevettek. És ezt kellene látnia a sok gyöpös idiótának, aki ellenzi az erőszakos játékokat. Nem az erőszak vonzza az embereket, hanem a pusztításban rejlő gyermeki öröm. Amikor a grafika eljut majd a fotórealisztikusság szintjére, akkor persze majd oda kell figyelniük a játékfejlesztőknek, hogy megmaradjanak az akciófilmes hiteltelenség szintjén. De ez még odébb van. Addig még a legrealisztikusabbnak szánt hentelés is megmarad a móka szintjén.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. predike07
2015.01.23. 11:45
Ezek a játékok nem is 10 éves sz@rosoknak készülnek.
A baj az,hogy sok gyereket meg nem felügyeli a szülő és kihatással van rá a való életben sajnos,ami persze nem normális.Egy játéknak nem szabadna kihatni a való életre egy embernél se,de ha tul korán tapasztalja meg a "pusztitást" és nincs aki felügyelje nem fogja tudni hol határ. Ezért tiltakoznak az ilyen játékok ellen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Kerty
2015.01.23. 16:51
Megvoltam invitálva ennek a nosgothnak a zárt bétájára. Szerintem felejthetőre sikerült. Jó ötletek vannak benne de engem fél óránál tovább nem tudott lekötni és nem is igen motivál a játék, hogy nyomj le még egy kört.

De ennek az evolve-nak se jósolok többet 1 évnél. Bármennyire is "e-sportot" akarnak belőle csinálni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!